prethodna
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
sledeća
Hotel Board
Hotel Board

Hotel Bistrica

Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Hotel Bistrica
Cene su u eur dnevno po osobi

Noćenje sa doručkom ili polupansion
Jahorina sa najvišim vrhom Ogorjelica 1916 m/nv, skijašima nudi 20 km uređenih i dobro povezanih staza različitih težina, za početnike, rekreativce i vrhunske skijaše. Skijalište je povezano sa 3 šestoseda, 2 dvoseda, 3 ski lifta i 1 baby liftom. Deo staza pokriven je sistemom za veštačko osnežavanje u ukupnoj dužini od 3290m. Prosečan broj dana pod snegom je preko 150. a visina dostiže i do 3m.
Udaljenost od aerodroma Sarajeva samo 28km je čini pristupačnom kako za goste iz regiona tako i za strane turiste. Nadaleko čuvena po gostoljubivosti svojih domaćina, Jahorina predstavlja skijaški centar koji treba posetiti. Veliki broj novoizgradjenih objekata, kafića i restorana daje mnoštvo mogućnosti gostima koji će uživati u toploj, domaćoj atmosferi.

Nadmorska visina skijališta: 1300m - 1890m.
Skipass Jahorina: 20km staza
Kupovina skipass-a na licu mesta.
Cena skipass-a na 6 dana: odrasli 87€, deca 6-15 god 64€

Hotel Bistrica 3*
Lokacija: Hotel je idealno lociran, na vidikovcu i nadmorskoj visini od 1.620 m. Od prve ski staze udaljen je svega 150 m.
Sadržaj hotela: restoran, kafe bar i TV sala. bazen, sauna, fitnes centra, sala za bilijar i stoni tenis., ambulanta, skijašnica, servis za iznajmljivanje ski opreme i parking. Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama hotela
Smeštaj: Hotel ima 152 sobe i 8 apartmana. Internet se može besplatno koristiti u zajedničkim prostorijama hotela
Sadržaj soba:
- Standardana soba: dva klasična ležaja (ili jedan fracuski ležaj), fotelja na razvlačenje. Sve sobe imaju kupatilo (WC, tuš kabina), TV, telefon.
- Apartman: francuski ležaj, fotelja i dvosed na razvlačenje. Svi apartmani imaju kupatilo (WC, kada), TV, telefon i mini bar.

Cena uključuje:
- smeštaj na bazi polupansiona (doručak i večera - posluženje švedski sto)
- korišćenje bazena
- korišćenje skijašnice
- parking ispred hotela
- internet.

Cena ne uključuje:
- boravišna taksa dnevno po osobi - plaćanje u agenciji - odrasli 1.02€, deca 12 - 18 god 0.50€
- hotelsko osiguranje dnevno po osobi za starije od 5 god - 0.26€.

Doplate:
- jednokrevetna soba 20€ dnevno.

Popusti:
- deca do 5 god gratis - dele ležaj
- deca 5-12 god 30% popusta na posebnom ležaju
- deca 5 - 12 god 50% u zajedničkom ležaju
- treća odrasla osoba 20% popusta.

Uslovi plaćanja:
- Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu banke Intesa, na dan uplate
- Prilikom rezervacije potrebno je uplatiti minimum 40%, ostatak najkasnije do 15 dana pred put
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog izn osa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije a ostatak je podložan promeni.

Način plaćanja:
- gotovina, platnim karticama banke Intesa (master, visa, amex) - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% do 6 rata bez kamate.
- čekovima građana - na rate - 40% prilikom rezervacije, ostatak 60% na rate do 30.03. Čekovi se ispisuju na datume 01./10./20. u mesecu, a poslednja rata može biti najkasnije do 30.03.2018.
- uplatom na račun agencije - kao fizičko ili pravno lice.

Način plaćanja iz inostranstva:
Uplatom na devizni račun agencije uz izdavanje deviznog predračuna klijentu; Bankarski troškovi idu na teret uplatioca.

Napomena:
- Potvrda hotela u roku od 48h po prijavi putnika. Prilikom prijave, putnik plaća akontaciju u iznosu koji je naveden. U slučaj u da hotel ne potvrdi rezervaciju, akontacija se vraća putniku
- Popusti za decu važe u pratnji dvoje odraslih, osim ako u tabeli nije drugačije naznačeno; Za sve informacije date usmenim putem, agencija ne snosi odgovornost
- Opisi smeštajnih kapaciteta nalaze se u sklopu programa, a opisi sa fotografijama smeštajnih kapaciteta na web sajtu www.supernovatravel.rs
- Organizator putovanja nije ovlašćen da ceni ispravnost putnih i drugih isprava. Putnicima koji poseduju biometrijski pasoš Republike Srbije nije potrebna ulazna viza za zemlje Evropske unije, ali je preporučljivo da se o uslovima za ulazak u ove zemlje informišu putem sajta www.europa.rs.
- Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti spreče izlazak putnika iz zemlje ili im onemoguće ulazak na teritoriju zemalja Evropske unije, zemalja u tranzitu ili u zemalje van EU, zbog neispravnih dokumenata, učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih ili carinskih propisa.
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu – organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavo g trajanja putovanja; Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana pre početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili pon udi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
- Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije