Božićni vašar u Beču - 5 dana / 2 noćenja, autobusom

Božićni vašar u Beču - 5 dana / 2 noćenja, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Božićni vašar U Beču
5 dana / 2 noćenja, autobusom

Termini putovanja:
16.11.2017. - 20.11-2017.
21.12.2017. - 25.12.2017.

Aranžman je raden na bazi minimum 40 prijavlenih putnika
Program putovanja:
1. Dan (četvrtak) Beograd - Beč
Sastanak grupe u 22; 30h na autobuskom terminalu na Novom Beogradu, kod buvljaka, u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Polazak autobusa u 23; 00h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.
2. Dan (petak) Beč - Bečki Toranj
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku panoramsko razgledanje grada; Trg Marije Terezije - raskošni dvorac dinastije Habsburg, Parlament, Opera, Univerzitet, palata Belvedere, katedrala Sv.Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg... U popodnevnim satima fakultativna poseta Donauturmu (bečki toranj) odakle možete uživati u jedinstvenom pogledu na panoramu grada i u kafe-restoranu. Nakon razgledanja, smeštaj u hotel. Noćenje
3. Dan (subota) Beč - Schonbrunn - Prater - Beč
Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta dvorcu Schönbrunn - veličanstvenoj letnjoj rezidenciji austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave) ili fakultativna poseta zabavnom parku Prater. Noćenje.
4.Dan (nedelja) Beč - Pandorf - Beograd
Doručak. Odjava iz hotela i organizovani odlazak do centra Beča. Slobodno prepodne u Beču za obilazak Božićnog vašara ili fakultativni poseta Pandorfu, poznatom outletu sa preko 179 radnji najpoznatijih brendova. Sastanak grupe oko 20; 00h i polazak za Srbiju preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i carinskih formalnosti.
5.Dan (ponedeljak) Beograd
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim časovima.

U cenu je uključeno
- Prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
- 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 4* u Beču.
- obilaske prema programu putovanja
- usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja.

U cenu nije uključeno
- Medjunarodno zdravstveno osiguranje
- Fakultativne izlete
- Potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- Individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Cene fakultativnih izleta po osobi:
Podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika:
- Donauturm - 10 €.
- Schonbrunn - 25 €.
- Pandorf - 10 €.
- Prater 10 €.

Napomena -Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- čekovima građana na ratebez kamate do 30.12.2017.

Opis I lokacja hotela:
Eventhotel pyramide 4*
Hotel Austria Trend Eventhotel Pyramide smešten je tačno preko puta tržnog centra SCS, najvećeg tržnog centra u Austriji. U ponudi ima veliki spa i rekreativni centar s otvorenim i zatvorenim bazenima, koji se mogu besplatno koristiti. Besplatan bežični internet dostupan je u sobama. Sobe su klimatizovane i poseduju sef, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo s fenom za kosu. Hotel Austria Trend Eventhotel okružen je zelenilom površine 45.000 m² i raspolaže piramidom visine 42 metara u kojoj je smešten centar za događaje za najviše 4.000 osoba. Restoran uključuje vrt i bar s terasom. Vozovi železnice Badener Ban zaustavljaju se ispred samog hotela Austria Trend Pyramide. Vožnja od 25 minuta odvešće vas do Bečke državne opere i do centra Badena.

Važne napomene:
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na sajtu Agencije
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
- Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2016 od 25.01.2016.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300051093 od 25.01.2016. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”
(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
- Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru