Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus

Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi9 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Amsterdam - Zemlje Beneluksa - 9 dana, bus
Nirnberg - Brisel - Gent - Briž - Amsterdam - Volendam-Ševeningen - Den Haag - Roterdam - Luksemburg - Strazbur - Minhen

Minimalni broj putnika za realizaciju putovanja je 45 putnika

Termin:
27. april - 05. maj 2018
Belgija, Holandija i Luksemburg, živopisne, bogate i uređene zemlje, imaju dugu i burnu zajedničku istoriju tokom koje su njihove narode - isti gospodari kao i isti važni događaji - zbližili i povezali a zatim u 19. veku, razdvojili u tri države. Sve tri, u velikoj privrednoj ekspanziji u prvoj polovini 20. veka, međusobno svestrano sarađujući, stvorile su Beneluks (1948); kreiranjem ove ekonomske unije uspele su da - prve u svetu - ostvare veliku ideju o slobodnom kretanju ljudi, dobara i usluga. Bila je to preteča Evropske unije u čijem su osnivanju (1957.), zajedno sa Francuskom, Nemačkom i Italijom, aktivno učestvovale. Danas su sve tri u samom vrhu liste evropskih zemalja sa navišim standardom i kvalitetom života. Prelepi gradovi, koji će se obići tokom ovog putovanja kao i spomenici i umetnička dela koja će biti viđena, dokaz su izuzetno vednih ostvarenja mnogih preduzimljivih vladara, moreplovaca, graditelja, umetnika, bankara i zanatlija svetskog glasa, rođenih na ovom tlu.

Nirnberg je ekonomski i kulturni centar, na severu Nemačke pokrajine Bavarske. Drugi je grad po veličini i značaju u Bavarskoj, posle Minhena. Poznat je po burnoj prošlosti tokom II Svetskog rata, a datira još iz srednjeg veka (Nirnberški zamak)
Amsterdam Na prvi pogled imaćete utisak da je u Amsterdamu vreme stalo u XVII veku koji je poznat kao zlatno doba holandske kulture..
Amsterdam je u isto vreme muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderan urban evropski grad.
Brisel - je sedište Evropske Unije i napredna kosmopolitska metropola. Zgrade u centru su fascinantna mešavina arhitektonskih stilova, i ovde ima veliki broj muzeja interesantnog sadržaja. Od 14. veka zidine grada su kompaktni centar starog grada sa prelepim velikim trgom u samom srcu. Ovo je mesto gde se mogu upoznati pravi simboli grada i uživati u njima, kao i u najboljim barovima i restoranima.
Strazbur je grad u istočnoj Francuskoj. Predstavlja trgovinski, industrijski, transportni, kulturni i turistički centar istočne Francuske. Reč Strazbur je nemačkog porekla i znači " grad na raskršću". Grad je pun prelepih mostova. U njemu se nalaze i tri Univerziteta.
Luksemburg je jedino Veliko vojvodstvo na svetu, ali i jedna od najmanjih država u Evropi.
Minhen je glavni grad Nemačke pokrajune Bavarske. Još od srednjeg veka Minhen je trgovački i kulturni centar te regije. Zahvaljujući svom geografskom položaju danas pretstavlja važnu raskrsnicu kopnenih i vazdušnih puteva.

Program putovanja:
1. dan Beograd- Nirnberg
Polazak iz Beograda u 19.00h sa parkinga preko puta OTC „Buvljak“ na Novom Beogradu (savska strana). Noćno putovanje preko Mađarske i Austrije sa usputnim kraćim zadržavanjima radi odmora.
2. dan (subota, 28.april 2018) Nirnberg
Dolazak u Nirnberg u prepodnevnim satima. Razgledanje centra grada: crkva Sv. Lorenca, ’Lepa fontana’ (Schoner Brunnen), stari mostovi preko reke Pegnic, Zamak, Direrova kuća... Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za odmor. Noćenje.
3. dan Nirnberg-Brisel
Doručak. Put nas dalje vodi do Brisela preko nekadašnje prestonice zapadne Nemačke - romantičnog grada Bona. Tročasovna pauza u centru grada - razgledanje istorijskog jezgra: Bonska katedrala, Gradska većnica, Betovenova kuća. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i nastavak puta prema Briselu. Dolazak u Brisel u večernjim satima. U zavisnosti od prolaznog vremena, šetnja centrom grada uz pratnju vodiča: Grand markt, Gradska većnica, Stara kraljevska palata, čuvena statua ’Mališan Piško’. Noćenje.
4. dan Brisel- Gent-Briž-Amsterdam
Doručak Napuštanje hotela i panoramski obilazak Brisela: Evropske institucije, Kraljevska palata, Atomijum. Nastavak putovanja prema bajkovitom gradiću Gent. Razgledanje grada uz pratnju vodiča: obala Graslei, Katedrala Sv. Bavona, Gradska većnica, Gradska tvrđava. Pauza za ručak i kraće slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja. Dolazak u Briž, svetsku prestonicu ćokolade i jedan od najlepših gradova zapadne Evrope. Razgledanje: gradski trgovi, crkve i kanali. Fakultativna panoramska vožnja brodićem po kanalima Briža. Slobodbo vreme, potom nastavak putovanja prema Amsterdamu. Dolazak u Amsterdam u večernjim časovima i smeštaj u hotel. Individualno: večernja šetnja i upoznavanje centra grada. Noćenje.
5. dan Amsterdam
Doručak. Prepodnevno panoramsko razgledanje grada na brojnim kanalima, sa velikim brojem mostova, tradicionalnom arhitekturom, trgovima, kraljevskom palatom i parkovima, a zatim šetnja ulicama i trgovima: trg Dam, Westernkerk, Berza, kuća Ane Frank, trgovi Leids i Rembrandt, cvetna pijaca, „Crveni kanali“... Slobodno popodne za individualne obilaske ili fakultativno-vožnja brodićem po amsterdamskim kanalima. Noćenje.
6. dan Amsterdam - Velika Holandska Tura
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativno: Velika holandska tura - romantično selo Zaanse Schans sa tradicionalnim holandskim vetrenjačama i fabrikama za proizvodnju klompi i sireva. Sledi poseta ribarskom gradiću Volendam na obali Markmeer jezera. Nastavak putovanja prema kraljevskom gradu Den Hagu, sa kraćim zaustavljanjem u letovalištu Ševeningen. Razgledanje centra grada uz pratnju vodiča, kraća pauza, a potom vožnja do najveće evropske luke - Roterdama. Panoramsko razgledanje grada i slobodno vreme. Povratak u Amsterdam u večernjim satima. Slobodno vreme. Noćenje.
7. dan Amsterdam - Luksemburg -Strazbur
Doručak. Napuštanje hotela i putovanje prema Luksemburgu. Po dolasku, razgledanje i upoznavanje sa glavnim gradskim znamenitostima, slobodno vreme. Potom nastavak putovanja prema Strazburu. Smeštaj u hotel, kraći predah i odlazak u šetnju do centra grada. Povratak u hotel. Noćenje.
8. dan Strazbur -Minhen - Beograd
Doručak. Polazak prema Minhenu - prestonici Bavarske. Obilazak centra grada uz pratnju vodiča: Trg „Marienplatz‟, Nova i Stara gradska većnica, Bogorodičina crkva, Petrova crkva, slobodno vreme. Fakultativna poseta čuvenoj pivnici Hofbrau Haus. Uveče, polazak prema Beogradu. Noćna vožnja preko Austrije i Mađarske.
9. dan Beograd
Dolazak u Beograd u prepodnevnim satima.

Dolpate:
- Doplata za 1/1 sobu 195 €
- Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe - 35€

Aranžman uključuje:
- prevoz turističkim autobusom (klima, video, audio oprema)
- smeštaj u hotelima na bazi noćenje/doručak u 1/2 sobama: Nirnbergu 3* (1 noćenje), Brisel 3* (1 noćenje), Amsterdamu 2* (3 noćenja), Strazbur 3* (1 noćenje)
- razgledanja prema programu
- stručan vodič na turi
- organizacija i troškovi putovanja

Aranžman ne uključuje:
- troškove obaveznog zdravstvenog osiguranja 766, 00 din
(potrebna fotokopija pasoša)
- fakultativne izlete i ulaznice i druge nepomenute usluge

Fakultativni izleti i ulaznice:
- Vožnja kanalima Briža 15 €/deca 10€;
- Vožnja kanalima u Amsterdamu 15 €/deca 10 €,
- Celodnevni fakultativni izlet „Velika holandsta tura“ 40 €/deca 25 €;
- Ulaznice za muzeje:Rijks 15 €, Van Gog 15 €, Madam Tiso 21 €, kuća Ane FRANK 8, 50 €, Atomium Brisel 9 €, ulaznica za Keukenhof (park lala) 16, 5 €.Cene su podložne promeni.

Uslovi i način plaćanja:
- 30% prilikom rezervacije u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate, a ostatak najkasnije 10 dana pre puta i to: gotovinski, odmah naplativim čekom ili platnim karticama Visa, Dina, Master I Maestro.
- Za plaćanje na rate, prilikom rezervacije 30% , do polaska još 20% , a ostatak na rate poslednja rata najkasnije do 15.08.2018.godine.
- Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta.
- Plaćanje se može izvršiti i putem administrativne zabrane na rate.Kreditinim karticama Komercijalne banke na 3-6 mesečnih rata bez kamate.
- Plaćanje se po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

Opis hotela:
Nirnberg - Leonardo Hotel Nürnberg 3+*, nalazi se u neposrednoj blizini prekrasnog Starog grada, Glavne železnčke stanice Nuremberg i Nunbergškog sajma, u neposrednoj blizini je i pešačka zona centra grada.Hotel nudi prvoklasne usluge u ugodnoj atmosferi 102 renovirane sobe, moderno opremljene sobe sa besplatnim bežičnim pristupom internetu, 32 " HD TV s ravnim ekranom, telefonom, 0, 5 l boce Apolinar vode, Spa kozmetičkih proizvoda u kupatilu i druge pogodnosti.Doručak se služi na bazi švedskog stola.
Brisel- Hotel Floris 3* - Nalazi se na odličnoj lokaciji, u centru Brisela, na samo par koraka od Lemonier metro stanice. Sve sobe imaju kupatilo, TV, internet. Hotel poseduje restoran, bar, sale za sastanke i bankete. U modernom prostoru za doručak služi se kontinentalni doručak na bazi švedskog stola sa toplim dodacima kao što su jaja i slanina.Besplatan bežični internet je dostupan u celom hotelu.
Amsterdam - Hotel A& O 2* iz lanca holandsko-engleske kompanije specijalizovane za hostele I hotele u Holandiji. Hotel je sagradjen u maju 2015.g. Smešten na idealnoj lokaciji neposredno uz Heineken Music Hall.Hotel u svom sastavu nudi dvo i trokrevetne sobe opremljene lcd-televizorima, grejanjem i klimatizacijom, kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.Udaljenost od centra grada je nepunih 9 km sa odličnim vezom, metro linijom- BULLEWIJK, stanica ispred hotela odakle se do centra grada stiže za 13 minuta ili tramvajskm linijom koja je u neposrednoj blizini hotela. Doručak se služi na bazi “švedskog stola”, a hotel osim restorana u svom sastavu ima bar, prostor sa bilijarima I sportskim unutrašnjim rekvizitima. Besplatan Wi-fi dostupan i u sobamaiI u zajedničkim prostorima hotela.
Strazbur- Hotel Cerise Strasbourg 3* iz lanca hotela: Cerise Hotels & Residences, nalazi se u kvartu Meinau, odakle se za 10 minuta tramvajem stiže do centra grada. Hotel raspolaže sa 137 savremeneo opremljenih soba/studia. Smeštaj je u dvo i trokrevetnim sobama-studijima, sa TWC, kuhinjom sa mikrotalosnom pećnicom I TV-om, besplatan bežični internet. Doručak je kontinetalni (slatko-slani doručak)
Napomena: Opis hotela dat ilustrativno, Agencija zadrzava pravo promene hotela iste ili više kategorije.

Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje. Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.

Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja /redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti.Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava