prethodna
Hotel Rila
Hotel Rila
sledeća
Hotel Rila - Borovec
Hotel Rila - Borovec

Hotel Rila

Hotel Rila
Hotel Rila
Hotel Rila
Hotel Rila
Hotel Rila
Hotel Rila
Hotel Rila
Dnevne cene, smene subotom sopstvenim prevozom ili autobusom/minibusom

Rani booking – 15 % popusta za rezervacije i uplate do 15.10.2017.

Minimalan boravak 7 noćenja.

Turistička taksa po osobi za sve vreme boravka 5 eur
Borovec je smešten je na severnoj padini planine Rila, a najviši vrh mu je Musala (2925 m). Od Sofije je udaljen je 70 i najbliži grad mu je Samokov na oko 10 km. Sa oko 40 km staza i mogućnošću skijanja od sredine decembra do aprila, predstavlja pravi raj za skijaše. Većina staza je crvena, ali ima i par plavih i crnih. Staze su široke i dosta dobro pripremljene, a prolaze kroz raskošnu šumu sa i do desetak metara visokim stablima bora. Proteklih godina se razvio u moderan ski-centar sa luksuznim hotelima visoke kategorije, restoranima, diskotekama, prodavnicama i velikim brojem staza i ski liftova, koji veoma dobro funkcionišu. Prosečna temperatura u januaru, koji je ujedno i najhladniji mesec, je -4, 6 ◦C.

Hotel Rila 4*
Jedan od najvećih hotel na Balkanu i svakako jedan od najposećenijih u Borovecu, nalazi se samo 200 m od gondole. Predstavlja centralni hotel ovog ski centra, tako da se sve što se događa u Borovecu, događa upravo u ovom ili oko ovog hotela. Gostima su na raspolaganju: restoran, lobi bar, sala za konferencije, internet kutak, hemijsko čišćenje, menjačnica, sef, biznis centar i parking. Neki od dodatnih sadržaja su otvoreni i zatvoreni bazen, sauna, fitnes i zdravstveni centar. Hotel ima i svoju školu skijanja. Sobe su opremljene telefonom, televizorom (SAT), mini barom, kupatilom i imaju balkon. Apartmani tipa studio su za boravak maksimalno 4 osobe (bračni ležaj i dva kreveta na sprat), a opremljeni su čajnom kuhinjom sa frižiderom, sudoperom, grejnim telom i posuđem za četiri osobe, a imaju i televizor (SAT), telefon, sopstveno kupatilo i balkon.

Cena uključuje: korišćenje bazena, djakuzija, interenta u lobi baru.

Doplata:
- Obavezna doplata za svečanu večeru 31.12.2017.- 62 eur po osobi (deca od 2 do 12 godina 31 eur).
- jednokrevetna soba 100%

Popusti:
- deca do 2 godine u pratnji dve odrasle osobe –besplatno;
- dete 2-12 godina u pratnji dve odrasle na pomocń om ležaju u sobi 80% ;
- dete 2-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u sobi 30%, ;
- u porodičnim sobama dete 2-12 godina na pomoćnom ležaju 80%;
- u porodičnim sobama dvoje dece u pratnji dve odrasle osobe po 50%;
- odrasla osoba na pomoćnom ležaju 80%, samo u porodičnim sobama.

Program putovanja:
Prvi dan - Putovanje sopstvenim prevozom ili autobusom/mini busom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan - Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom ili autobusom/mini busom.

Način i uslovi plaćanja:
- Cene putovanja su iskazane u evrima.
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banca Intese na dan uplate.
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express),
- čekovima građana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture.
- U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...)

Garantovane cene:
Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

Plaćanje čekovima građana:
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana, na tri jednake mesečne rete bez kamate.

Plaćanje karticama:
Visa, Master i American Express karticom banke Intesa do 6 rata bez kamate.

Turistički krediti:
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima Banke Intesa, Komercijalne banke i ostalih poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Međunarodno putno zdravstveno osiguranje:
U cenu putovanja nije uračunato međunarodno putno zdravstveno osiguranje. Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu UNIQA 30.000 eur osigurane sume. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Prevoz:
Postoji mogucnost korišcenja autobuskog prevoza Beograd/Niš - Borovec - NIš/Beograd. Cena povratne karte iz Beograda je 50 eur po osobi (odrasli i deca), dok iz Niša je 40 evra po osobi (odrasli i deca).
- Cena karte u jednom pravcu iz Beograda je 30 eur, dok je iz Niša 25 evra po osobi (odrasli i deca). Prevoz je vozilima turisticke klase sa 7 do 90 sedišta (audio-video oprema, klima) sa polaskom iz Beograda sa parkinga sportskog centara Milan Gale Muskatirović (bivši 25 maj) na Dorćolu, dan ranije u odnosu na pocetak boravka u hotelima i apartmanima u 21.00 sati (sastanak putnika u 20:15 sati). Skupljanje putnika po hotelima počinje od 16:00 sati poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu.
- Povratak iz Borovca je od 17:00 sati poslednjeg dana boravka po lokalnom vremenu. Dolazak u Beograd/Niš je u kasnim vecernjim ili rano jutarnjim satima.
- Putnici su u obavezi da daju kontakt telefon pri rezervaciji i da se dan pred polaska informišu na sajtu ili u agenciji o konacnim detaljima polaska. Ogranicenje za prtljag je jedna putna torba + ski oprema po osobi.
- Postoji mogucnost spajanja putnika za skijalište Borovec sa putnicima za skijalište Bansko. Organizator putovanja pravi raspored mesta za sedenje u autobusu imajuci u vidu potrebe starijih lica, porodica sa malom decom i pojedinih kategorija putnika prema redu prijavljivanja. Ukoliko stranke žele da sede na tacno odredenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedistu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele odredeno sedište u autobusu.
- Minimalni broj putnika za realizaciju programa je 30 putnika.
- Polasci iz Beograda/Niša su: 16.12.2016, 23.12.2016, 30.12.2016, 06.01.2017, 13.01, 20.01.2017, 27.01.2017, 03.02.2017, 10.02.2017, 17.02.2017, 24.02.2017, 03.03.2017, 10.03.2017 godine.
Napomene: polazak 16.12.2016. predvidjen je samo u jednom pravcu Beograd-Bansko/Borovec. Polazak 16.12.2016, kao
i polazak posle.10.03.2017, bice ogranizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika kako bi se organizovao prevoz u ovim smenama). U slučaju manjeg broja putnika prevoz će biti organizovan mini busom. Putnici se voze do hotela tj. najbliže što može prici autobus i nazad. Biće organizovan prevoz iz Novog Sada uz doplatu od 15 evra po osobi - povratna karta, neophodan minimum za transfer je 4 osobe.Za manji broj putnika, cena će biti uvećana.
- Polazak iz Niša je na parkingu kod DIS-a (nekadašnji Brikolaz) i negde oko ponoci.
- Polazak iz Novog Sada je parking kod restorana Knin, kod Novosadskog sajma.

Ski pass:
Cene su date za 3 dana po osobi:
Ski pass Odrasli 87e; Deca od 7 do 14g.48e
Ski škola u grupi / 4 sata dnevno + Ski pass Odrasli 120e; Deca od 7 do 14g.82e
Snow board ski pass Odrasli 98e
Ski pass + iznajmljivanje skija, štapova i čizama Odrasli 104e; Deca do12 g.70e
Ski pass + iznajmljivanje skija i štapova Odrasli 98e; Deca do12 g.57e
Cene su date za 6 dana po osobi.
Ski pass Odrasli 164e; Deca od 7 do 14g.91e
Ski škola u grupi / 4 sata dnevno + Ski pass Odrasli 218e; Deca od 7 do 14g.145e
Snow board ski pass Odrasli 180e
Ski pass + iznajmljivanje skija, štapova i čizama Odrasli 200e; Deca do12 g.119e
Ski pass + iznajmljivanje skija i štapova Odrasli 180e; Deca do12 g.108e

Napomene za ski pass:
1) Snow board je za osobe iznad 12 godina
2) Ski škola je za decu iznad 7 godina
3) Cene su važeće za rezervacije do 7 dana pre polaska na skijanje

Važne informacije:
- Potvrda rezervacije dobija se 24 sata po uplati akontacije, radnim danima, vikendom 48 sati. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj uplaćenog iznosa.
- Smeštaj i pomoćni ležajevi: Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku. Olympic Travel će proslediti Vaše zahteve i želje, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste. Popusti za decu i treću odraslu osobu u pomoćnom ležaju primenjuju se u standardnoj dvokrevetnoj sobi. U nekim hotelima dodavanje pomoćnog ležaja može uticati na komfor smeštaja. U hotelima niže kategorije kupatila su skromna i opremljena su tušem sa slivnikom bez tuš kabine.
- Porodične sobe: Većina hotela ima sobe predviđene za višečlane porodice. U porodičnim sobama cena se posebno obračunava. Standardni popusti za decu kao i za treću odraslu osobu iz cenovnika, u porodičnim sobama ne važe.
- Kategorizacija: U našem cenovniku hoteli nose broj zvezdica po zvaničnoj bugarskoj kategorizaciji.

Korisne informacije:
- Vremenska razlika: 1 sat (unapred)
- Pozivni broj iz Bugarske za Srbiju:00381 + pozivni broj grada ili mobilnog operatera (bez 0 + broj pretplatnika.
- Udaljenost od Beograda: cca 520 km
- Vreme putovanja autobusom: 10-12 h
- Lokalna valuta: eur
- Kreditne kartice: najviše se koriste Visa i American Express, a u većim gradovima postoje automati za podizanje novca
- Saobraćaj: vozi se desnom stranom.
- Voda: može se piti iz vodovoda, ali se preporučuje kupovina mineralne vode.
- Piće: Lokalna grozdova rakija, čuvena bugarska vina.
- Hrana: Tradicionalna jela sa roštilja, riblji specijaliteti, specijaliteti od testa. Hleb se konzumira više u obliku tosta i naručuje se na komad.
- Jezik: bugarski, a u turističkim mestima služe se engleskim jezikom, mada veći deo lokalnog stanovništva zna i srpski.
- Izlasci: Veoma popularne za izlazak su mehane.

Važne napomene:
- Prema ugostiteljskim pravilima putnik ima pravo da koristi sobu od 14 časova na dan dolaska, a najkasnije do 10 časova na dan odlaska. U slučaju neodjavljivanja sobe do 10 časova, hotel će naplatiti troškove za još jedan dan.
- Ukoliko putnik iz bilo kojih razloga napusti objekat pre završetka usluga, dužan je da agenciji najkasnije u roku od 8 dana dostavi hotelsku potvrdu sa jasno naznačenim datumom izlaska iz hotela, jer u suprotnom ista se neće razmatrati
- Protivvrednost neiskorišćenih usluga ne može se refundirati bez pismenog odobrenja hotelske organizacije. Hotel je dužan da pruži samo ugostiteljske usluge naznačene na vaučeru. Ukoliko je u hotelima usluga na bazi švedskog stola, hoteli zadržavaju pravo da u slučaju manjeg broja gostiju ishranu organizuju po principu menija, što se ne smatra promenom aranžmana. Vaučer je važeći samo ako glasi na donosioca
- U slučaju da putnik ne otkaže putovanje, a odustane od ugovora nakon početka putovanja, organizator zadržava pun iznos ugovorene cene.
- Svi posebni troškovi (koji nisu predviđeni cenom putovanja) kao i eventualne štete plaćaju se direktno na recepciji hotela.
- U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, putnici su dužni da o tome obaveste agenciju, vodiča ili predstavnika ino-partnera na prvom sastanku ili telefonom prvog dana boravka, da bi se na te primedbe moglo odmah reagovati. Reklamacije zbog problema za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika, neće biti razmatrane.
- Organizator putovanja zadržava pravo da promeni cenu aranžmana u slučaju promene cene hotela, autobuskog prevoza, izmene deviznog kursa i sl.
- Organizator takođe zadržava pravo da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika za određeni hotel te putnike smesti u drugi hotel iste ili više kategorije, kao i da aranžman otkaže u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika.Otkazi i izmene datuma putovanja su u skladu sa posebno štampanim Opštim uslovima putovanja naše agencije.

Opšte napomene:
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja.
- Za putovanja maloletnih lica u pratnji rođaka, prijatelja ili trećih lica potrebna je izjava o saglasnosti roditelja overena od strane nadležnog organa opštine ili suda.
- Olympic travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa.
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu. Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
- U svemu ostalom ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim uslovima putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima.

Opšti uslovi putovanja - Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Olympic Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 332 422
  +381 34 332 452
  +381 34 335 737
  +381 34 617 0 600
 • Adresa:
 • Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

  Poslovnica Beograd
  Makedonska 30, I sprat, Beograd
  +381 11 655 5 030
  +381 11 655 7 285
  +381 11 655 7 286
  +381 11 655 7 287
 • Website:
 • www.olympic.rs

Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije