Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama

Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
Nova godina 2018. - Meksiko, Belize, Gvatemala, Kostarika, Panama
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
1po osobi24 danasobanoćenje bez doručkaprevoz avionomdetaljnije
Nova godina 2018.: Meksiko - Belize - Gvatemala - Kostarika - Panama

Plaja del Karmen, Belize Siti, Flores, Antigva, San Hose, Panama Siti, Bocas del Toro

24 dana, avionom - avioni, sve takse, smeštaj, transferi, vodič


Polazak:
26.12.2017.
Putujemo u neverovatni svet Maja Srednje Amerike uz odmor na Karibima! Vodimo Vas u avanturu po Srednjoj Americi – putovanje započinjemo iz magičnog Meksika - malog raja Isla Muheres gde plivamo sa delfinima, a potom i u Plaju del Karmen – odakle ćemo posetiti i čuvenu Čičen Icu, Valjadolid, kupati se u cenotama, i posetiti nestvarni Tulum i Kobu. Nastavljamo naše putovanje prema Belizeu i nestvarnom ostrvu Ki Koker gde ćemo posetiti čuvenu plavu rupu – Blue Hole, roniti i jedriti po beskrajnom plavetnilu. Iz neobičnog Belizea upućujemo se ka Gvatemali i gradu Flores. Uživamo u gradiću na jezeru i posećujemo Tikal – jedno od najvećih i najlepših nalazišta Maja na svetu. Odatle idemo u Antigvu, kolonijalni grad okružen sa tri vulkana – Pakaja, Agva i Fuego, a posećujemo i jezero Atitlan.
Isla Muheres je malo ostrvo koje se nalazi u Karipskom moru preko puta poznatog turističkog centra Kankuna. Mirno ribarsko naselje je vremenom postalo raj za ronioce i mlade putnike iz celog sveta.
Plaja del Karmen je jedno od najpoznatijih i najlepših letovališta u Meksiku. Nalazi se na čuvenoj Rivijeri Maja, a od aerodroma u Kankunu je udaljena svega 45 minuta vožnje. Prelepe plaže, savršeno toplo more, bogata ponuda hotela i restorana, a zanimljivi izleti u okolini su glavni razlog zašto je Plaja del Karmen glavna baza mnogih putnika.
Belize Siti je najveći grad male tropske države Belize u Centralnoj Americi. Nalazi se na ušću reke Belize u Karipsko more. Nekada je bio Britanska kolonija čiji uticaj se i danas veoma oseća.
Caye Cawlker je malo krečnjačko ostrvo u Karipskom moru veličine svega 13km kvadratnih. Ostrvo je udaljeno 32km od Belize Sitija i zboge svojih prelepih plaža predstavlja pravi raj za turiste.
Flores je grad koji se nalazi u oblasti Peten, u Gvatemali, najpoznatijoj oblasti pre svega zbog izuzetno bogatog kulturno istorijskog nasleđa Maja. Ovaj grad turisti najčešće posećuju zbog neposredne blizine Tikala, najpoznatijih i najbolje očuvanih ostataka Maja plemena.
Antigva je grad u Gvatemali po mnogo čemu poseban i predstavlja jedno od najlepših turističkih odredišta centralne Amerike. Kolonijalni grad čistih ulica okružen sa tri vulkana, prepun života, kros overa modernog, tradicionalnog, kosmopolitskog.
San Hose (San Jose) je glavni i najveći grad Kosta Rike. Nalazi se u centralnoj ravnici i prestavlja kulturni, administrativni i obrazovni centar ove zemlje. San Hose je nekada bio španska kolonija, te je njihov uticaj ostavio veliki trag u ovom gradu.
Panama Siti je glavni i najveći grad Republike Panama. Grad se nalazi na Panamskom kanalu, na obali Pacifika, na samom ulazu u ovaj kanal. Panama Siti je 2003. Godine proglasen za grad kulture američkog kontinenta.

Plan i program puta:
1. dan (26.12): Polazak iz Beograda i transfer do aerodroma u Zagrebu/Budimpešti. Let do Kankuna sa presedanjima.
2. dan (27.12): Dolazak u Kankun u ranim jutarnjim satima. Transfer do Plaje del Karmen, prelepog mesto na obali Karipskog mora u državi Kintana Ro i ulazak u smeštaj. Beskrajna peščana plaža, tirkizno plavo more kakvo niste imali prilike da vidite, lepo sređene ulice, suvenirnice, meksičke kantine i restorani, marijači, barovi... Nestvarna boja Kariba i beli pesak su udaljeni svega nekoliko metara od vas. Nakon odmora, fakultativni odlazak u Tulum, grad Maja na obalama Kariba. Iguane raznih boja i veličina će slobodno šetati pored vas, a posle obilaska arheološkog lokaliteta, idemo na jednu od najlepših plaža na Karipskom moru i sigurno jednu od najlepših plaža na svetu. Imamo celo popodne za uživanje u ovom raju. Uveče se vraćamo u Plaju del Karmen. Noćenje.
3. dan (28.12): Fakultativni izlet u Čičen Icu, grad Maja i jedno od novih svetskih čuda. Ovo će sigurno biti jedno od najimpresivnijih mesta koje ćete videti u životu, a priča o Majama, njihova kultura i način života će vas bar malo trgnuti i naterati vas da odete duboko u razmišljanje. Usput ćete imati priliku da se kupate u cenotama - prirodnim jezerima koje se nalazi u pećini. Po povratku sa izleta, pravimo kratku pauzu da bi videli grad Valjadolid. Povratak u Plaju del Karmen. Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan (29.12): Ujutro pakujemo stvari i napuštamo sobe. Imamo ceo dan slobodan za kupanje i kupovinu suvenira pre noćne vožnje do Belize Sitija. Usputna zadržavanja na graničnim prelazima radi regulisanja carinskih formalnosti. Noćna vožnja
5. dan (30.12): Dolazak u Belize Siti u jutarnjim časovima. Kraća šetnja od glavne autobuske stanice do centra grada i dokova. Šetnja po istorijskom centru ostrva koje je tek 1981. dobilo svoju nezavisnost. Ovo je zemlja gde žive crnci poput onih sa Jamajke, sa dredovima, i priča se engleski jezik. Transfer brodićem do Ki Kokera (Caye Caulker). Dva susedna ostrva, Ki Koker i San Pedro predstavljaju mirne motive života na Karibima. Drvene kuće, jake boje, rastafarijanci, ribari... Bicikli se voze umesto kola, kojih nema na ostrvu, kao ni puteva. Celo ostrvo je koralni greben koji se može prepešačiti. Ostrvo je mirno i po ceo dan se čuje rege muzika. Ovo je ujedno i jedno od najboljih mesta za ronjenje na svetu. Ovde se nalazi i neobična i čuvena plava rupa (Blue Hole), za koju su snimljeni raznorazni spotovi kao jedinstvenom podvodnom fenomenu u svetu. Živopsino koralno more... Uveče uživamo u ribljim specijalitetima... Noćenje.
6. dan (31.12): Totalni čil i dan za opuštanje u mirnoj atmosferi. Slobodan dan ili fakultativni odlazak na ronjenje u Blue Hole ili snorkling i jedrenje. Istražujemo prirodu, kupamo se u tirkiznom moru, sunčamo se na belom pesku i slušamo nemirno Karipsko more... Povratak na Ki Koker. Uveče izlazak u neki od lokalnih barova i doček Nove godine. SREĆNA NOVA GODINA. Noćenje.
7. dan (01.01): Fakultativni izlet na San Pedro. Susedno ostrvo koje je preraslo u party centar. Bele plaže, palme i fini tonovi... Povratak u smeštaj. Noćenje.
8. dan (02.01): Transfer brodićem nazad do Belize Sitija i ubrzo posle toga nastavak putovanja do Gvatamale i do grada Flores. Smeštaj i slobodno veče za odmor i uživanje u ovom simpatičnom gradiću na ostrvu u centru jezera okruženog gustom džunglom. Gledamo zvezde sa nekog od krovova ili obale jezera. Noćenje.
9. dan (03.01): Buđenje u ranim jutarnjim časovima za fakultativno istraživanje ove oblasti. Ovi delovi Gvatamale su do nedavno bili pod gerilom i nedostupni turistima. Sada je ovde mirna situacija i mnogo alternativnih putnika dolazi da bi uživalo u Tikalu, jednom od najvećih i najlepših majanskih nalazišta na svetu. Slično kao Angkor Vat u Kambodži, ove prelepe piramide su obrasle u gustu džunglu. Mistične šume, obilazak palata, hramova, javnih zgrada kroz džunglu. Interakcija sa životinjama, pticama... Povratak u smeštaj. Noćenje.
10. dan (04.01): Pakujemo se, napuštamo sobe i ceo dan odmaramo, kupamo se na jezeru, penjemo se na obližnji vidikovac u džungli i u večernjim časovima krećemo na sledeće odredište u Gvatemali - Antigvu. Noćna vožnja.
11. dan (05.01): Transfer do smeštaja i doručak na fenomenalnom kolonijalnom trgu. Antigva je grad po mnogo čemu poseban i predstavlja jedno od najlepših turističkih odredišta centralne Amerike. Kolonijalni grad čistih ulica okružen sa tri vulkana, prepun života, preplitanja modernog, tradicionalnog i kosmopolitskog. Odlični restorani, noćni klubovi, druženje i upoznavanje. Ručamo na lokalnoj pijaci Maja. Popodne fakultativni izlet na aktivni vulkan Pakaja (Pacaya) na 2500m nadmorske visine. Lokalna atrakcija je pečenje maršmeloua na vrelim stenama. Zalazak sunca i pogled na susedna tri vulkana Agua (3766m), Fuego (3763m) i Acatenango (3976m). Uveče izlazak na živu muziku i ljuto pivo, lokalni specijalitet iz Antigve. Noćenje.
12. dan (06.01): Ustajemo ranu ujutro i pijemo najkvalitetniju kafu na svetu, kako bar lokalci ovde kažu. Imaju i zašto, zaista se na brdima oko Antigve zbog izuzetne klime gaji jedna od najboljih kafa na svetu. Fakultativni izlet na jezero Atitlan - zabačen i sakriven svet gde važi neko drugo vreme i drugi odnosi. Udaljenost od civilizacije čini ovo mesto drugačijim. Sedam vuklana okružuje jezero koje nastanjuju primitivna plemena Maja, koja žive po nekim svojim zakonitostima. U San Pedru koji ćemo posetiti često se organizuju razni kursevi meditacije, reikija, joge, spa i masaža. Povratak u smeštaj. Noćenje.
13. dan (07.01): U zavisnosti od vremena, idemo na fakultativni izlet u prestonicu - Gvatemala Siti ili do susednog El Salvadora. Obilazak grada. Povratak u smeštaj. Noćenje.
14. dan (08.01): Transfer do aerodroma u Gvatemala Sitiju i let za San Hoze. Dolazak u San Hoze (San Jose), glavni grad Kostarike. Transfer do smeštaja. Upoznavanje sa bojama, mirisima i ukusima Kostarike. Uveče odlazimo da probamo lokalne specijalitete. Noćenje.
15. dan (09.01): Fakultativni obilazak grada - Nacionalno pozorište, Muzej zlata, Bašta leptira, tropski bandži… Noćenje.
16. dan (10.01): Slobodno vreme do polaska za Bocas del Toro – predivni netaknuti arhipelag ostrva u Panami. Smeštaj. Noćenje.
17.dan (11.01): Fakultativno krstarenje po arhipelagu koji krije neverovatne plaže, biljni i životinjski svet i mogućnost ronjenja u prozirnim vodama Karipskog mora. Povratak u smeštaj. Noćenje.
18.dan (12.01): Fakultativno krstarenje po ostrvima Bocas del Toro – po želji posećujemo glavno ostrvo – Isla Colon, i uživamo u netaknutom karispskom raju. Povratak u smeštaj. Noćenje.
19.dan (13.01): Slobodan dan. Noćenje.
20.dan (14.01): Slobodno vreme do polaska do ukrcavanja u bus do Panama Sitija (Panama City). Noćna vožnja.
21.dan (15.01): Dolazak u Panama Siti. Transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.
22.dan (16.01): Fakultativni izlet do Panamskog kanala, koji je iskopan u periodu od 1883. do 1914. godine, a dug je 82 kilometra. Zbog oblika Paname, njegovu severnu stranu zapljuskuje Atlantski okean, a južnu Tihi okean. Na najužem mestu širok je 91,5 metara, a na najširem 350 metara, dok mu je prosečna dubina 13,7 metara. Jedan je od najvećih i najtežih građevinskih projekata ikada izvedenih, a ima ogroman uticaj na svetski pomorski saobraćaj. Imaćemo prilike da čujemo mnoge misterije i priče. Povratak u smeštaj. Noćenje.
23.dan (17.01): Napuštanje smeštaja u prepodnevnim časovima. Transfer do aerodroma i let za Budimpeštu/Zagreb sa presedanjem.
24. dan (18.01): Dolazak u Zagreb/Budimpeštu. Transfer do Beograda. Kraj putovanja.

Polazak: 26.12.2017.
- U retkim slučajevima moguće je pomeranje datuma (dan-dva) u odnosu na planirani polazak. Nakon potvrđivanja grupe, potvrđuje se i datum polaska i povratka.
- Cena aranžmana je garantovana nakon uplate avansa i izdavanja avio karte.
- Za ovo putovanje neophodno je imati potvrdu o vakcinaciji protiv žute groznice.

Smeštaj:
Hostel je smeštajni kapacitet namenjen pre svega mladim ljudima, kao i svima onima kojima komfor nije na prvom mestu. Sobe su višekrevetne 1/4, 1/6, 1/8 sa etažnim kupatilima. Usluga u hostelu je na bazi noćenja.
Hotel je smeštajni objekat koji raspolaže 1/2 i 1/3 sobama. Sve sobe su klimatizovane i poseduju TWC. Hotel se nalazi u neposrednoj blizini plaže. Usluga je na bazi noćenja. Imena hotela na Isla Muheresu i u Plaji del Karmen biće potvrđeni po formiranju grupe, a najkasnije nedelju dana pred put.

- Promo cena: 2500 eur
- First minute cena:2590 eur
- Regularna cena:2690 eur
- Promo cena važi za prvih 6 prijavljenih putnika
- First Minute cena važi za sve prijave do 10.08.2017. ili do popune mesta po promotivnoj ceni. Nakon tog datuma važi regularna cena aranžmana.
- Cena aranžmana je garantovana nakon uplate avansa i izdavanja avio karte. Cena aranžmana je sklona promeni u zavisnosti od raspoloživosti i cene avio karata.

Cena aranžmana obuhvata:
- Transfer na relaciji Beograd – Zagreb/Budimpešta – Beograd
- avio kartu na relaciji Budimpešta/Zagreb – Kankun, Panama Siti – Budimpešta/Zagreb sa svim taksama
- Smeštaj na bazi noćenja u hostelima/hotelima/guesthouse-ima prema planu i programu putovanja
- Sve transfere prema planu i programu putovanja
- Kompletnu organizaciju i vođenje puta

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Troškove vize za Meksiko, Belize i Gvatemalu
- Izlazne takse iz Meksika (oko 20 eur), Belizea (oko 20 eur), Kostarike (26usd), Paname (40usd)
- Međunarodno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno-istorijske spomenike
- Individualne troškove za vreme trajanja aranžmana

Uslovi plaćanja:
- Prilikom prijavljivanja plaća se 1700 € u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, 400€ u dolarskoj protivvrednosti se plaća inopartneru na samom putovanju, a ostatak sume plaća se u agenciji u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Vojvođanske banke na dan uplate, najkasnije 7 nedelja pred put. Mogućnost plaćanja preko računa i karticama Visa, Master, Maestro i Dina.

Prijavljivanje:
- Preporučujemo ranije prijave jer je broj mesta ograničen. Prilikom prijave potrebno je dostaviti skeniranu prvu stranu pasoša, u suprotnom agencija ne snosi odgovornost od štampanja avio karata sa pogrešnim imenom. Prijava je validna jedino uz uplatu avansa. Dokumenta za vize potrebno je dostaviti najkasnije mesec dana pred put. Ukoliko putnici ne dostave dokumenta za vize u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje. Ukoliko putnici sami pribavljaju vize, dužni su da kopiju vize dostave do 15 dana pred put.

Opšte napomene:
- Organizator putovanja je Jungle Travel sa licencom OTP 266/2010.
- Organizator putovanja zadržava pravo promena pojedinih sadržaja u programu
- Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava
- Za sve informacije date usmenim putem agencija ne snosi odgovornost
- Potpisnik Ugovora o putovanju ili predstavnik grupe putnika obavezan je da sve putnike upozna sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i viziranja i Opšrim uslovima putovanja Jungle Travel-a
- Putnici su dužni da dva dana pred put provere tačno vreme i mesto polaska grupe
- Putnik je dužan da se sam upozna sa pravilima ponašanja zemlje u koju putuje i da poštuje važeće zakonske carinske propise
- U prevoznim sredstvima je najstrože zabranjeno pušenje, konzumiranje alkohola i opojnih sredstava
- Putnici su obavezni da ostanu u autobusu na mestima koja nisu predviđena za pauze (granice, check point stanice, naplatne rampe itd.); u slučaju da putnik napusti vozilo bez prethodnog dogovora sa vodičem, sam snosi sve eventualne troškove i posledice
- Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike ili ometa vozače i pratioca u poslu, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca
- Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja
- U turističkim autobusima nije moguća upotreba toaleta; u skladu sa planom i programom puta pauze se prave na 3-4 sata (u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) koje putnici mogu iskoristiti za upotrebu toaleta
- Agencija određuje raspored sedenja, mesto polaska, mesta za pauzu i dužinu iste; uplatom prevoza, putnik prihvata sve gore navedeno, bez prava na prigovor i žalbu. U zavisnosti od tipa prevoznog sredstva , postoji mogućnost doplate za željeno mesto u autobusu u iznosu od 20eur po osobi (ovu mogućnost možete iskoristiti isključivo prilikom prijave)
- Aranžman je rađen na bazi od minumum 10 putnika za daleka putovanja i 50 putnika za evropska putovanja
- U slučaju nedovoljnog broja putnika za relizaciju aranžmana ili drugih objektivnih okolnosti, organizator putovanja obaveštava putnike o otkazu aranžmana najkasnije 10 dana pre datuma polaska za daleka putovanja i 5 dana pre datuma polaska za evropska putovanja
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz avionom, nakon kupovine avio karata nemoguće je refundiranje istih i u tom slučaju važe uslovi avio kompanija
- Kod aranžmana koji uključuju prevoz low cost avio kompanija, u slučaju odlaganja leta, otkaza ili gubitka konekcije putnici su dužni da sami plate novonastale troškove i agencija ne može da utiče na okolnosti koje su van njenog dometa
- Cene low cost aranžmana podložne su promenama i po uplati avansa se proveravaju tarife i putniku se potvrđuje cena aranžmana
- Agencija ne snosi odgovornost usled promena avio konekcija od strane avio kompanije
- Satnice letova navedene u planu i programu ili dobijene od strane agencije podložne su promeni i isključivo zavise od avio kompanije
- Agencija zadržava pravo odabira prevoznog sredstva za transfere i vrši ih do smeštaja ukoliko je to fizički moguće
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima
- Za sve ponuđene ili dostupne opcione doplate u vezi sa planom i programom puta ili smeštajem, potrebno je izjasniti se prilikom prijave za putovanje
- Ukoliko neki putnik sam odluči da promeni deo plana i programa puta, agencija nema odgovornost da tom putniku obezbedi transfer/raniji ili kasniji check in ili check out u smeštaj/drugačija noćenja u smeštajima, od onoga što je predviđeno planom i programom puta
- Prilikom prijave potrebno je dostaviti kopiju pasoša/podatke pasoša sa kojim će putnik putovati na samo putovanje. Obavezno je da putnik proveri trajanje i ispravnost putnog dokumenta, kao i broj slobodnih stranica potrebnih za putovanje
-Za ovaj aranžman primenjuju se Opšti uslovi putovanja usklađeni sa YUTA standardom

Napomene u vezi sa smeštajem:
- Organizator putovanja, Jungle Travel, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta; ukoliko postoji mogućnost, agencija se trudi da izađe u susret željama putnika (molimo Vas za razumevanje, budući da je ovo putovanje zamišljeno kao dobra zabava i avantura).
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka u skladu sa pravilima tog smeštajnog objekta. Najčešće je check-in u popodnevnim časovima (14h ili 15h), a check-out je poslednjeg dana boravka najčešće do 10h ili 11h.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj...).
- Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja smeštajnog objekta.
- U nekim smeštajima Azije, Afrike i Latinske Amerike nema vruće vode
Smeštajni kapaciteti vrše smeštaj putnika i određuju raspored i tip soba prema svojoj raspoloživosti u datom trenutku. Agencija nije u mogućnosti da klijentima potvrdi da li će kreveti biti twin (razdvojeni) ili double (veliki francuski ležaj), kao ni spratnost u samom smeštaju. Klijent je uplatom aranžmana saglasan sa tom činjenicom i uslovima smeštaja bez prava na žalbu
- Putnici koji putuju sami u nekim programima imaju mogućnost da uz doplatu budu sami u jednokrevetnoj sobi. Ukoliko putnik želi da se spoji sa nekim drugim putnikom iz grupe i ne želi da plaća doplatu, prihvata da se spoji sa bilo kojom osobom iz grupe, bez obzira na godine i pol saputnika. U tim situacijama, agencija apsolutno ne odgovara za bilo kakve eventualne neprijatnosti ili neslaganja koje putnici mogu da imaju na putu

Napomene u vezi sa fakultativnim izletima:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo putovanja.
- Termini i cene fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Fakultativni izleti se realizuju od strane lokalnih agencija i Jungle Travel nije u mogućnosti da utiče na stvari Van dometa agencije vezane za samu realizaciju izleta.
- Fakultativne izlete često vode lokalni vodiči na samim lokalitetima na engleskom jeziku. Uplatom izleta putnik prihvata sve uslove lokalne agencije bez prava na žalbu
- Agencija ne može uticati na dužinu trajanja putovanja do lokaliteta, vremena polaska, povratka ili obilazaka kao ni stručnost lokalnih vodiča

Napomene u vezi sa vizama:
- Putnici su u obavezi da se upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju.
- Pojedine ambasade zahtevaju lično prisustvo putnika prilikom viziranja i putnici su dužni da pravila ambasade ispoštuju.
- Putnici su dužni da dokumenta za viziranje dostave najkasnije mesec dana pre putovanja, a ukoliko ih ne dostave u navedenom roku, dužni su da sami obezbede vize za putovanje.
- Putnici koji ne poseduju nove biometrijske pasoše Republike Srbije dužni su da se sami upoznaju sa viznim režimom države u koju putuju i da sami obezbede vize za putovanje.
- Agencija ne garantuje dobijanje vize i nije ovlašćena da utvrđuje validnost dokumenata.
- U slučaju nedobijanja vize agencija ne snosi odgovornost.

Jungle Tribe

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • Aranžmani za Evropu:
  +381 11 240 0213
  Daleke destinacije:
  +381 11 407 6257
  Fax:
  +381 11 386 3841
 • Adresa:
 • Gospodar Jevremova 49, Beograd

  Poslovnice:
  Bulevar Oslobođenja 66, lokal 8, Novi Sad
  tel: +381 21 30 16 689
 • Website:
 • www.jungletribe.com

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%