prethodna
Grand Hotel Zell Am See
Grand Hotel Zell Am See
sledeća
Hotel Alpen Resort Zell Am See
Hotel Alpen Resort Zell Am See

Grand Hotel Zell Am See

Grand Hotel Zell Am See
Cene su izražene u evrima po osobi za 7 noćenja

Dinarski deo aranžmana 1790,00 rsd po rezervaciji
Zell am See (Cel am ze) je jedan od najlepših gradova i vodećih turističkih centara Austrije. Gradić pored jezera, ima prelep gradski centar, pešačku zonu sa mnogobrojnim prodavnicama i šetalište pored obale. Ski lift City X-press kreće iz samog centra, a tu je još nekoliko žičara u neposrednoj okolini. Isti ski-pass važi i za devet kilometara udaljeni Kaprun, sa vrhovima Kitzsteinhorn i Maiskogel. Zell am See, sa svojim vrhom Schmittenhöhe i Kaprun, čine „Europa Sport Ski Region“, jedno od najpopularnijih skijališta u Austriji, ne samo tokom zime, već i tokom godine zahvaljujući glečerima koji dostižu 3000 m nadmorske visine. 132 kilometra staza različitih nivoa težine omogućavaju da svako dobije svoj deo zabave. Glečerski plato je savršen za početnike, a iskusniji se mogu oprobati na ledenim trkačkim stazama. Za potpuno uživanje u zimskom odmoru možete ići i u šetnje po snegu, jahati konje, voziti se kočijama, sankama, klizati, igrati curling ili probati nordijsko skijaško hodanje.

Grand Hotel Zell Am See 4*
Nalazi se na nenadmašnoj lokaciji, na poluostrvu, okružen jezerom. Hotel je simbol mesta Zell am See i često glavni orijentir i motiv na razglednicama i brošurama iz ovog mesta. Ima recepciju, lobi, dnevni boravak, čitaonicu, Kaiser Staberl (nacionalni restoran dekorisan drvetom), internet corner (besplatan), bežični internet u lobiju (besplatan), skijašnicu, 4 lifta, restoran na jezeru, nekoliko barova, terasu i vinski podrum. Sobe imaju kupatilo, fen, bade mantile (besplatno), mini bar, telefon, satelitski TV i sef.
Usluga: polupansion
Internet adresa: www.grandhotel-zellamsee.at
Udaljenost od centra: u centru
Udaljenost od žičare: 500 m City Xpress
Nadmorska visina:757 m
Stanica ski busa: hotelski šatl dva puta dnevno
Mogućnost za ski in - ski out: ne
Garaža / Parking: besplatan parking, garaža 7 eur dnevno
Fitness / Wellness: uključeno u cenu: unutrašnji panoramski bazen 8x5m, sauna, ogranic sauna, parno kupatilo, veliki wellness i džakuzi.
Plaća se: Grand Spaœ na oko 2000 m² na najvišem spratu sa pogledom na jezero, masaže i kozmetički centar.

Program putovanja
Prvi dan
Dolazak u izabrani hotel / aprtman (najkasnije do 19 časova); smeštaj u sobe/apartmane najranije od 14 časova. Noćenje.
Drugi - Pretposlednji dan
Boravak u sobama / apartmanima na bazi odabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje soba/apartmana do 10 časova, osim ako po pravilima hotela nije drugačije predviđeno. Povratak za Srbiju.

U cenu aranžmana je uračunato:
7 noćenja u izabranoj sobi na bazi izabrane usluge (obroci se služe prema propisima hotela).

U cenu aranžmana nije uračunato:
Dinarski deo aranžmana 1790,00 rsd po rezervaciji,
- doplata za Novogodišnju i / ili Božićnu svečanu večeru, prevoz: KonTiki Travel može da ponudi prevoz putnika za određene destinacije. Molimo Vas da se o doplati za prevoz dodatno informišete preko Call centra na 011/2098-000 ili e-mailom na info@kontiki.rs. Putno zdravstveno osiguranje (sa mogućom doplatom osiguranja od ski rizika-povreda na ski stazi). Boravišne takse (osim ako cenovnikom nije drugacije predviđeno). Ski pass, fakultativni izleti, lični troškovi i sve ostalo što nije navedeno pod “u cenu aranžmana je uračunato”. Ostale obavezne doplate koje su navedene ispod cenovnika.

Načini plaćanja:
- gotovinski
- avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak 15 dana pre polaska na put. - čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Austrija - opšte i korisne informacije: Alpi pokrivaju oko tri četvrtine zemlje i to u pokrajinama: Forarlberg (Vorarlberg), Tirol (Tirol), Salcburg, Salzburg Land), Štajerska (Steiermark), Gornja Austrija (Ober Österreich), Koruška (Kärnten). U istočnim pokrajinama: Donja Austrija (Niederasterreich), Burgenland (Burgenland) i Beč (Wien) je reljef sličniji susednoj Češkoj ili Mađarskoj.
Površina: 83857 km2
Glavni grad: Beč (Wien).
Zvanični jezik: nemački
Etničke grupe: Nemci, Turci, Srbi, Hrvati, Slovenci
Religija: Rimokatolici 74%
Klima: Kontinentalna i planinska.
Lokalno vreme: isto kao u Srbiji. *Telefon: sve srpske mreže imaju roming. Pozivni za Austriju iz Srbije je 0043, pozivni za Srbiju iz Austrije je 00381.
Struja: 220 V
Voda: voda iz vodovoda smatra se bezbednom za piće
Jelo i piće: jela od govedine i svinjetine, uglavnom u pratnji povrća, nudle, kobasice, Bečka šnicla, štrudla od jabuka (Apfelstrudel), Topfenstrudel, Saher torta, a čuvene su i Mocart kugle od čokolade i marcipana. “PEZ” bombonice su takođe originalni austrijski proizvod. Piće: pivo, šnaps, razne vrste likera od alpskih trava, kuvano vino...
Bezbednost: Austrija ima nisku stopa kriminala; smatra se jednom od bezbednijih zemalja u svetu. Beč je po Mercerevoj studiji ocenjen kao šesti najbezbedniji grad sveta.
Bezbednost na skijalištima: skijaši koji odlutaju sa pista predviđenih za skijanje se izlažu riziku od kasne reakcije službi spasavanja u slučaju lavine. Po mogućstvu treba koristiti opremu za spasavanje kao što su biperi, koji su najlakši način za lociranje i koji omogućavaju službama da brzo reaguju.
Diplomatska predstavništva Srbije u Austriji: Ambasada u Beču: Rennweg 3, Wien 1030. Telefon: + 43 1 713 25 95 Generalni konzulat u Salzburgu: Schallmooser Hauptstrasse 99, 5020 Salzburg. Telefon: +43 662 84 52 54

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- KonTiki Travel& Service d.o.o. zadržava pravo izmene objavljenih cena i ostalih uslova prodaje
- Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije KonTiki Travel& Service d.o.o.
- KonTiki Travel& Service d.o.o. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Važne napomene:
- Program je individualan, na destinaciji nema predstavnika agencije (vodiča). Rezervacija se vrši na upit. Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije. Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije „KonTiki Travel & Service“ d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja. Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
- Putovanja su na 7 noćenja smene su subotom (uz nekoliko izuzetaka), a cene u cenovniku podrazumevaju sopstveni prevoz. Cene u tabelama su važeće za minimalan boravak od 7 noćenja.
- Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.
- Svi putnici su u obavezi da poštuju ograničenja u vezi sa iznošenjem deviza iz zemlje i da se pridržavaju zakonskih i carinskih propisa.
- Prijavljivanje za putovanje vrši se uz obaveznu akontaciju od 40% odgovarajuće cene putovanja.
- Konačna uplata mora biti izvršena najkasnije 15 dana pre puta.
- Putnici koji ne izvrše celokupnu uplatu zaključno sa 15 dana pre polaska na put, smatraju se odustalim. Rezervaciju se tretira kao otkazana, a naplaćeni avans od 40% zadržava.
- Ako putnici otkažu putovanje iz bilo kog razloga, sami snose otkazne troškove i to:
- 30 - 14 dana pre puta = 40%
- 13 - 8 dana pre puta = 60%
- 7 - 4 dana pre puta = 80%
- 3 - 0 dana pre puta = 100%
- Smeštaj je u dvokrevetnim sobama, osim ako je drugačije naglašeno. U većini hotela moguće je dodati jedan ili dva pomoćna kreveta u sobu, što utiče na komfor smeštaja. U cenovniku je na nekim mestima naglašeno: „soba za 2-3“, ili „2-4 osobe“. Podrazumeva se da se radi o ukupnom broju osoba, računajući i decu. Dva kreveta su normalne veličine, ostali su pomoćni.
- Slike soba u brošuri i na sajtu su tu radi osnovne informacije. Većina hotela ima nekoliko vrsta soba, tako da ne mora značiti da će smeštaj biti u sobi sa slike.
- U manjim hotelima, apartmanskim kućama i pansionima, recepcija ne radi 24h dnevno, tako da treba stići tokom dana, a ako to nije moguće, obavezno unapred napomenuti u agenciji.
- U opisanim zimskim centrima neće biti predstavnika agencije Kon Tiki. Za boravak u periodu Božićnih i Novogodišnjih praznika, u većini hotela je obavezna doplata za gala večeru. Informacija o iznosu i mestu plaćanja biće data prilikom formiranja ukupne cene aranžmana. Boravišna taksa se u većini hotela i apartmana plaća na licu mesta.
- U apartmanima je u većini slučajeva obavezna doplata za završno čišćenje.
- Uobičajeno je plaćanje depozita vlasniku apartmana, za slučaj eventualne štete. Depozit se na kraju boravka vraća.
- Za izradu brošure i opremanje sajta, korišćeni su materijali turističkih biroa Bad Kleinkirchheim, Kitzbahel, Saalbach, Hinterglemm, Schladming Dachstein i Bildarchiv Skiwelt Wilder Kaiser, Tourismusregion Katschberg-Rennweg.

Uputstva za vozače*:
Putarine: u Sloveniji, Mađarskoj i Austriji su obavezne Vinjete za korišćenje auto puta. Mogu se kupiti na svakoj pumpi, u Sloveniji i na graničnom prelazu sa Hrvatskom, a izostanak vinjete povlači kaznu od nekoliko stotina evra. U Sloveniji košta 15 eur za nedelju dana, a 30 eur za 1 mesec. U Austriji je vinjeta za najmanje 10 dana i košta 8, 80 eur. U Hrvatskoj se putarine plaćaju na naplatnim stanicama, na isti način kao u Srbiji i koštaju ukupno oko 16 eur po smeru. Dodatno se plaćaju prolasci kroz pojedine tunele. Prolazak kroz tunel Karavanke je 7, 20 eur po smeru, a kroz Tauern tunel (na granici Koruške i Salzburške oblasti) je 11, 00 eur po smeru. Putnici koji idu u regiju Dolina Gaštajn plaćaju korišćenje auto voza (detaljnije objašnjeno u opisu gaštajnske doline).
*Podaci su iz avgusta 2016. godine.
Zimska oprema: po pravilu, obavezna je uvek u vreme snežnih padavina. Putevi, čak i sporedni, u Austriji su izuzetno dobro održavani. Ipak, moguća je poledica i sneg na putu, naročito na većim nadmorskim visinama. Obavezne su zimske gume i nošenje lanaca za slučaj potrebe.
Dokumenta: pasoš, domaća vozačka dozvola, saobraćajna dozvola. Međunarodna vozačka dozvola i zeleni karton se ne zahtevaju u Mađarskoj, Hrvatskoj, Sloveniji i Austriji.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br.14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br.14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ.

Uz ovaj aranžman važe Opšti uslovi putovanja agencije KT Travel & Service d.o.o

Organizator putovanja je KonTiki Travel & Service d.o.o. Beograd-Palilula
Sedište firme: Beograd, 27. marta 12. Licenca OTP 80/2014 od 22.12.2014.Gadenstatter haus

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje