prethodna
Grand Hotel Zell Am See
Grand Hotel Zell Am See
sledeća
Hotel Alpine Resort Schwebebahn - Zell am See
Hotel Alpine Resort Schwebebahn - Zell am See

Hotel Alpen Resort Zell Am See

Hotel Alpen Resort Zell Am See
Hotel Alpen Resort Zell Am See
Hotel Alpen Resort Zell Am See
Hotel Alpen Resort Zell Am See
Hotel Alpen Resort Zell Am See
Austrija, Zell am See, skijanje 2017-2018
Individualni polaci, sopstveni prevoz

Cene su izražene u eurima po osobi po danu
Popusti nisu uračunati u cenu

Rani buking popust 5% za rezervacije i uplate u celosti do 30.11.2017., za boravke od 19.12. do 04.04.2018
Zell am See (Cel am Ze) je planinski gradić smešten na 758 m n.v. pored prelepog jezera. Zadivljujući prizor planina sa jezerom u dolini privlači turiste iz cele Evrope da posete ovo bajkovito mesto. Gradsko jezgro, koje potiče još iz srednjeg veka ima veliki broj restorana, vinarija, barova i prodavnica. Oni kojima skijanje nije na prvom mestu vreme mogu provoditi u šetnji pored jezera i uživati u čistom vazduhu ove vazdušne banje. Od dodatnih sadržaja ima još i klizalište, bazene i teniske terene. Zajedno sa Kaprunom ima preko 130 km uređenih staza koje su idealne i za rekreativce i za iskusnije skijaše.

Hotel Alpine Resort 4*
Ovo je jedan od najpoznatijih hotela u mestu. Nalazi se direktno na padini, nedaleko od ski-lifta. Iz hotela i u hotel je moguće ući na skijama. Od dodatnih sadržaja može se pohvaliti zatvorenim bazenom, saunom, parnim kupatilom đakuzijem, solarijumom i kozmetičkim salonom.
Za najmlađe goste je obezbeđena igraonica za decu. Sobe su opremljene radiom, telefonom, televizijom, sefom, mini-barom i kupatilom. Neke sobe imaju parking.

U cenu je uključeno:
- usluga polupansion (doručak švedski sto, večera- meni),
- korišćenje wellness & spa (zatvoreni bazen, saune, jacuzzi, soba za relaksaciju),
- soba za odlaganje ski opreme,
- parking.

U cenu nije uključeno (doplate na licu mesta):
- boravišna taksa 1, 20 eur po osobi i danu;
- krevetac za bebu 8, 00 eur dnevno;
- wirelless internet (info o cenama na recepciji hotela);
- kućni ljubimci 12, 00 eur dnevno.

Popusti:
Popusti u sobama: deca 0-2 godine u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 14, 50 eur dnevno; deca 2-6 godina u pratnji dve odrasle osobe plaćaju 27, 00 eur dnevno; deca 6-12 godina u pratnji jedne odrasle osobe u 2+0 sobi 50% , deca 12-15 godina u 2+0 sobi 20% ; deca 6-12 godina u pratnji dve odrasle osobe u 2+2 sobi 50% , deca 12-14 godina 20% ; odrasla osoba na pomoćnom ležaju u 2+2 sobi 15%.
Popusti u junior suite: deca 0-2 godine u pratnji tri odrasle osobe plaćaju 14, 50 eur dnevno; deca 2-6 godina u pratnji tri odrasle osobe plaćaju 27, 00 eur dnevno; deca 6-12 godina u pratnji 3 odrasle osobe 50% , deca 12-14 godina u pratnji 3 odrasle osobe 20% ; odrasla osoba na pomoćnom ležaju 15%.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Zell Am See Dolazak u hotel (pansion) apartman, smeštaj posle 15.00h po lokalnom vremenu.
2. dan - poslednji dan - Boravak u hotelu (pansionu) apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan Zell Am See - Beograd - Napuštanje hotela (pansiona) apartmana najkasnije do 10.00h po lokalnom vremenu.

U cenu putovanja je uključeno:
Smeštaj u izabranom hotelu (apartmanu) pansionu na bazi navedene usluge.

U cenu putovanja nije uključeno:
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje;
- pojedine usluge i doplate;
- doplata za 1/1 sobu;
- boravišna taksa (osim gde je uračunata u cenu),
- obavezne doplate za Svečane Božićne i Novogodišnje večere (ukoliko nije drugačije naglašeno);
- ski pass;
- individualni troškovi putnika.

Način i uslovi plaćanja
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate. Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula). Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).
Plaćanje čekovima gradjana
Odloženo plaćanje čekovima građana, akontacija 40% , ostatak na tri jednake mesečne rate, bez kamate.
Plaćanje kreditnim karticama bez kamate
Visa, Master i American Express kreditnom karticom Banke Intesa do 6 rata.
Turistički krediti
Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca.

Medjunarono putno zdravstveno osiguranje
U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće UNIQA na 30.000 eur osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Minibus prevoz sa kućne adrese iz Beograda do hotela na destinaciji (minimum za realizaciju polaska je 4 putnika): povratna karta po osobi iznosi eur, bez obzira na uzrast putnika. Minibusevi su kapaciteta 7 sedišta (klima, radio, cd). Smene su subota na subotu. Vreme polaska se određuje u dogovoru sa putnikom.

Ski pass: cene ski pass - a možete pogledati ovde www.zellamsee-kaprun.com/en/activities/ski-board/ski-pass

Posebni uslovi za otkazivanje ugovora o putovanju od strane putnika:
Putnik može da otkaže ugovor tj. da odustane od putovanja, o čemu je dužan da pisanim putem izvesti organizatora putovanja. Datum kada je organizator putovanja primio dopis o otkazivanju od strane putnika, predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru putovanja, i koja je iskazana procentualno u odnosu na ukupnu cenu putovanja, i to:
- 5% ako se putovanje otkaže do 45 dana pre početka putovanja,
- 10% ako se putovanje otkaže 44 do 31 dana pre početka putovanja,
- 40% ako se otkaže 30 do 15 dana pre početka putovanja,
- 80% ako se otkaže 14 do 10 dana pre početka putovanja,
- 90% ako se otkaže 9 do 6 dana pre početka putovanja,
- 100% ako se otkaže 5 do 0 dana pre objavljenog polaska na putovanje ili u toku samog putovanja.
- Ne mogu se smatrati opravdanim razlozima za otkazivanje ili prekid putovanja slučajevi lokalnih terorističkih napada, eksplozija, zaraza, epidemija i drugih bolesti, elementarnih nepogoda,
nepogodnih klimatskih uslova i slično za koje nije proglašeno vanredno stanje od strane nadležnih državnih organa.
U slučaju otkazivanja zbog bolesti, smrti ili drugih razloga koji su pokriveni polisom putnog osiguranja, novac putniku vraća kompanija osiguranja čiju polisu poseduje.
- Putniku se, u slučajevima predviđenim ovim Opštim uslovima putovanja, novac vraća na isti način uplate koji je i sam koristio (gotovinom ili uplatom na račun).
- Kod otkazivanja ugovora, putniku se ne vraća iznos plaćen za zakonske i druge obaveze i eventualno posredovanje u pribavljanju ulaznih viza.
- Putnik ima pravo da odredi drugo lice koje će umesto njega putovati (pod uslovom da to lice ispunjava uslove predviđene za određeno putovanje); u takvom slučaju putnik je u obavezi da
organizatoru putovanja nadoknadi stvarne troškove prouzrokovane zamenom putnika.

Objašnjenje skraćenica i naznaka u tabeli
Oznake 2+0, 2+1, 2+2... označavaju broj osnovnih kreveta i broj pomoćnih kreveta u smeštajnoj jedinici.
Legenda: 1/2 standard soba (standardna dvokrevetna soba);
Napomena: većina soba u hotelima, studija i apartmani u Austriji imaju nazive prema geografskim i drugim karakteristikama, ili tipičnim imenima tog područja; 1/2 superior/deluxe soba (dvokrevetna superior soba, veće kvadrature od standardne i uglavnom kvalitetnije opreme); Family - porodična soba (soba, jedna prostorija, odgovarajuće kvadrature za četiri osobe, sa minimum dva prava i dva pomoćna ležaja ili sofom za dvoje dece); Junior suite (smeštajna jedinica, jedna prostorija koja može biti podeljena paravanom ili slično, odgovarajuće kvadrature za četiri osobe sa minimum dva klasična kreveta i dva pomoćna ležaja ili sofom za dvoje dece, isto ili bolje opremljena od superior sobe; Suite (smeštajna jedinica, dve prostorije koje ne moraju biti odvojene vratima, odgovarajuće kvadrature za četiri osobe sa minimum dva klasična kreveta i dva pomoćna ležaja ili sofom za dvoje dece, isto ili bolje opremljena od superior sobe, često veoma luksuzan); Studio (smeštajna jedinica u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima opremljenim osnovnim priborom i krevetima za odgovarajući broj osoba); Apartman (smeštajna jedinica koja se sastoji od minimum jedne spavaće sobe sa krevetima za odgovarajući broj osoba i dnevnim boravkom sa kuhinjskim elementima); Polupansion (doručak i večera); NA - najam (smeštaj bez ishrane).

Važne napomene:
- Svi važeći popusti i akcije nisu uključeni u cenovnik. Za ostvarivanje važećih popusta iz cenovnika, dovoljna je uplata akontacije u iznosu od 40% ukupne cene aranžmana.
- Cenovnik je rađen prema lokalnoj kategorizaciji i klasifikaciji hotela/apartmana/pansiona zemlje odredišta.
- Sopstveni prevoz - smene su uglavnom subotom ili nedeljom, minimum boravak od 8 dana / 7 noćenja (za kraći ili duži broj noći, ili prelom smene, u zavisnosti od politike hotela i raspoloživosti soba - na upit).
- Ski pass se kupuje isključivo na licu mesta, osim gde je drugačije navedeno, odnosno kada je ski pass uračunat u cenu ski paketa.
- U svim hotelima ishrana je po principu samoposluživanja-izbor više jela za doručak, a za večeru klasičan meni, izbor više jela.
- Svi hoteli/apartmani/pansioni su na upit! Potvrda izabranog hotela se čeka po pravilu 48h od uplate akontacije (u sezoni je moguće i duže, ne računajući vikend - subota/nedelja).
- U svim sobama/apartmanima je zabranjeno pušenje.

Ovaj program je u skladu sa posebno štampanim Opštim Uslovima Putovanja naše agencije, koje molimo da tražite na našim prodajnim mestima.Opšti Uslovi Putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Olympic Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 34 332 422
  +381 34 332 452
  +381 34 335 737
  +381 34 617 0 600
 • Adresa:
 • Karađorđeva 20, lokali br. 5 i 8, Kragujevac

  Poslovnica Beograd
  Makedonska 30, I sprat, Beograd
  +381 11 655 5 030
  +381 11 655 7 285
  +381 11 655 7 286
  +381 11 655 7 287
 • Website:
 • www.olympic.rs

Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje