prethodna
Hotel Falkensteiner Club Funimation Katschberg
Hotel Falkensteiner Club Funimation Katschberg
sledeća
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo

Hotel Falkensteiner Cristallo

Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Hotel Falkensteiner Cristallo
Skijanje Austrija - Katschberg 2017/18

Individualni polaci, sopstveni prevoz

Cene su po osobi dnevno za min. 7 noćenja u €
Austrija je svetski poznata skijaška destinacija koja podrazumeva dobro urađene ski staze, odličnu ponudu hotela, pansiona i apartmana, vrhunske škole skijanja, wellness sadržaje, termalne banje, bogat ski program i kompletnu organizaciju, koja je u Austriji uvek na visokom nivou. Sva skijališta su podeljena u tri regije: Tirol, Koruška i Salcburg.

Ski centar Katschberg se nalazi na samoj granici Štajerske i Koruške, i zbog svog fun parka idealno je mesto za porodice sa decom.Ski centar se prostire na dva skijališta – Aineck 2.220 m i Tschaneck 2.030 m. U podnožju se nalazi mesto Katschberghohe na 1.641 m n/v odakle polaze sve žičare, 6 sedežnica i 9 ski liftova.
Skijalište ima ukupno 60 km staza 15 km teških, 30 km srednjih i 15 km lakih staza.
Najduža staza je od vrha Aineck do mesta St.Margarethen koja je duga 8 km, a najzahtevnija je Diretissima Aineck koja je duga 2,2 km. U samom mestu nalaze se restorani, kafići, prodavnice i klizalište.
Beograd - Zagreb - Ljubljana - tunel Karavanke - Villach - put za Minhen - izlaz Renweg - prelaz Katschberg (690 km)

Falkensteiner Hotel Cristallo 4*
Lokacija:Hotel se nalazi na 1.650 m n/v, sa samom skijalištu pored žičare. Idealan je za porodični boravak.
Sobe: 130 lepo opremljenih soba. Sve imaju kupatilo (tuš/ wc), SAT TV, telefon i balkon. „Classic“ i „Royal“ sobe imaju dva, odnosno jedan pomoćni krevet. „Junior suite“ osim dva standardna, ima i dva kreveta na sprat. „Kristall“ porodične sobe se sastoje od spavaće sobe sa francuskim krevetom, odvojenim delom sa dva kreveta na sprat i dnevnog boravka „Masonette“ su znatno veće kvadrature, imaju dve spavaće sobe na spratu i dnevni boravak u donjem delu.
Hotelski sadržaj: Osim restorana, hotel ima i bar, dečiji mini klub, fitnes centar, bazen, saune, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, sobe za masažu i kozmetičke tretmane. Garaža i skijašnica su takođe u sastavu hotela.

Program putovanja - sopstveni prevoz:
- Prvi dan, dolazak u hotel, smeštaj posle 15:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
- Poslednji dan, napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10:00h

Cena aranžmana uključuje:
- Smeštaj u izabranom hotelu/apartmanu/ na bazi izabrane usluge (minimum 7 noćenja)
- Organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne uključuje:
- Obaveznu doplatu za boravišnu taksu i prijavu boravka.
‐ Troškove rezervacije 300, 00 din.
‐ Međunarodno putno zdravstveno osiguranje.
- Doplata za skijaško osiguranje (isključuje: skijaške skokove, klizanje na ledu, akrobatsko skijanje)

Cena aranžmana uključuje:
- internet na recepciji, piće dobrodošlice (subotom), popodnevna užina, sokove za decu u periodu od 10‐20h i korišćenje wellness centra.  

Doplate:
‐ boravišna taksa nije uključena u cenu i iznosi 2.5 € za odrasle, deca do 18 god. ne plaćaju (plaća se na recepciji hotela).
‐ novogodišnja večera je obavezna 130€ po osobi, (deca do 15 god. ne plaćaju)
‐ za jednokrevetnu sobu 30€ dnevno.
‐ parking 9€ dnevno, 54€ nedeljno.
Popusti:
- cene za decu važe u pratnji dve odrasle osobe.
* sobe u novoj zgradi sa liftom, povezana sa glavnom zgradom
**nije slobodno u periodu 23.12‐06.01

Uslovi plaćanja:
Cene su izražene u Eurima. Plaćanje se vrši u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u evrima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, Organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.
1. Uplata do polaska - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
2. Platnim karticama - Visa, Visa Elektron, Maestro, Master, Dina i American Express
3. Uplata čekovima građana u više rata -uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/15/30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
4. Preko računa ‐ uplata na račun Agencije.
Organizator zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude.

Ski Pass: www.bergfex.com/katschberg/preise   

Prevoz:
Polasci subotom sa kućne adrese iz Beograda do hotela. Vremena polazaka nisu fiksna, već se formiraju na osnovu potreba putnika i njihovih želja.Konkretan dogovor u agenciji. Minimalan broj putnika za realizaciju 4.
Cena povratne karte iznosi 130€ po osobi.

Osiguranje:
Preporuka agencije je da putnik poseduje polisu putnog zdravstvenog osiguranja kao i osiguranje koje obuhvata ski rizik. Detaljne informacije i cene potražite u agenciji

Vize i putna dokumenta:
Državljanima Srbije viza za destinacije obuhvaćene ovim cenovnikom viza nije potrebna. Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja moraju imati punoletnog pratioca i overenu saglasnost oba roditelja pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
Napomena: Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
Pasoš mora biti važnosti minimum 6 meseci nakon povratka sa putovanja (minimum 180 dana nakon povratka).
Napomena: ‐ U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste organizatora putovanja prvog dana boravka.
Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda, …) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da vam pomogne u posredovanju između vas i nadležnih organa

Potvrda rezervacije hotela:
- Dobija se 48 sati po uplati akontacije.U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa

Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije i Opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane.Krajnji rok za obaveštavanje putnika za slučaj otkazivanja ili promene programa putovanja od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.

Mladost Turist


Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje