prethodna
Amsterdam i zemlje Beneluxa
Amsterdam i zemlje Beneluxa

Uskrs 2018. - Berlin - Amsterdam - Hag - Brisel - Minhen

Uskrs 2018. - Berlin - Amsterdam - Hag - Brisel - Minhen
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi9 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Berlin - Amsterdam - Hag - Brisel - Minhen
Uskršnje putovanje: 9 dana, autobusom, minimum 45 putnika

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti, do popune određenog broja soba, broj mesta je ograničen).

Termini:
- 01.04.-09.04.2018.
Program putovanja:
1. dan Niš - Beograd - Novi Sad - Berlin

Polazak iz Niša sa parkinga benzinske pumpe Lukoil kod TC Tempo u 11,00 h. Vožnja autoputem ka Beogradu. Usputna zadržavanja po potrebi. Polazak iz Beograda sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe u 15,00 h. Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod lokomotive u 16,30 h. Direktna, noćna vožnja, kroz Srbiju, Mađarsku, Slovačku, Češku i Nemačku. Zadržavanja na graničnim prelazima i po potrebi.
2. dan Berlin
Dolazak u Berlin u pre podnevnim satima. Prvo upoznavanje sa gradom uz asistenciju pratioca grupe: Čekpoint Čarli, najpoznatiji granični prelaz između istočnog i zapadnog Berlina, Postdamer plac, ulica Kudum (najlepša i najekskluzivnija u Berlinu). Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan Berlin - Amsterdam
Doručak. Napuštanje hotela. Panoramsko razgledanje Berlina u pratnji lokalnog vodiča: Ist sajd galerija - Berlinski zid sa umetničkim delima, Ost Banhof (železnička stanica nekadašnjeg istočnog Berlina), sedište - naselje nekadašnjeg istočnog Berlina, Aleksandrov trg sa televizijskim tornjem, najstariji deo Berlina - četvrt Sv. Nikole, Berlinska katedrala, ostrvo muzeja, ulica UNTER den Linden - „Pod lipama“, Fridrihova ulica iz perioda nacističke Nemačke, Brandeburška kapija, nemački parlament – RAJHSTAG, Tirgarten, dvorac Šarlotenburg, Kunstforum - Berlinska filharmonija, Nacionalna biblioteka, galerije modernih i starih majstora... Devetosatno slobodno vreme za individualno razgledanje Berlina. Po isteku, u kasnijim večernjim satima polazak za Amsterdam. Noćna vožnja kroz Nemačku i Holandiju sa usputnim zadržavanjima prema potrebi.
4. dan Amsterdam
Dolazak u Amsterdam u jutarnjim satima. Panoramsko razgledanje grada sa lokalnim vodičem, autobusom i peške: Leidseplein, Rembrantplein, Dam, Waterlooplein, Palata na Damu, Nova crkva, Stara crkva, Cvetna pijaca, železnička stanica sa najvažnijim objektima, Crvena četvrt, Kineska četvrt, Jevrejska četvrt. Muzejska četvrt, fabrika dijamanata... Odlazak u hotel. Smeštaj. Noćenje. Fakultativa: Krstarenje kanalima Amsterdama.
5. dan Amsterdam (Brisel)
Doručak. Slobodno za individualne obilaske. Noćenje. Fakultativa: Celodnevni izlet do Brisela sa lokalnim vodičem: Expo paviljoni, čuveni Atomijum, sedište NATO i EU, Kraljevska palata, trg Markt – najlepši trg Evrope, Trijumfalna kapija... Povratak u hotel.
6. dan Amsterdam (Velika holandska tura: Ševeningen, Hag - Mesdag, Roterdam - Evromast, Zansenshans)
Doručak. Slobodno vreme za individualne obilaske. Noćenje. Fakultativa: Celodnevna „Velika holandska tura“ u pratnji lokalnog vodiča: Ševeningen - najstarije letovalište i kupalište na obalama zapadne Evrope. Hag - prolazak pored Palate mira u kojoj se nalazi Apelacioni sud, Arbitraža Ujedinjenih nacija i večni plamen mira, obilazak panorame MESDAG, jedne od najlepših likovnih panorama u Evropi iz 19. veka. Roterdam, obilazak grada, do 2004. najveće luke na svetu, autobusom: centar grada, stara luka, roterdamski mostovi, kubus zgrade, Bela kuća - nekada najveći oblakoder u Evropi. Odlazak na Evromast i uspon na visinu od 100, a za najhrabrije do 180 metara. Sa Evromasta se vidi Roterdam kao na dlanu sa najvažnijim građevinama. Odlazak u Zahnsenshans, etno selo sa manufakturama klompi, dijamanta, sira... Povratak u hotel.
7. dan Amsterdam - Minhen
Doručak. Napuštanje hotela. Dan predviđen za individualne obilaske Amsterdama. Predlažemo obilaske čuvenih muzeja: Rijksmuzeum, (Rembrantova „Noćna straža“), Muzej Van Goga, Stedelijk muzej. Muzej–kuću Ane Frank... Pijacu cveća. U 20,00 h polazak za Minhen. Noćna vožnja sa pauzama prema potrebi.
8. dan Minhen - Beograd
Dolazak u Minhen u pre podnevnim satima. Devetosatno zadržavanje. Šetnja starogradskim jezgrom: Nojhauzer i Kaufingerštrase do Marinenplaca sa starim Rathausom do pivnice Hofbrojhaus... Slobodno do polaska za Beograd u večernjim satima. Predlažemo obilaske: Deutsches Museuma, dvorca Ninfenburg, Olimpijskog sela, Alianc arene... Nastavak putovanja kroz Austriju i Mađarsku sa usputnim zadržavanjima prema potrebi i na graničnim prelazima.
9. dan Beograd - Niš
Dolazak u Beograd u pre podnevnim satima. Nastavak putovanja za Niš. Usputna zadržavanja po potrebi. Dolazak u po podnevnim satima. Prestanak aranžmanskih usluga.

Cena obuhvata:
- prevoz visokopodnim turističkim solo ili spratnim autobusom sa A/C i A/V uređajima,
- smeštaj u dvo i trokrevetnim sobama (treći krevet pomoćni) na bazi 1 noćenja sa doručkom, u hotelu sa 3* tipa Adlershof Berlin i 3 noćenja sa doručkom u hotelskom delu hotela/hostela sa 2* tipa „A&O“, smeštenog u istočnom delu Amsterdama, udaljenog cca 15 km od centra Amsterdama, 12 minuta vožnje metroom. Doručak u oba hotela je na bazi samoposluživanja.
- lokalne vodiče za panoramska razgledanje Berlina i Amsterdama prema programu,
- razgledanja prema programu,
- licenciranog pratioca grupe i troškove organizacije.
- troškovi organizacije.

Cena ne obuhvata:
- Polisu međunarodnog putnog i zdravstvenog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava. Osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
- individualne posete, ulaznice, karte za gradski prevoz, programom nepredviđene troškove u objektima smeštaja i ishrane,
- fakultativne sadržaje programa,
- doplata za smeštaj u jednokrevetnoj sobi, 60 EUR po osobi (dinarski u agenciji prilikom rezervacije aranžmana),
- doplata za polaske iz Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara 20 eur po osobi - potreban minimum 20 osoba po destinaciji

Cene fakultativnih sadržaja programa po osobi:
- Vožnja brodom kanalima Amsterdama (cena 20 €, minimum 30 osoba). Cena obuhvata prevoz gradskim autobusom u oba smera i brodsku kartu.
- Celodnevni izlet do Brisela (cena 50 €, min. 30 osoba), cena obuhvata: rezervaciju, usluge vodiča, prevoz autobusom. Cena ne obuhvata ulaznicu za Atomijum 11 EUR odrasli, 8 EUR deca do nenavršenih 18 godina * cena na dan sastavljanja programa, podložna je promeni!
- Velika holandska tura (cena 40 €, min. 30 osoba), cena obuhvata: rezervaciju, usluge vodiča, ulaznice za Euromast i Mesdag i prevoz autobusom.

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenjivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Opis i lokacija hotela:
- Hotel tipa „Airport Berlin“ 3* - Adlershof, www.airporthotel-berlin-adlershof.de
Nalazi se u becirku Treptow-Köpenick u samom Berlinu. Sa izuzetnim gradskim vezama idealan je kao polazna tačka za istraživanje Berlina (metro stanica Berlinskog S-bana Adlerhof je na 400m od hotela – linije S8, S9...). Ovaj hotel ima 91 sobu. Sobe su opremljene satelitskim televizorom, klimom, radiom, WI FI ( plaća se na licu mesta), TWC i feom za kosu. Hotel poseduje lobi bar i konferencijsku salu koja odgovara standardu i uslugama hotela.
- Hotel tipa „A&O“ 2*, www.aohostels.com/en/amsterdam/, Hogehilweg 22, 1101 CD Amsterdam-Zuidoost.
Nalazi se na 1 km od Arene u Amsterdamu. U neposrednoj blizini hotela je metro stanica, sa koje sedo centra grada stiže za 12 minuta. Besplatan bežični internet dostupan je u svim prostorijama. Gostima je na raspolaganju bar u okviru objekta. Sobe sadrže TV. Sve smeštajne jedinice uključuju sopstveno kupatilo sa tušem. Recepcija radi non-stop. U lobiju i baru možete uživati u raznim sportskim satelitskim kanalima. U objektu možete igrati bilijar i iznajmiti bicikle. Izložbeni centar Amsterdam RAI, u kome se održava konferencija IBC, nalazi se na 6 km od objekta A&O Amsterdam Zuidoost. Destinacija Amsterdam Zaudost je odličan izbor za putnike koje zanimaju šoping, razgledanje i atmosfera.

Način plaćanja
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa ili Societe Generale-Masterata (6 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja):

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax fre).
- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
- Organizator putovanja je u sistemu YUTA garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2017 od 25.01.2017.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300055268 Od 25.01.2017.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Nis” doo, licenca OTP br. 49/2016
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.

Euroturs

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 18 24 82 64
  +381 18 24 92 55
  +381 18 52 12 00
  +381 18 25 78 55
 • Adresa:
 • Cara Dusana 94, Niš

  Ogranak Euroturs Beograd
  Avalska 2
  +381 11 32 85 001
  +381 11 32 85 002
  +381 11 32 85 006

  Ogranak Euroturs Novi Sad
  Vase Pelagića 11
  +381 21 38 25 025
  +381 21 38 25 026

  Ogranak Euroturs Vranje
  Kneza Miloša 20
  +381 17 40 58 98
  +381 17 40 58 99
 • Website:
 • www.euroturs.rs

Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja