Beč i Bratislava - Nova godina 2018.

Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Beč i Bratislava - Nova godina 2018.
Cene u tabeli su izražene u evrima po osobi na bazi 3 noćenja sa doručkom - paket aranžman (prevoz + smeštaj).
Bratislava, glavni grad Slovačke nalazi se na jugozapadu zemlje na granici sa Austrijom i Madjarskom. Bratislava i Beč najbliži su glavni gradovi u Evropi, udaljeni samo 60 km. Bratislava ima dugu istoriju koja seže u doba pre Rimljana. Sam grad kao i cela Slovačka je posle Drugog svetskog rata bila pod okupacijom SSSR-a pa su primetni tragovi komunističke arhitekture. Na istočnoj obali Dunava nalazi se stari grad, bogat istorijskim gradjevinama iz različitih epoha, dok na zapadnoj strani preovladjuju moderne gradjevine. Nekada poznat kao nemači Presburg ili madjarski Pozsony, oduvek je bio jedan od kulturnih središta Zapadne Evrope, raskrsnica brojnih kultura i trgovinskih puteva, danas industrijsko i kulturno sedište Slovačke.
Beč, glavni grad Austrije, njeno političko, ekonomsko i kulturno središte. Grad izuzetne arhitekture sa velikom ponudom istorijskih znamenitosti i spomenika. Bečku arhitekturu karakteriše šarenolikost stilova mnogobrojnih istorijskih epoha počevši od romanske Rupertove crkve, preko gotske katedrale Sv. Stefana iz XIII veka i barokne Karlove crkve. Istorijski najznačajninji muzejski eksponati danas se čuvaju u zdanju Hofburg. Medju najznačajnijima su riznica Habzburške dinastije, eksponati od prvorazrednog značaja medju kojima se ističe kruna Svetog rimskog carstva i carska kruna Austrijskog carstva. Beč nosi epitet i muzičke prestonice u kojoj su ziveli kompozitori kao što su Mocart i Betoven.

Program putovanja:
1. dan: Beograd – Novi Sad – Mađarska – Slovačka:

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u u poslepodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Mađarske i Slovačke uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti.
2. dan: Bratislava – Beč (fakultativno):
Dolazak u Bratislavu u prepodnevnim časovima. Nakon dolaska do hotela, fakultativni izlet za Beč. Sledi prva info tura i upoznavanje Beča u pratnji vodiča (Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Opera, Univerzitet, Hofburg - kompleks imeprijalnih palata, katedrala Sv.Stefana, koja poseduje najčuvenije zvono u Evropi “Pumerin”, koje danas zvoni samo za Novu godinu). Slobodno vreme za šetnju i razgledanje grada. Nakon obilaska povratak za Bratislavu i smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan: Bratislava – Beč / doček Nove godine (fakultativno)
Doručak. Obilazak Bratislave u pratnji vodiča (Jevrejska četvrt, Katedrala Sv. Martina koja je najveća i najstarija crkva u Bratislavi, Stari trg sa Rolandovom fontanom, Biskupska palata, Narodno pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom…). Nakon obilaska slobodno vreme za individualne aktivnosti. Fakultativni odlazak na doček Nove Godine u Beču koji se tradicionalno održava na ulicama i gradskim trgovima. Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan: Bratislava – Šenbrun/Belvedere (fakultativno):
Doručak. Fakultativni odlazak do čuvenog dvorca Šenbrun, letnje imperijalne rezidencije Habzburgovaca. Šetnja kroz park koji ga okružuje i obilazak unutrašnjosti dvorca. UNESCO je Šenbrunsku palatu 1996. god. uvrstio na lisu Svetske baštine. Zatim sledi poseta još jednoj raskošnoj palati Belvedere, barokni dvorac iz XVIII veka. Danas je kompleks Belvedere pretvoren u muzej. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak za Bratislavu u večernjim časovima. Noćenje.
5. dan: Bratislava – Parndorf (fakultativno) – Slovačka – Mađarska:
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta tržnog centra Parndorf, koji je veoma poznat u Evropi po radnjama najpoznatijih svetskih robnih marki. Vreme predviđeno za kupovinu. Slobodno vreme do polaska za Srbiju. Polazak u poslepodnevnim satima. Noćna vožnja preko Slovačke, Mađarske i Srbije uz usputna zadržavanja radi odmora, osveženja i regulisanja carinskih i graničnih formalnosti.
6. dan: Srbija – Novi Sad – Beograd:
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj programa.

Smeštaj:
- Hotel Modena 3* www.hotelmodena.sk/
Hotel nudi moderne i stilizovane sobe u mirnoj oblasti Bratislave, na samo 6km od istorijskog centra. Autobuska stanica je udaljena samo 100 metara od hotela odakle lako možete otići do centra. Sobe su opremljene TV uređajem i besplatnim Wi-Fi internetom. Hotel poseduje wellness centar koji je moguće koristiti uz doplatu. Doručak je kontinentalnog tipa i služi se u formi različitih obroka.

Aranžman obuhvata:
- 3 noćenja sa doručkom u 1/2, 1/3 i 1/4 sobama u hotelu Modena 3* u Bratislavi
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema programu
- Usluge pratioca/vodiča tokom trajanja aranžmana
- Organizaciju putovanja u celini

Aranžman ne obuhvata:
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 1,25 evro dnevno – plaćanje u agenciji
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika

Napomene:
- Za putnike koje ne koriste uslugu agencijskog prevoza cena se umanjuje za 20 evra.
- Navedene cene iz tabele se odnose na polazak iz Beograda i Novog Sada.
- Za polazak iz Niša i Kragujevca (Batočina – osim u slučaju više od 20 putnika kada je polazak iz grada) cena iz tabele se uvećava za 10 evra. Prevoz će biti organizovan iz Niša i Kragujevca u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
- Molimo Vas da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja, Opštim uslovima putovanja agencije Fun Group Travel Company (Balkan Fun), kao i sa Opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja – Dunav osiguranja.
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.

Način prijavljivanja:
- Popunjavanjem on-line prijave na sajtu
- Dolaskom u poslovnicu Agencije.
- Popunjavanjem prijave kod Agencije

Način plaćanja:
- Prva rata 3000 dinara prilikom prijave, narednih 4000 dinara 10 (deset) dana od dana potpisivanja Ugovora.
- Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 20 dana pred putovanje.
- Agencija obračunava sve uplate prema prodajnom kursu Halkbank za efektivu

Izleti:
Navedeni opisi i sadržina izleta su informativnog karaktera i mogu biti izmenjeni od strane lokalnih partnera koji su zaduženi za njihovu realizaciju.
- Beč na dlanu -Odlazak u jedinstveni grad, prestonicu Austrije. Beč čemo obići u pratnji vodiča uz posetu poznatim znamenitostima (Trg Marije Terezije, Parlament, Gradska kuća, Opera, Univerzitet, Hofburg - kompleks imeprijalnih palata, katedrala Sv.Stefana, koja poseduje najčuvenije zvono u Evropi “Pumerin”, koje danas zvoni samo za Novu godinu.) Ostatak slobodnog vremena ćemo iskoristite za uživanje ili šoping u ovom sjajnom gradu.
- New Year in Vienna - Beč će i ovog puta na prelasku iz stare u novu godinu biti aposlutno jedan od najuzbudljivijih gradova Evrope. Ceo grad se pretvara u veliku, veselu zabavu sa obiljem predstava i muzičkih pozornica, galerije i muzeji širom otvorenih vrata, zabavni vašar kod Pratera, brzi kurs valcera i šarene tezge sa suvenirima, hranom i kuvanim vinom...kakvog god da ste raspoloženja ili ukusa - garantujemo vam odličan provod na nekom od gradskih trgova!
- Dvorci Šenbrun i Belvedere - Odlazak do čuvenog dvorca Šenbrun, letnje imperijalne rezidencije Habzburgovaca. Dvorac Šenbrun, sagrađen je na zemljištu koje je Maksimilijan II kupio 1569. godine. U to vreme, to je bio pošumljen predeo izvan gradskih zidina. Šetnja kroz park koji ga okružuje i obilazak unutrašnjosti dvorca. UNESCO je Šenbrunsku palatu 1996.god. uvrstio na lisu Svetske baštine.
Zatim sledi poseta još jednoj raskošnoj palati Belvedere, barokni dvorac iz XVIII veka. Danas je kompleks Belvedere pretvoren u muzej. Poseta uključuje prevoz do dvoraca i karte za ulaz u kompleks Šenbrun uz audio vodiča.
- Parndorf outlet shopping - Parndorf outlet se nalazi na autoputu Budimpešta – Beč, na jezeru Nojzidl. 150 modnih prodavnica sa preko 600 brendova, od zenske, muske i mode za decu, sportske obuće, modnih dodataka, stakla, porcelana, torbi, poklon artikala, dekoracija, igracaka - stavlja do znanja da je ovo jedan od najboljih outlet centara u Evropi. Brendovi su na popustu od 30%-70%. Atmosfera centra je prijatna i opuštajuća samo naprezanje šta izabrati od toliko ponuda
- Bratislava panoramica - Obilazak Bratislave u pratnji vodiča (brdo Slavin, Jevrejska četvrt, Katedrala Sv. Martina koja je najveća i najstarija crkva u Bratislavi, Stari trg sa Rolandovom fontanom, Biskupska palata, Narodno pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom…). Gratis izlet za sve naše putnike.​​

Balkan Fun

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2686 064
  +381 60 500 61 60
 • Adresa:
 • Balkanska 27, Beograd

  Poslovnice:
  TC Kalča (prizemlje)
  tel: +381 18 310 50 30
  +381 69 500 25 24
  email: nis@balkanfun.rs
 • Website:
 • www.fungroup.rs

Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava