prethodna
Hotel St George Ski & Spa Hotel
Hotel St George Ski & Spa Hotel
sledeća
Hotel St. George Ski and Spa
Hotel St. George Ski and Spa

Hotel St George Ski and Spa

Hotel St George Ski and Spa
Cene su izražene u evrima po osobi za 7 noćenja.

Popust za rani booking u iznosu od 10% važi za rezervacije do 3.11.2017. I uračunat je u cenu.

Popust za rani booking u iznosu od 15% važi za rezervacije do 31.10.2017. I uračunat je u cenu.

Moguć je manji broj noćenja na upit.

Dinarski deo aranžmana 1790 dinara po rezervaciji.
Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Bio je jedan od kandidata za zimske olimpijske igre 2014. Grad Bansko smešten je u podnožju planine Pirin, na 925 m nadmorske visine. Nalazi se 160 km južno od Sofije i 150 km od Plodvila (drugi po veličini grad u Bugarskoj) ima oko 9.500 stalno nastanjenih žitelja. Položaj Banskog omogućava održavanje snežnog pokrivača od decembra do aprila, a alpska priroda Pirina pruža odlične uslove za ski sportove. Poslednjih godina ovaj resort je postao najpopularniji bugarski ski centar. U njemu se gradi mnogo novih hotela, restorana, a ukupna dužina ski staza je više 70 km koje počinju na visini od 2.550 metara i spuštaju se do 1.000 m nadmorske visine. Ski centar poseduje preko 25 km ski liftova, jedan kabinski lift, 6 četvorosedežnice, jednu dvosedežnicu i 15 tegljača. Ski staze su široke i opremljene mašinama za veštački sneg.

Hotel St George Ski & Spa 4*
Mali, elegantan hotel, predstavlja mešavinu modernog i tradicionalnog stila, smešten je u mirnom delu ski centra u borovoj šumi, oko 300 metara od prvih staza. Od dodatnih sadržaja gostima su na raspolaganju nacionalni restoran, teretana, sauna, masaža i đakuzi. Luksuzne, prostrane sobe opremljene su televizorom (SAT), telefonom, mini barom, a imaju internet priključak i kupatilo sa fenom. Korišćenje podzemne garaže i ski busa je uključeno u cenu.

www.stgeorgebansko.com

Program putovanja:
1.Dan Dolazak u izabrani hotel (najkasnije do 19 h) i smeštaj u sobe/apartmane najranije od 14 h. Slobodno vreme. Noćenje.
2. do -3 - 4...pretposlednji... dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj sobi/apartmanu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10 h, osim ako po pravilima hotela nije drugačije predvidjeno. Povratak za Srbiju.
Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.

Doplate:
- Boravišna taksa: 5 evra za period boravka po odrasloj osobi; 2, 5 evra za period boravka za decu do 12 godina starosti.
- Obavezna Novogodišnja svečana večera (31.12.) - 70 evra po odrasloj osobi, 40 evra deca (4-12 god).
- Božićna svečana večera (25.12.) - 35 evra po odrasloj osobi, 25 evra deca (2-12 god).
Napomena: 31.12.2017. Standardna večera neće biti organizovana, umesto večere gosti će dobiti ručak 01.01.2018.

U cenu aranžmana je uračunato:
- 7 noćenja u izabranoj smeštajnoj jedinici na bazi polupansiona,
- korišćenje saune, bazena, đakuzi, parnog kupatila,
- WiFi, dečija igraonica,
- transfer do gondole prema rasporedu hotela,
- usluga agencijskog predstavnika (inopartnera).

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Dinarski deo aranžmana 1790 dinara po rezervaciji.
- Autobuski prevoz. Cena autobuskog prevoza:Beograd - Borovec - Beograd 50 evra, jedan pravac 30 evra. Polazak iz Beograda je svakoga petka u 21.00h (dan ranije u odnosu na datum iz tabele) sa parkinga sportskog centra " Milan Gale Muškatirović" (bivši 25. maj, Dorćol).O tačnom vremenu polaska putnici će biti obavešteni 2 dana pred put. Organizovan je transfer Novi Sad - Beograd - Novi Sad po ceni od 15 evra po osobi (minimum za transfer 4 plativa putnika). Povratak iz Banskog od 15.00h po lokalnom vremenu. Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu. Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.
- Boravišne takse (osim ako cenovnikom nije drugacije predviđeno).
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje, fakultativne izlete, lične troškove i sve ostalo ššto nije navedeno pod “cena putovanja uključuje”.
- Ostale obavezne doplate koje su navedene ispod cenovnika.
- Ski pass - postoji mogućnost doplate u agenciji, kao i povlastice na osnovne pakete ski pass-a (osim u određenim terminima koji su posebno naznačeni).

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Važne napomene:
- Program je individualan, rezervacija se vršei na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije " Kontiki Travel& Service ”d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
- Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
- Uslovi vezani za rani booking važe samo za osnovnu cenu hotela. Popust se ne odnosi na doplate.
- Datum u tabeli je datum ulaska u hotel. Smene u hotelu su subota na subotu.
- Ulazak u sobe ili apartmane prvog dana boravka je posle 14:00h a napuštanje je poslednjeg dana boravka do 10:00h.
- Putnici sa sopstvenim prevozom u hotel ulaze subotom, sami se prijavljuju na recepciji (osim u slučaju nemogućnosti da pronađu ugovoreni hotel, kada treba da kontaktiraju predstavnika telefonom).
- Polazak autobusa iz Beograda je svakoga petka oko 21.00h (dan ranije u odnosu na datum iz tabele) sa parkinga sportskog centra " Milan Gale Muškatirović" (bivši 25. maj, Dorćol).O tačnom vremenu polaska putnici će biti obavešteni 2 dana pred put. Organizovan je transfer Novi Sad - Beograd - Novi Sad po ceni od 15 evra po osobi (minimum za transfer 4 plativa putnika). Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
- Povratak autobusa je poslednjeg dana boravka ispred odabranog hotela oko 15:00 po lokalnom vremenu. Zbog velikog broja hotela, polazak ispred poslednjeg može biti i 60 minuta kasnije od zakazanog vremena. Vreme povratka je uslovljeno lokalnim zakonskim propisima o bezbednosti saobraćaja i zavisi od vremena dolaska nove grupe. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni u prepodnevnim satima, na dan povratka od strane predstavnika putem infotabli, usmeno, telefonom ili SMS - om.
- Polazak 16.12.2017. kao i polazak posle 11.03.2017. Biće organizovan ako ima dovoljan broj putnika (minimum je 30 putnika da bi se prevoz organizovao). U slučaju manjeg broja putnika Kon Tiki Travel ima pravo da otkaže polazak 5 dana pre polaska.
- Kategorizaciju objekta u Bugarskoj vrše nadležni organi te zemlje. Svaki hotel je dužan da na vidnom mestu istakne svoju kategorizaciju. Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela ili apartmana nije u funksciji za šta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima se peškiri menjaju 2 puta u toku smene. U velikom broju bugarskih hotela kupatila su opremljena tušem sa slivnikom bez tuš kabine.
- Hoteli koji poseduju besplatni parking ne garantuju mesto na parkingu zbog ograničenog broja mesta.
- Ishrana je na bazi švedskog stola. Hotel zadržava pravo da usled nedovoljnog broja gostiju na početku ili kraju sezone večera bude po principu izbora 2 jela.
- Organizator putovanja ne garantuje spratnost, pogled, broj sobe, sedište u autobusu ukoliko to nije predviđeno cenovnikom kao mogućnost doplate.
- Raspored sedenja u busu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja; Deca bez obzira na godine starosti moraju imati sedište u autobusu.
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service.

Važne i opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.
- KonTiki Travel & Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%