Hotel Termag - antistress paket

Hotel Termag - antistress paket
Antistress paket
Promenite svakodnevnu rutinu i uronite u stanje potpunog blaženstva i opuštanja tokom odmora

Važna napomena:
Cene su u eur sa uračunatim letnjim promo popustom
Zašto Jahorina?
Osim prirodnih lepota kojima ova planina obiluje, postoji još jedan razlog zbog kog ćete joj se iznova vraćati. To je srdačnost domaćina koja je u ovim krajevima naglašena. Domaća atmosfera, pravi gastronomski raj i najkvalitetnije čašice rakije će vam pružiti senzaciju istinskog odmora. Zbog zagarantovano najboljeg provoda na žičari i van nje, najčistijeg vazduha u regionu i najukusnije pršute koju ćete probati ove godine, savet je da pohrlite ka Jahorini i da se prepustite magiji koju pruža.

Sunčane letnje mesece provedite na proplancima planinske lepotice Jahorine u društvu svojih najbližih. Odaberite minimum 2 noći u terminu koji vam odgovara i uživajte u planinskim aktivnostima kao što su vožnja quad bike-a, pešačenje jahorinskim stazama, vožnja bicikla, branje borovnica i šumskog bilja i još mnogo toga.

Hotel Termag
Moderan hotel sa bogatom ponudom različitih sadržaja tokom cele godine. Zauzima centralno mesto u Olimpijskom ski centru Jahorine na 1550 m nadmorske visine, uz samu stazu i žičare.
Raspolaže sa 21 luksuzno opremljenim apartmanom, 71 komfornom sobom i jednim predsedničkim apartmanom.
Kompletan enterijer i nameštaj u hotelu je posebno dizajniran i izrađen od punog drveta.
Restoran Hotela Termag raspolaže sa kapacitetom od 200 mesta, koji nudi veliki izbor jela domaće i međunarodne kuhinje, sa posebnim akcentom na tradicionalna jela i poslastice.Posluženje je na bazi švedskog stola.
Za uslugu nenadmašnog kvaliteta, brine se profesionalno osoblje i vrhunski kuvari, dok će bogata vinska karta zadovoljiti i najprobirljivije goste.
U neposrednoj blizini Hotela Termag, pored same ski staze, nalazi se etno restoran Koliba. Kuhinja restorana Koliba nudi Vam raznovrsnu hranu vrhunskog kvaliteta u kojoj možete uživati posle skijanja, duge šetnje ili u večernjim satima uz dobru zabavu.

Cena paketa je 150 eur + bto, 2 noći
Aranžman obuhvata:
- Dve noći od petka do nedelje na bazi polupansiona (večera i doručak).
- Slobodno korišćenje bazena, saune i parnog kupatila.
- 1 x Tai masaža kristalima. (Tradicionalna Tai masaža tretira energetski balans, oslobađa od negativne energije, podiže imunitet)
- 1 x ScenTao kupka 20-30 min. sa Babor preparatima. (Opuštajuće egzotično mirisno iskustvo, čini kožu mekom i nahranjenom)
- 1 x Herbal kupka za stopala 30 min. sa Babor preparatima. * (osvježava i čisti, sprečava znojenje)
- 1 x masaža stopala (30min.).
- Slobodno korišćenje bicikla tokom vikenda.
- Bademantil i papuče tokom boravka.
- Kutija čokoladica za toplu dobrodošlicu.
- Kasna odjava u nedelju (16h).
*Cena je po osobi za kompletan paket za 2 noći / 3 dana (pet - pon)

Cena uključuje:
- Smeštaj u izabanoj sobi sa navedenom uslugom
- Korišćenje fitness centra
- Wi-fi
- Parking mesto ispred hotela.

Cena ne uključuje:
- Boravišna taksa dnevno po osobi plaćanje u agenciji za starije od 12 god - 1.30€
- Hotelsko osiguranje dnevno po osobi 0, 30€.individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Intesa banka na dan uplate; Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni. Napomena U slučaju promena na monetarnom tržištu i na tržištu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo na korekciju cena. Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja Supernova travel-a, licenca OTP 343/2010.

Način plaćanja:
Avansno - u gotovom, čekovima gradjana, uplatom na račun ili platnim karticama. Prilikom rezervacije plaća se 40% vrednosti aranžmana, ostatak najkasnije 15 dana pre početka usluge; (osim u slučaju ranog bukinga kada se uplaćuje minimum 50% avansno);
Uplata na rate - avans od najmanje 40% cene aranžmana prilikom prijave, ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (mogućnost čekovima građana do 30.03.2019 god); Platnim karticama Banca Intesa (Master, Visa, Amex) do 6 rata bez kamate.

Organizator putovanja Supernova Travel poseduje licencu OTP 343/2010 izdatu 19.02.2010.godine izdatu od strane Min. Turizma Republike Srbije. Garancija putovanja u visini 300.000.- Eura za slučaj insolventnosti organizatora putovanja i za slučaj naknade štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja koje su određene opštim uslovima i programom putovanja, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0011/2019 od 25.01.2019. aktivira se kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs
Organizator poseduje polisu za osiguranje garancije putovanja broj 300061001 ADO DDOR Novi Sad (25.01.2019 -01.10.2019.god.)

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • https://www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude