prethodna
Hotel Lavina
Hotel Lavina
sledeća
Hotel Lavina
Hotel Lavina

Hotel Lavina

Hotel Lavina
Rani buking popust 7% za rezervacije izvršene i uplaćene u celosti do 01.11.2017.

Cene su izažene po osobi i danu
Usluga - polupansion (švedski sto); smena - subotom.

Minimalan boravak - 3 noćenja (u periodu Nove godine - minimalan boravak je 7 noći)
Za kraći boravak cena se uvećava 10.00 eur po osobi i danu (važi za period 06.01.2017 - 17.02.2018.).
U ostalim terminima doplata je 5,00 eur po osobi i danu.
Jahorina spada u visoke planine Dinarskog sistema. Jahorinski planinski masiv dužine je 30 kilometara, sa nekoliko vrhova, od kojih je najviši vrh Ogorjelica sa 1916 metara nadmorske visine. Od glavnog grada BiH Sarajeva Jahorina je udaljena svega 28, od Banjaluke 200, od Beograda 320, a od Zagreba 350 kilometara. Jahorina je planina koja se može pohvaliti izuzetno specifičnom i blagom planinskom klimom, kao posledicom mešanja kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih struja. Svi koji su ikada boravili na Jahorini reći će vam da se klimatski uslovi znatno razlikuju u odnosu na ostale planine u regionu. Ova planina većim delom zime predstavlja za skijaše idealan spoj debelog snežnog pokrivača i vedrog i sunčanog neba, posebno u februaru, martu i aprilu. Jahorina je pod snegom prosečno 175 dana u godini, što je, u tom pogledu, čini evropskim raritetom. Prosečna visina snega koji se na planini zadržava od oktobra do maja iznosi 106 centimetara.

Hotel Lavina 4*
Novoizgrađeni hotel Lavina nalazi se na Jahorini, jednoj od najlepših planina jugoistočne Evrope. Smešten je između dve skijaške staze (Ogorijelica i Prača) i predstavlja idealno mesto za sve ljubitelje skijanja.

Hotel raspolaže sa 23 luksuzna apartmana i 22 sobe opremljene najsavremenijom tehnologijom gde je gostu na raspolaganju internet, TV, sef, mogućnost podešavanja temperature, mini bar kao i prijatno osoblje koje se na sve zahteve gosta trudi da odgovori u što kraćem roku i na najbolji mogući način. Svi apartmani i sobe su imaju pogled na skijašku stazu.
Hotel Lavina Jahorina nudi luksuzne sobe sa sadržajima koji garantuju visok nivo komfora i boravka. Na raspolaganju ćete imati Internet pristup, LCD TV, telefon, sef za čuvanje vaših dragocenosti kao i mini bar.
- Luksuzna oprema
- Pogled na stazu
- WiFi i Kablovska TV
- Sef i mini bar

Apartmani
Veliki i luksuzni apartmani sa zasebnom spavaćom sobom i dnevnim boravkom. Spavaće sobe su sa francuskim ležajem, dok dnevni boravak ima dvosjed ili trosjed na razvlačenje.
- 2 sobe
- Pogled na stazu
- WiFi i Kablovska TV
- Sef i mini bar

Restoran
U našem prostranom hotelskom restoranu, možete uživati u raznovrsnoj ponudi jela, pića i vrhunskih vina uz visok kvalitet usluge. Kuhinju čine raznovrsna gurmanska jela koja obuhvataju specijalitete kako domaće, tako i internacionalne kuhinje (azijska, francuska i italijanska kuhinja).
Restoran raspolaže sa 120 sedećih mesta, dok je optimalan kapacitet kluba za komforno uživanje u noćnom provodu oko 150 posetilaca.

Hotel Lavina organizuje tematske večeri zabavne, pop, rock, klubske muzike uz gostovanje popularnih bendova i grupa.

Skola skijanja
Hotel svojim gostima nudi i školu skijanja. Licencirani instruktori vrše obuku svih kategorija polaznika, od početnika, pa do ski znalaca.
Hotel nudi i i dečju školu skijanja u trajanju 3 do 4 dana.

U sklopu hotela nalazi se Ski Rental hotela Lavina koji nudi opremu poznatih svetskih proizvođača (Fisher, Rosiggnol, Salomon…) i ukupno raspolaže sa preko 200 ski kompleta i snowboardova.

Konferencijska sala
Hotel Lavina poseduje modernu, višenamensku konferencijsku salu u kojoj se mogu organizovati seminari, prezentacije, poslovni sastanci, konferencije kao i drugi slični događaji. Sala ima kapacitet od najviše 100 učesnika i u potpunosti je opremljena neophodnim audio-video i vizuelnim sadržajima.
Sala je pokrivena signalom širokopojasnog bežičnog Interneta što boravak i poslovne zahteve naših klijenata i gostiju čini potupno komfornim za rad.

Wellness centar
Finska sauna, parno kupatilo, đakuzi, kao i bazen sa striktno održavanom temperaturom vode idealnom za relaksaciju. Za sve goste hotela korišćenje bazena, saune i parnog kupatila je potpuno besplatno.
- Sauna
- Terapeuska masaža
- Relax masaža
- Anticelulit masaža
- Aromaterapija

U cenu je uračunato:
- korišćenje sadržaja Wellness centra (zatvoreni bazen, sauna, parno kupatilo u trajanju 120 min dnevno) i Fitness centra (60 min po danu).

Dečija igraonica u terminu 10,00 - 23,00 h. Moguće je angažovanje bebisiterke i mimo radnog vremena igraonice.

Doplate
- boravišna taksa 1.30 eur po osobi i danu (deca do 12 godina 0,30 eur);
- jednokrevetna soba 60% (u periodu Nove godine - 100%).

Popusti
- deca do 5 godina u pratnji dve odrasle osobe gratis;
- deca od 5 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50%;
- odrasla osoba na pomoćnom ležaju u sobi 30%;
- treća i četvrta odrasla osoba u apartmanu po 30%;
- peta odrasla osoba u de luxe suite 50%;
- deca na osnovnom ležaju nemaju popust;
- za boravke duže od 14 noćenja 12%.

Napomena:
- Ukoliko dodje do otkazivanja rezervacije od najmanje 14 dana pre dolaska, hotel ne vraća uplaćeni novac, ali se može iskoristiti za boravak u nekom drugom periodu iste sezone. Ukoliko dođe do prevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili bolesti užeg člana porodice) obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije. Hotelijer ne uzima u obzir loše vreme ili slične situacije kao valjan razlog za prekid boravka ili prevremeni odlazak.

Ski pass:
informacije o cenama ski pass-a naknadno.

Program putovanja:
Prvi dan:

Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan:
Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme. Noćenje.
Poslednji dan:
Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom.

U cenu putovanja je uključeno:
- smeštaj u hotelu
- navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge

U cenu putovanja nije uključeno:
- boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj noćenja
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (vise informacija možete dobiti u agenciji)

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Način i uslovi plaćanja:
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Plaćanje čekovima gradjana:
Akontacija 40%, ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana, na tri jednake mesečne rate, bez kamate.

Plaćanje kreditnim karticama bez kamate:
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

Turistički krediti:
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim uslovima putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. Opšti uslovi putovanja Olympic Travel-a su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Olympic Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 332 422
  +381 34 332 452
  +381 34 335 737
  +381 34 617 0 600
 • Adresa:
 • Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

  Poslovnica Beograd
  Makedonska 30, I sprat, Beograd
  +381 11 655 5 030
  +381 11 655 7 285
  +381 11 655 7 286
  +381 11 655 7 287
 • Website:
 • www.olympic.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom