prethodna
Vila Termag
Vila Termag
sledeća
Aparthotel Vučko
Aparthotel Vučko

Wellness& Spa Aparthotel Vucko

Wellness& Spa Aparthotel Vucko
Cena putovanja po osobi po noci u evrima

Cene su važeće za sve otvorene i potvrđene rezervacije i sa uplatom 40% od ukupne cene.

Ove cene ne vaze u periodu: 28.12.2017 - 03.01.2018 / 14.02.2018 - 17.02.2018

Cene za Novu godinu i Sretenjski praznik na upit!
Jahorina je planina koja pripada Dinarskom lancu planina. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine. Leti je prekrivena gustom zelenom travom a zimi i do 3 m visokim snegom. Izvanredna konfiguracija terena, obilje vrlo kvalitetnog snega, pogodna klima, 20 km staza za alpske discipline povezanih sa dva moderna šestoseda, tri dvoseda, četiri ski-lifta, baby liftom, ukupnog kapaciteta preko 13.000 skijaša na sat, savremene ski-škole i ski-servis kao i ski-rental, uvrstile su ovu planinu među najlepše i najpoznatije ski centre. Zimsko-turistička sezona zavisno od snežnih uslova počinje oko 15. decembra i traje do 15. aprila. Desetogodišnji prosek visine snežnog pokrivača u februaru iznosi 106 cm. Uzrok tome je što se Jahorina nalazi na granici mešanja mediteranskih i kontinentalnih vazdušnih strujanja pa je takva klima izuzetno pogodna za čovečiji organizam. Pored alpskog skijanja, Jahorina je pogodna za skijaško trčanje (na Dvorištima), sankanje, noćno skijanje, ugodne šetnje, šoping u specijalizovanim trgovinama, noćni provod uz bogate zabavne programe hotela i klubova a u neposrednoj blizini skijaških staza čekaju vas gril kućice sa sunčalištima na kojima ćete biti usluženi jelima sa roštilja, toplim i hladnim napicima.
1984. godine su na Jahorini održane XIV zimske Olimpijske igre.
Jahorina je od Beograda udaljena 300 km, od Sarajeva 30 km, a od Pala 15 km.

Wellness& Spa Aparthotel Vucko 5*
Lokacija: Hotel Vučko smešten je na atraktivnoj, osunčanoj lokaciji u samom centru Jahorine, jedne od najlepših evropskih planina. Nalazi se na 1.520 m nadmorske visine. Od međunarodnog aerodroma u Sarajevu udaljen je 28 km, od Beograda je 314 km
Hotelski sadržaj:Paradizo loby bar, restoran, vinoteka sa velikim izborom vina iz celog sveta, poslastičarnica, wellness centar na 720m2, sala za seminare i prezentaciju, čuvanje dece, prodavnica sa suvenirima i dnevnom štampom, menjačnice, ski servis, ski rental, iznajmljivanje bicikala, sportski tereni za tenis, košarku, mali fudbal i odbojku.
Sobe: Hotel raspolaže sa 60 apartmana, od toga od toga 5 jednokrevetnih, 18 dvokrevetnih, 7 dvokrevetnih sa mogućnošću dodavanja trećeg ležaja i 30 apartmana sa dve odvojene prostorije. Neki od apartmana su nepušački. Svaka soba sadrži sef, room servis, pristup internetu, mini bar, telefon, kablovska TV, kupatilo WC/tuš, većina apartmana ima balkon ili terasu. U većim apartmanima je ugrađen kamin sa zatvorenim ložištem.
Superior soba: komforne sobe, opremljene info star TV-om, telefonima sa direktnim biranjem linija, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom I sve sobe imaju jednu prostoriju sa francuskim ležajem, a nekoliko soba u svom sastavu iima I dodatnu prostoriju sa jednim single ležajem. Broj osoba koje mogu boraviti u ovom tipu sobe je 2-3 osobe.
Suite: Opremljeni su info star Tv-om, telefonima, direktnim biranjem linija, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom I sve sobe imaju u svom sastavu dve ili tri odvojene prostorije. Broj osoba koje mogu boraviti je od 4 - 7 osoba.
Apartman: Opremljeni su info star Tv-om, telefonima sa direktnim biranjem linija, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom I svi apartmani u svom sastavu imaju: kuhinju. Broj osoba koji mogu boraviti je od 4 - 6 osoba.
Lux apartman: Opremljeni su info star Tv-om, telefonima sa direktim biranjem linija, besplatnim bežičnim internetom, fenom, mini barom, sigurnosnim sefom, DVD, mini linija, kafe aparatom I frižiderom. Svi apartmani ovog tipa imaju kamin. U cenu ovih apartmana uračunato je korišćenje Spa oaze 90 minuta I parking mesto u garaži. Broj osoba koji mogu boraviti je od 4 - 6 osoba.
Usluga: Polupansion (doručak i večera). Obroci se služe po principu švedskog stola.
Kontakt: www.aparthotelvucko.com
Napomena: Wellness & Spa Aparthotel VUČKO 5* je nosilac velikog broja priznanja i nagrada. Između ostalih izdvajamo “Veliku zlatnu medalju za kvalitet” na Novosadskom sajmu 2008. godine, “Zlatnu ugostiteljsku krunu” koju dodeljuje uduženje hotelijera i restoratera Bosne i Hercegovine, kao i „Srebrnu pahuljicu” 2008.godine. Wellness & Spa Aparthotel VUČKO 5* je član " Service d’Information Code Diplomatique and Consularie".
Usluge uz doplatu:
- Perionica veša
- Bicikli za iznajmljivanje
- Tennis Court
- Centar za masažu
Besplatne usluge:
- Fitness centar
- Sauna
- Menjačnica
- Prodavnica poklona

Program putovanja:
Prvi dan
Putovanje sopstvenim prevozom do Jahorine. Dolazak u hotel Bistrica. Smeštaj u sobe posle 14h. Noćenje
Drugi - Pretposlednji dan
Boravak u hotelu, na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualna razgledanja. Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje soba do 10h. Povratak sa Jahorine sopstvenim prevozom.

Cena uključuje:
- Smeštaj u izabranom tipu sobe na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).
- Parking mesto pod obezbedjenjem.
- Neograniceno koriscenje fitness centra.
- Spoljna igraonica.
- Koriscenje skijasnice.

Cena ne uključuje:
- Boravišna taksa i osiguranje 1, 30eur po osobi po danu, deca do 13 godina plaćaju 0, 30eur, deca od 13 - 18 godina plaćaju 0, 75eur po detetu po danu.
- Međunarodno putno osiguranje.

Uslovi za decu: Deca do 6 godina u pratnji dvoje odraslih besplatan smeštaj u zajedničkom ležaju. Deca od 6 - 12 godina u patnji dvoje odraslih na pomoćnom ležaju 50% popusta.Deciji krevetac - gratis (obavezna rezervacij).

Popusti: Treća odrasla osoba 30% popusta.

Doplate:
- Jednokrevetna soba 50% na cenu iz tabele.

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
-kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Važne napomene:
Program je individualan, rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Big Blue Groupd.o.o. je 5 dana pre početka putovanja. Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.

Prema Zakonu o turizmu, Organizator je osiguran za troškove nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska, u zemlji i inostranstvu usled insolventnosti Organizatora. Polisa osiguranja br. 7769030, od 01.06.2015. godine, osiguravajuce kompanije Generali Osiguranje Srbija a.d.o. iz Beograda, ul. Milentija Popovica 7b. Big Blue Group DOO ne snosi odgovornost za eventualne drugacije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slucaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana. Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turisticke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%