Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom

Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
 • Cena:
 • od 139 do 139 € + din. deo
 • Kategorizacija smeštaja:
 • Destinacije:
 • Austrija: Beč
 • Vrste putovanja:
 • Metropole
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi3 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Božićni vašar u Beču - 3 dana / 2 noći, autobusom

Cene su izražene u evrima, po osobi

Polazak: 15. decembar 2017.

Dinarski deo aranžmana 1790, 00 rsd po rezervaciji
Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Habzburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je, zapravo, sve posebno, od lepote njegove panorama do ukusa kolača. Čuveni Božićni Vašar (Christkindlmarkt) se održava već tri stotine godina ispred gradske kuće Rathaus ali i na različitim lokacijama u gradu okićenom najlepšim ukrasima i bajkovito osvetljenom. Na trgovima se postavljaju brojne tezge sa tradicionalnim suvenirima i poklonima. Vašar je i prilika da probate čuvene bečke specijalitete i lokalna vina ali i da doživite prazničnu atmosferu carskog grada.

Program putovanja:
1.dan (15.12.2017.) Beograd - Novi Sad - Autlet Parndorf - Beč
Sastanak putnika na parkingu u Bloku 42 na Novom Beogradu, preko puta Buvlje pijace (ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe) u 06:00 časova. Polazak autobusa u 06:30 časova. Vožnja preko Novog Sada, Horgoša, teritorijom Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u autlet centar Parndorf. Slobodno vreme do polaska za Beč. Dolazak u Beč. Smeštaj u hotelu. Noćenje.
2.dan (16.12.2017.) Beč
Doručak. Odlazak na panoramsko razgledanje grada: Opera, Folksgarten, Muzej primenjene umetnosti, Prirodnjački muzej, Carska palata, Parlament, Rathaus, Gradska skupština, Burgteatar, Univerzitet, Zavetna crkva, Berza, Muzejska četvrt, zgrada Secesije, Karlova crkva, Muzikferajn... Šetnja starim gradskim jezgrom uz razgledanje znamenitosti: Katedrala Sv. Stefana, Mocartova rodna kuća, trgovačke ulice Kertner i Graben, zabavni park Prater... Slobodno popodne za uživanje na Božićnom vašaru koji se održava širom grada. Noćenje.
3.dan (17.12.2017.) Beč - Novi Sad - Beograd
Doručak. Fakultativna poseta Šenbrunu. Šenbrun, nekadašnja letnja rezidencija carske porodice, smatra se jednom od najlepših baroknih palata u Evropi, u kojoj su boravili moćni vladari Austrougarskog carstva. Stanovnici ovog zamka bili su Marija Terezija, Mocart (kao gost), Franc Jozef… Danas je, zbog svog istorijskog značaja, jedinstvene gradnje i veličanstvenog nameštaja, Šenbrun deo UNESCO kulturne baštine. Slobodno vreme do 14:00 časova. Polazak za Beograd. Vožnja teritorijom Austrije i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

U cenu aranžmana je uračunato:
- Prevoz turističkim autobusom (klima, TV, DVD) na navedenoj relaciji,
- smeštaj u standardnoj dvokrevetnoj sobi u hotelu 4* na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto),
- razgledanje prema programu,
- usluge vodiča,
- troškovi organizacije putovanja.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- ulaznica za Šenbrun (ulaznica, vodič i slušalice) - 25 evra,
- međunarodno putno osiguranje,
- individualni troškovi.

Doplata za 1/1 sobu: 60 eur

Uslovi plaćanja:
Cene aranžmana kao i svih drugih doplata su izražene u evrima (osim ako drugačije nije definisano). Plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu AIK banke na dan uplate. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- Travel & Smile karticom Piraeus Banke do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- administrativna zabrana (ako poslodavac/firma kupca aranžmana ima potpisan ugovor o administrativnoj zabrani sa Big Blue Group).

Opis i lokacija hotela:
Smeštaj naših putnika je u navedenom hotelu ili sličnom iste kategorije:
Austria Trend Hotel Bosei 4* www.austria-trend.at/de/hotels/bosei Hotel pripada lancu Austria Trend, smešten je u južnom delu Beča. Na oko 500 metara od hotela nalazi se tramvajska stanica tramvaja koji vodi do centra grada. Na oko 1 km udaljenosti od hotela nalazi se metro stanica U6 te se metroom vrlo lako stiže do centra grada. Hotel poseduje restoran, a la carte restoran, bar, WiFi, terasu sa koje se pruža pogled na Vinerberg i Bečku šumu. Sve sobe su klimatizovane i poseduju telefon, SAT TV, kupatilo sa fenom za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (doručak - švedski sto).

Za realizaciju programa je potrebno minimum 40 putnika. Krajnji rok za prijavu je 15 dana pre polaska ili do popune mesta. Krajnji rok za obaveštavanje putnika u slučaju otkazivanja putovanja od strane Big Blue Group D.O.O. je 5 dana pre početka putovanja. Big Blue Group D.O.O. ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene kursa na monetarnom tržištu promeni cenu aranžmana.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0065/2017 od 26.01.2017. godine zakljucenog sa ugovara ̌ cem osiguranja Nacionalnom ̌ asocijacijom turistickih agencija ̌ PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turistickih agencija PU YUTA, 011 ̌ 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300054956, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog drustva za osiguranje DDOR Novi Sad.

Uz ovaj program i cenovnik važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue Group D.O.O.

Big Blue

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 41 41 411
 • Adresa:
 • Kolarčeva 3, Beograd

  Poslovnice:
  YUBC Mihaila Pupina 10A, lokal 20, Beograd
  tel: +381 11 2131 743

  Beogradska 45, Beograd
  tel: +381 11 41 41 411

  Sredačka 5a (Kod Depoa), Beograd
  tel/fax:+381 11 243 0 399

  Bulevar Mihajla Pupina 2 (TC Nork), Novi Sad
  tel: +381 21 310 00 00
  +381 21310 00 31

  Bulevar Oslobođenja 94, Novi Sad
  tel: +381 21 45 17 15
  +381 21310 18 12

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  tel/fax: +381 34 305 965
  +381 34 305 966
 • Website:
 • www.bigblue.rs

Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava