prethodna
Apartmani Hutter
Apartmani Hutter
sledeća
Hotel Falkensteiner Club Funimation Katschberg
Hotel Falkensteiner Club Funimation Katschberg

Hotel Falkensteiner Club Funimation Katschberg

Hotel Falkensteiner Club Funimation Katschberg
Skijanje Austrija - Katschberg 2017/18

Individualni polaci, sopstveni prevoz

Cene su po osobi dnevno za min. 7 noćenja u €
Austrija je svetski poznata skijaška destinacija koja podrazumeva dobro urađene ski staze, odličnu ponudu hotela, pansiona i apartmana, vrhunske škole skijanja, wellness sadržaje, termalne banje, bogat ski program i kompletnu organizaciju, koja je u Austriji uvek na visokom nivou. Sva skijališta su podeljena u tri regije: Tirol, Koruška i Salcburg.

Ski centar Katschberg se nalazi na samoj granici Štajerske i Koruške, i zbog svog fun parka idealno je mesto za porodice sa decom.Ski centar se prostire na dva skijališta – Aineck 2.220 m i Tschaneck 2.030 m. U podnožju se nalazi mesto Katschberghohe na 1.641 m n/v odakle polaze sve žičare, 6 sedežnica i 9 ski liftova.
Skijalište ima ukupno 60 km staza 15 km teških, 30 km srednjih i 15 km lakih staza.
Najduža staza je od vrha Aineck do mesta St.Margarethen koja je duga 8 km, a najzahtevnija je Diretissima Aineck koja je duga 2,2 km. U samom mestu nalaze se restorani, kafići, prodavnice i klizalište.
Beograd - Zagreb - Ljubljana - tunel Karavanke - Villach - put za Minhen - izlaz Renweg - prelaz Katschberg (690 km)

Falkensteiner hotel Club Funimation Katschberg 4*
Lokacija: Veoma prijatan i lepo opremljen, jedan od najvećih porodičnih hotela u Alpina sa bogatom animacijom za decu. Nalazi se na 1.650 m n/v, u centru Katschberga, na samom skijalištu, pored žičare.
Sobe: 129 soba, svaka ima kupatilo (tuš/ wc), fen, SAT TV, telefon, sef i balkon. Porodične sobe „Klassik“ i „Royal“ imaju dva standardna i dva kreveta na sprat, a „Deluxe“ porodična soba je na dva nivoa i ima dve spavaće sobe i dnevni boravak sa trosedom na razvlačenje.
Hotelski sadržaj:Hotel ima restoran u kome se služe pansionski obroci, dečiji restoran i nekoliko barova. Gosti mogu da koriste unutrašnji i spoljašnji bazen koji se greje, fitnes centar, kao i „spa centar“ sa nekoliko vrsta sauna, parnim kupatilom, solarijumom, sobama za masažu i kozmetičke tretmane. Za decu je napravljen poseban prostor sa bazenima i velikom igraonicom. Gosti hotela mogu da koriste i parking i skijašnicu.

Program putovanja - sopstveni prevoz:
- Prvi dan, dolazak u hotel, smeštaj posle 15:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
- Poslednji dan, napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h

Cena aranžmana uključuje:
- Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu/ na bazi izabrane usluge (minimum 7 noćenja)
- Organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Obaveznu doplatu za boravišnu taksu i prijavu boravka.
‐ Troškove rezervacije 300, 00 din.
‐ Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
- Doplata za skijaško osiguranje (isključuje: skijaške skokove, klizanje na ledu, akrobatsko skijanje)

Cena aranžmana uključuje:
- piće dobrodošlice, popodnevna užina, piće za vreme večere (pivo, vino, sokovi) i korišćenje wellness centra i internet u sobi

Doplate:
‐ boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2.5 € za odrasle, deca do 18 god. ne plaćaju (plaća se na recepciji hotela).
‐ novogodišnja večera je obavezna 80€ po osobi, ( deca do 15 god. ne placaju)
‐ za jednokrevetnu sobu 30€ dnevno.

Popusti:
‐ cene za decu važe u pratnji dve odrasle osobe.
- * family suite deluxe dvoje odraslih I dvoje dece preko 6 godina

Uslovi plaćanja:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, Organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
2. Platnim karticama - Visa, Visa Elektron, Maestro, Master, Dina i American Express
3. Uplata čekovima građana u više rata -uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/15/30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. Preko računa ‐ uplata na račun Agencije.
Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Ski Pass: www.bergfex.com/katschberg/preise   

Prevoz:
Polasci subotom sa kućne adrese iz Beograda do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja.Konkretan dogovor u agenciji. Minimalan broj putnika za realizaciju 4.
Cena povratne karte iznosi 130€ po osobi.

Osiguranje:
Preporuka agencije je da putnik poseduje polisu putnog zdravstvenog osiguranja kao i osiguranje koje obuhvata ski rizik. Detaljne informacije i cene potražite u agenciji

Vize i putna dokumenta:
Državljanima Srbije viza za destinacije obuhvaćene ovim cenovnikom viza nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
Napomena: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka).
Napomena: ‐ U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda, …) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa

Potvrda rezervacije hotela:
- Dobija se 48 sati po uplati akontacije.U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa

Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i Opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

Mladost Turist


Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike