prethodna
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
sledeća
Hotel Neue Post - Zell am See
Hotel Neue Post - Zell am See

Hotel Neue Post

Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Hotel Neue Post
Individualni polasci - sopstveni prevoz

Cene su izražene u eur po osobi dnevno na bazi polupansiona

*Akcija 7=6 u terminima 13.01.-02.02. i 03.03.-28.03. (platiš 6, boraviš 7 noći)
Zell am See (Cel am Ze) jedno je od omiljenih austrijskih skijališta, sa prelepim jezerom u dolini. Zajedno sa skijalištemKaprun predstavlja centar ski regiona „Europa Sportregion“ sa 130 km uređenih staza. Srednjovekovno gradsko jezgro odlikuje veliki broj restorana, barova, vinskih podruma, prodavnica. GradZell am See poseduje i klizalište, bazene, terene za tenis. Skijalište ima 80 km staza i sve su idealne za rekreativce, staze odlikuje odlična međusobna povezanost žičarama, kao i sa susednim ski centrom Kaprun. Zell am See se preporučuje za porodični odmor i skijaše rekreativce.

Hotel Neue Post 4* - Zell am See / Austrija
www.hotelneuepost.at
Hotel Neue Post je smešten u blizini jezera, na samom početku pešačke zone, oko 250 m od žičare Celer Bergban koja je povezana sa skijalištem Schmittenhöhe. Stanica ski bus-a je udaljena 50 m.
Hotel Neue Post poseduje 70 soba, sve imaju kupatilo (tuš/ wc), fen, mini bar, radio, telefon, SAT TV, priključak za internet i sef. Svi apartmani imaju kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo (tuš/ wc), fen, telefon, radio, SAT TV, internet, mini bar i sef.
Hotel Neue Post ima restoran u kojem se služe specijaliteti nacionalne i internacionalne kuhinje, bar, TV salu, internet centar, skijašnicu i parking. Spa centar se prostire na 1.000 kvadratnih metara i ima bazen, đakuzi, finsku saunu, saunarijum, parno kupatilo, infracrvenu i svetlosnu terapiju, shower temple, terapiju kiseonikom i prostoriju za opuštanje.

Cena uključuje:
- piće dobrodošlice, božićnu (24.12.) i novogodišnju večeru, užinu, korišćenje bazena i spa centra.
- Boravišna taksa uključena u cenu.

Popusti:
- deca 0-4 god. - 100% ; deca 4-10 god. - 65% ; deca 10-15 god. - 55% , 3.odrasla osoba - 45%.

Cena obuhvata:
- Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu/pansionu na bazi navedene usluge dnevno po osobi (u Bad Kleinkirchheim-u za 7 noći/8 dana). U pojedinim objektima su naznačene smene u januaru ili decembru koje zahvataju doček Nove Godine, na obaveznih 9, 8 ili 6 noći! Za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba - na upit!

Cena ne obuhvata:
- Putno zdravstveno osiguranje “Uniqa” - Mogućnost doplate za skijaško osiguranje
- Doplatu za jednokrevetnu sobu;
- Doplatu za boravišnu taksu (samo u objektima gde nije naznačeno da je boravišna taksa uključena u cenu - obavezna je doplata na licu mesta);
- Korišćenje usluga u hotelima koje se posebno naplaćuju: doplate za Svečanu Božičnu večeru (25.12.) i Svečanu Novogodišnju večeru (31.12.) - obavezne doplate u hotelima gde nije naznačeno da su Svečane večere uključene u cenu;
- Ostale obavezne doplate kod apartmana (naznačeno u tabelama);
- Individualne troškove putnika.

Program putovanja - sopstveni prevoz:
Prvi dan, dolazak u hotel/pansion/apartman, smeštaj posle 15:00h.
Boravak u izabranom hotelu/pansionu/apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan, napuštanje hotela/pansiona/apartmana najkasnije do 10:00h.

Važne napomene:
- Cene u tabelama su izražene u eur dnevno po osobi ili po studiju/apartmanu (u Bad Kleinkirchheim-u za 7 noći/8 dana)
- Individualni polasci / sopstveni prevoz / smene su subotom ili nedeljom, osim gde je drugačije navedeno. Minimum boravak od 7 noći / 8 dana, osim gde je drugačije navedeno, u pojedinim objektima su naznačene smene u januaru ili decembru koje zahvataju doček Nove Godine, na obaveznih 9, 8 ili 6 noći! Za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba - na upit!
- U svim hotelima ishrana je na bazi polupansiona-doručak i večera (doručak: samoposluživanje-izbor više jela); (večera: meni-klasičan način usluživanja-izbor više jela).U pansionima Maria i Anni u Bad Klajnkirhajmu i hotelu Resch 3* u Kicbilu, doručak je na principu samoposluživanja-izbor više jela,
- Ski pass se kupuje isključivo na licu mesta, osim gde je drugačije navedeno, odnosno kada je ski pass uračunat u cenu ski paketa.
- Važne napomene za apartmane u Bad Klajnkirhajmu: osim gde je drugačije navedeno, obavezna je doplata na licu mesta (isključivo gotovinom) boravišne takse, finalnog čišćenja, depozita, potrošnje električne energije (kod apartmana Taferner i Amadee). Obavezan depozit za najam studija/apartmana se vraća na licu mesta prilikom razduživanja apartmana, ukoliko je studio/apartman vraćen neoštećen.
- U svim sobama/apartmanima je zabranjeno pušenje! Kućni ljubimci samo na upit, doplata na licu mesta.
- Po pravilu, ulazak u hotel/apartman/pansion je prvog dana boravka posle 14:00h na dan dolaska, a ne kasnije od 18:00h, dok se poslednjeg dana boravka hotel/apartman/pansion napušta najkasnije do 10:00h.
- Popusti za decu, 3. i 4. odraslu osobu važe samo u pratnji dve punoplatežne osobe, i spavaju na pomoćnim ležajevima u tipovima soba koji dozvoljavaju smeštaj za više od dve osobe. Pomoćni ležaj može biti: fotelja ili sofa na razvlačenje, metalni ili drveni ležaj-kamp krevet sa tanjim dušekom. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Deca do 2 godine nemaju ležaj u hotelu. Krevetac za bebu u hotelu se plaća i uzima po ličnom zahtevu na recepciji, osim ukoliko nije drugačije navedeno u cenovniku. Za ostvarivanje popusta kod dece, merodavan je datum rođenja i starost deteta u momentu putovanja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini. Prijateljski niske cene
- Svi putnici državljani Republike Srbije koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, osim državljana sa prebivalištem na teritoriji Kosova i Metohije, u zemlje potpisnice Šengenskog sporazuma mogu putovati bez viza. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Viza je neophodna i za vlasnike novih biometrijskih pasoša izdatih od strane Koordinacione uprave pri Ministarstvu unutrašnjih poslova u Beogradu.
- Putnik je u obavezi da prilikom ugovaranja putovanja prijavi svoje puno ime, prezime i datum rođenja, kao i lične podatke ostalih učesnika u putovanju, onako kako je upisano u pasošu (odnosi se na devojačko prezime, skraćene oblike imena i sl., slovo dj ili đ). Pogrešno prijavljen podatak biće unet u avionsku kartu, vaučer za hotel i druga putna dokumenta i može prouzrokovati probleme putniku i učesnicima u putovanju u nastavku putovanja kod pograničnih ili aerodromskih službi, kao i u samim hotelima. Obaveza je putnika da prilikom rezervacije aranžmana dostave kopiju prve strane pasoša svih učesnika u putovanju i tačan kontakt telefon.
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice, gotovina), kao i međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
- Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost.
- Putnici se mole da se informišu o zakonu o zabrani pušenja na odabranoj destinaciji i da se striktno pridržavaju lokalnih propisa s tim u vezi!
- U većini hotela postoje kreveti za bebe (baby cot) i jednokrevetne sobe ali se rade isključivo na upit.
- Svi hoteli/apartmani/pansioni su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48h od uplate akontacije (ne računajući vikend - subota/nedelja).
- Organizator putovanja ne može uticati na spratnost smeštaja i deo zgrade. Raspodelu soba u hotelu vrši recepcija po dolasku gostiju. Organizator putovanja će proslediti zahteve i želje putnika hotelu, ali nije u mogućnosti da garantuje za iste.
- Organizator putovanja ne učestvuje u organizaciji slobodnog vremena putnika na odredištu, te ni na koji način ne snosi odgovornost za realizaciju fakultativnih lokalnih izleta u organizaciji ino partnera.
- Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana/pansiona zemlje odredišta.
- Organizator putovanja ima pravo da otkaže program najkasnije 5 dana uoči početka putovanja usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene. Organizator ima pravo da u prvim i poslednjim smenama kada se hotel tek otvara ili zatvara zbog nedovoljne popunjenosti pomeri datum započinjanja usluge ili ponudi alternativni hotel sa istim datumom.
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili zbog nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

Posebni uslovi za odustajanje putnika od putovanja za ski programe Austrija 2017/2018:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvestiti organizatora. Datum pismenog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja i to:
- 40% ako se putovanje otkaže do 30 dana pre početka putovanja,
- 70% ako se putovanje otkaže 30 do 9 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se putovanje otkaže 9 do 6 dana pre početka putovanja
- 100% ako se putovanje otkaže 5 do 0 dana pre početka putovanja ili u toku putovanja
Promena ugovorenog mesta i datuma putovanja, smeštajnog objekta, smeštajne jedinice, nedobijanje vize i sl., smatra se odustajanjem putnika od putovanja. Putnik je u obavezi organizatoru naknaditi samo stvarne, odnosno učinjene troškove, ukoliko je do otkaza došlo zbog: iznenadne bolesti ili smrti putnika, bračnog druga, srodnika prvog naslednog reda, brata ili sestre, odnosno poziva za vojnu vežbu putnika ili elementarne nepogode zvanično proglašene. Za navedene slučajeve putnik je obavezan dostaviti organizatoru dokaz kojim se ostvaruju prava iz zdravstvenog osiguranja po osnovu privremene sprečenosti za rad (potvrdu izabranog lekara iz oblasti opšte medicine, odnosno otpusnu listu stacionarne zdravstvene ustanove), odnosno umrlicu, odnosno poziv za vojnu vežbu. Ne mogu se smatrati opravdanim razlozima za otkaz ili prekid putovanja slučajevi lokalnih terorističkih napada, eksplozija, zaraze, epidemije i druge bolesti, elementarne nepogode, klimatski uslovi i sl., za koje nije proglašeno vanredno stanje od strane nadležnih državnih organa. Prijateljski niske cene Organizator, u slučaju da putnik koji je odustao, obezbedi odgovarajuću zamenu ili pak zamenu izvrši sam organizator, dužan je putniku izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava u ukupnom iznosu, po odbitku samo stvarnih i učinjenih troškova. Iznenadna bolest podrazumeva od strane ovlašćenog lekara utvrđeno iznenadno i neočekivano oboljenje, odnosno infektivnu bolest ili organski poremećaj, koji nastane posle zaključenja ugovora o putovanju i nije u vezi sa, niti je posledica nekog prethodnog zdravstvenog stanja, a takve je prirode da zahteva lečenje, boravak u bolnici (hospitalizaciju) i onemogućava početak ugovorenog putovanja. U slučaju otkaza putovanja koje je pokriveno polisom osiguranja, putniku novac vraća osiguravajuća kompanija čiju polisu o otkazu putovanja putnik poseduje. Kod otkaza ugovora, putniku se ne vraća iznos plaćen organizatoru za posredovanje u dobijanju viza. Za napuštanje hotela i smeštajnog objekta pre isteka aranžmana, putniku se neće refudirati neiskorišćeni dani boravka. Ukoliko do otkaza putovanja od strane putnika dođe usled dostavljanja nepotpune dokumentacije, pasoša kome je istekao rok važnosti ili odbijanja ambasade da izda putniku vizu, primenjuje se gore navedena skala otkaznih troškova. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane Organizatora putovanja je 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu banke Intesa na dan uplate.

Napomena:
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Uz ovaj program važe i Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja usklađeni sa YUTA standardom osim u tački 12.
Odustajanje putnika od putovanja gde se primenjuju posebni uslovi za otkaz putovanja utvrđeni programom putovanja ski Austrija 2017/2018.

Način plaćanja:
Gotovinsko plaćanje: 50% prilikom rezervacije, ostatak 25 dana pre početka aranžmana.
Kreditne kartice: Banca Intesa na 4 rate bez uvećanja: Master Card, Visa, 50% prilikom rezervacije, ostatak na rate
Kreditne kartice: Visa, Master, Maestro, Dina, American Express (isti uslovi kao gotovina),
Čekovi građana:
- Mogućnost plaćanja na 3 rate bez kamate.
- Mogućnost plaćanja na 6 rata uz uvećanje od 5% na ostatak duga. Akontacija je 50% prilikom rezervacije i 5 mesečnih rata.
Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Dream Land-a.

Dream Land

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 630 55 00
  +381 11 630 55 01
 • Adresa:
 • Kralja Milana 15, Beograd
 • Website:
 • https://www.dreamland.travel

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja