Aparthotel Vučko

Aparthotel Vučko
Cene su izražene po osobi/apartmanu i po danu.
Usluga - polupansion; smena - subotom.

Minimalan boravak 7 noćenja, kraći boravak isključivo na upit
Jahorina spada u visoke planine Dinarskog sistema. Jahorinski planinski masiv dužine je 30 kilometara, sa nekoliko vrhova, od kojih je najviši vrh Ogorjelica sa 1916 metara nadmorske visine. Od glavnog grada BiH Sarajeva Jahorina je udaljena svega 28, od Banjaluke 200, od Beograda 320, a od Zagreba 350 kilometara. Jahorina je planina koja se može pohvaliti izuzetno specifičnom i blagom planinskom klimom, kao posledicom mešanja kontinentalnih i mediteranskih vazdušnih struja. Svi koji su ikada boravili na Jahorini reći će vam da se klimatski uslovi znatno razlikuju u odnosu na ostale planine u regionu. Ova planina većim delom zime predstavlja za skijaše idealan spoj debelog snežnog pokrivača i vedrog i sunčanog neba, posebno u februaru, martu i aprilu. Jahorina je pod snegom prosečno 175 dana u godini, što je, u tom pogledu, čini evropskim raritetom. Prosečna visina snega koji se na planini zadržava od oktobra do maja iznosi 106 centimetara.

Aparthotel Vučko 5*
U srcu Olimpijskog centra Jahorina na 1520 m/nm, neposredno uz glavnu saobraćajnicu i samo 100 m od ski staze Poljice, nalazi se Aparthotel „Vučko“. Originalni planinski stil bio je inspiracija za izgradnju objekta, a prefinjen ton modernog uticaja daje osjećaj visokog komfora i udobnosti.
Raspolaže sobama, junior apartmanima i lux apartmanima.
Standardna soba: maksimalna okupiranost 3 osobe, apartman sa jednom prostorijom, prosečne površine 33m2, king, queen ili twin kreveti, tuš kabina, flaša negazirane vode, 2 bade mantila, 2 para papuča, terasa ili balkon u većini soba, čajna kuhinja u nekim sobama, dnevno spremanje apartmana.
Junior apartman: maksimalna okupiranost 4 osobe, spavaća soba i dnevna soba, prosečna površina 45m2, king, queen ili twin kreveti, tuš kabina, flaša negazirane vode, 2 bade mantila, 2 para papuča, terasa ili balkon u većini apartmana, čajna kuhinja u nekim apartmanima, dnevno spremanje apartmana, besplatan ulazak u fitnes.
Apartman: maksimalna okupiranost 4 osobe, spavaća soba i dnevna soba, dve zasebne prostorije sa dnevnim boravkom, prosečna površina 50m2, king, queen ili twin kreveti, tuš kabina, flaša negazirane vode, 2 bade mantila, 2 para papuča, terasa ili balkon u većini apartmana, čajna kuhinja u nekim apartmanima, dnevno spremanje apartmana, besplatan ulazak u fitnes.
Lux apartman: maksimala okupiranost 6 osoba, spavaća soba i dnevna soba, prosečna površina 60m2, king, queen ili twin kreveti, tuš kabina, flaša negazirane vode, 2 bade mantila, 2 para papuča, terasa ili balkon u većini apartmana, čajna kuhinja u nekim apartmanima, kamin, dnevno spremanje apartmana, besplatan ulazak u Wellness & Spa.
Hotelski sadržaji: Paradizo loby bar, restoran, vinoteka sa velikim izborom vina iz celog sveta, pivnica, poslastičarnica, wellness centar na 720 m2, sala za seminare i prezentacije, čuvanje dece, internet klub, prodavnica sa suvenirima i dnevnom štampom, butik sportske opreme, menjačnica, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, sportski tereni za tenis, košarkašku, mali fudbal i odbojku.Svi ulazi u kompleks i parking su pod stalnim video nadzorom.
Wellness & Spa vrhunski wellness centar na površini od 720 m2 gde možete pronaci rimsku saunu, finsku saunu, parno kupatilo, toplo-hladni aroma tuševi, hidromasažni bazen, masaže (klasične, švedske, sportske i aromaterapijske), tretmani za lice i telo, futuristička kada sa visokom koncentracijom soli u kojoj se lebdi kao da ste u bestežinskom stanju, fitness studio.
Ski škola Vučko nalazi se u sklopu Wellness & Spa Aparthotela Vučko 5* i ima dugu tradiciju. Već dugi niz godina važi za najbolju školu skijanja na prostorima Bosne i Hercegovine. Jedan od osnivača ski škole jeste Bojan Križaj, osvajač svetskog kupa u skijanju. Učitelji ski škole poseduju najveće nivoe učitelja skijanja kao i diploma profesora, magistara i doktora fakulteta Fizičke culture, što ovoj školi daje posebnu veličinu.Izvođenje nastave moguće je na engleskom, španskom, nemačkom i rusko mjeziku.Posebne ponude škole skijanja: skijanje po dubokom snegu, ekstremno skijanje, akrobatski skokovi na skijama. Pored ski šskole u hotelu se može iznajmiti i ski oprema i motorne sanke. Ski škola poseduje i sopstveni ski lift za početnike koji se nalazi pored hotela.
Da bi boravak bio raznovrsniji i bogatiji hotel nudi i niz aktivnosti kao što su organizovanje izleta, vožnja biciklima, ATV četvorotočkašima, off road ture, pešačke ture, planinarenje, paraglajding itd. Pored toga postoji i organizovan odlazak na splavarenje Tarom, kao i poseta ergeli konja Borike.
Tu je i škola sporta koja garantuje dobru zabavu uz profesionalne animatore sporta koji poseduju licence i dozvole potrebne za rad.

Cena uključuje: smeštaj na bazi usluge polupansiona (švedski sto, ukoliko u hotelu boravi više od 20 gostiju), WI-FI internet, neograničeno korišćenje fitness centra, igraonicu na otvorenom, skijašnicu, parking mesto pod obezbedjenjem.

Doplate:
- boravišna taksa 1.25 eur po osobi i danu, deca od 0 do 12 godina 0,30 eur; deca od 13-18 godina 0.70 eur;
- jednokrevetna soba/apartman 50% ;
- korišćenje Wellness i Spa centra (saune - rimska, finska, turska, hidromasaža stoplala, whirpool, relax soba, fitnes sala) dnevno po osobi za 90 minuta;
- garaža 7,70 eur dnevno;
- dečji krevetac gratis (na upit);

Popusti:
- dete do 5,99 godina u pratnji dve odrasle osobe - gratis;
- dete od 6 do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe na pomoćnom ležaju 50%;
- jedna odrasla i dete od 2 do 12 godina na osnovnom ležaju - dete nema popust;
- treća i svaka naredna osoba na pomoćnom ležaju u svim smeštajnim jedinicama 50%

Napomena:
Uplaćena akontacija je nepovratna. Ukoliko dodje do otkaza aranžmana, najkasnije 14 dana pre dolaska, uplaćeni iznos je moguće iskoristiti do 30.11.2018. godine.

Hotel ne uzima u obzir nepovoljne vremenske uslove kao valjan razlog za prevremeni odlazak. Ukoliko dodje do prevremenog odlaska (sa izuzetkom smrti ili povrede) obračunava se 50% od pune cene do datuma završetka rezervacije.
Hotel dozvoljava boravak kućnih ljubimaca (na upit). Obavezna doplata za čišćenje posle boravka kućnih ljubimaca je 13, 00 eur.
Prijava na dan dolaska od 15.00 sati, odjava na dan odlaska do 11.00 sati.

Ski pass - inforamcija o cenama ski pass-a naknadno

Program putovanja:
Prvi dan
Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji. Noćenje.
Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.
Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom

U cenu putovanja je uključeno:
- smeštaj u hotelu
- navedeni broj noćenja na bazi izabrane usluge

U cenu putovanja nije uključeno:
- boravišna taksa - plaća se u agenciji prilikom rezervacije u iznosu navedenom u doplatama, po osobi za navedeni broj noćenja
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje (vise informacija možete dobiti u agenciji)

Medjunarodno putno zdravstveno osiguranje:
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa osiguranje na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Način i uslovi plaćanja:
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Plaćanje čekovima gradjana:
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana, na tri jednake mesečne rate, bez kamate.

Plaćanje kreditnim karticama bez kamate:
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.

Turistički krediti:
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim uslovima putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima. Opšti uslovi putovanja Olympic Travel-a su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Olympic Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 332 422
  +381 34 332 452
  +381 34 335 737
  +381 34 617 0 600
 • Adresa:
 • Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

  Poslovnica Beograd
  Makedonska 30, I sprat, Beograd
  +381 11 655 5 030
  +381 11 655 7 285
  +381 11 655 7 286
  +381 11 655 7 287
 • Website:
 • www.olympic.rs

Hit ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja