Hotel Lion Borovec

Hotel Lion Borovec
Hotel Lion Borovec
Hotel Lion Borovec
Hotel Lion Borovec
Hotel Lion Borovec
Hotel Lion Borovec
Hotel Lion Borovec
Hotel Lion Borovec
Hotel Lion Borovec

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Zima 2016/2017. Borovec

Cene su izražene u evrima po osobi za 7 noćenja

Moguć je manji broj noćenja na upit.

Za realizaciju programa je potrebno minimum 1 putnik i 45 putnika na organizovanom prevozu.

Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datum iz tabele.
Borovec je najstariji planinski centar u Bugarskoj. Nalazi se na severnoj padini planine Rila, na 1.350 m nadmorske visine, u podnožju vrha Musala (2.925 m) - najvišeg na Balkanu. Udaljen je 72 km od Sofije i 126 km od Podvila. Ovaj resort pruža odlične uslove za upražnjavanje zimskih sportova zbog čega je već dva puta bio domaćin Svetskog kupa u alpskom skijanju. Ima izgrađenu stazu za biatlon koja je jedna od najboljih na svetu, odličnu mrežu ski liftova kapaciteta 11.200 skijaša na sat, obezbeđujući istovremeno pristup do svih staza. Ukupna dužina staza je 60 km. Staze su prilagođene svima, od onih za početnike, preko staza za prosečne skijaše do onih za avanturiste i eksperte u skijanju. Staze se odlično održavaju i prosečna debljina snežnog pokrivača je 1, 2 m. Škola skijanja je sa dugogodišnjom tradicijom i internacionalnim prestižom, zapošljava više od 150 ski instruktora od kojih svaki govori nekoliko stranih jezika. Udaljenost od Beograda je oko 520 kilometara.

Lion Hotel 4*
Lokacija: Hotel Lion se nalazi u starom centru Boroveca, pored čuvenih ledenih fontana.
Ski staza: Udaljen je od ski staze 1.000 metara. Za goste hotela je obezbeđen besplatan prevoz do ski lifta.
Hotelski sadržaji:Recepcija, restoran, room service, bar, mehana, Wellness centar, fitness centar, jacuzzi, parno kupatilo, masaže, sauna, bazen, dečija igraonica, sef na recepciji (uz doplatu), parking (uz doplatu), skijašnica.
Sobe: Hotel raspolaže sa 150 smeštajnih jedinica raspoređenih u standardne sobe, apartmane i studia. Standardne sobe su površine od oko 20 m², sadrže kupatilo, SAT TV, WI FI internet, telefon, kozmetički set, fen za kosu. Studia su površine oko 38 m², sadrže čajnu kuhinju, kupatilo, fen za kosu, SAT TV, telefon, WI FI internet. Apartmani si površine od oko 70 m², sadrže dve odvojene sobe, u jednoj sobi je čajna kuhinja.
Usluga: Polupansion. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola.
Usluge uz doplatu:
- Biliard
- Frizerski salon
- Centar za masažu
Besplatne usluge:
- Fitnes centar
- Sauna
- Parking
- Table tennis
Kontakt:
www.borovetz.hotelslion.bg

Obavezne doplate:
Boravišna taksa: 1 evro dnevno po odrasloj osobi, 0, 5 evra dnevno za decu do 12 godina starosti.
Novogodišnja svečana večera (31.12.) - 70 evra po odrasloj osobi, 35 evra deca (4-12 god).

Servisi koji se mogu doplatiti na licu mesta:
Božićna svečana večera (25.12) - 40 evra po odrasloj osobi, 20 evra deca (4-12 god).

Program putovanja:
1.Dan
Dolazak u izabrani hotel (najkasnije do 19 h) i smeštaj u sobe - apartmane najranije od 14 h. Slobodno vreme.Noćenje.
2. do / 3/4/...15... Dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj sobi/ apartmanu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10 h, osim ako po pravilima hotela nije drugacije predvideno. Povratak za Srbiju.
Program putovanja može biti korigovan u slucaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji uticu na boravak, propisanu uslugu i servis.

U cenu aranžmana je uračunato:
- 7 noćenja u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi izabrane usluge.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Autobuski prevoz. Cena autobuskog prevoza: Beograd - Borovec - Beograd 50 evra, jedan pravac 30 evra. Polazak iz Beograda je svakoga petka u 23.00h (dan ranije u odnosu na datum iz tabele). Mesto i tačno vreme polaska biće naknadno obajvljeni. Organizovan je transfer Novi Sad - Beograd - Novi Sad po ceni od 15 evra po osobi. Povratak sa Boroveca od 15.00h po lokalnom vremenu. Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu. Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.
- Boravišne takse (osim ako cenovnikom nije drugacije predviđeno).
- Dinarski deo aranžmana 1790 dinara po rezervaciji.
- Fakultativne izlete, lične troškove i sve ostalo što nije navedeno pod cena putovanja uključuje.
- Ostale obavezne doplate koje su navedene ispod cenovnika.
- Ski pass - postoji mogućnost doplate u agenciji, kao i povlastice na osnovne pakete ski pass - a (osim u određenim terminima koji su posebno naznačeni).

Uslovi plaćanja:
- Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano).
- Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu AIK banke (za efektivu) na dan uplate.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
-kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Važne napomene:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Big Blue Group d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja. Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050665, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.
Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.
Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije