Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana

Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana
Nova godina 2018. - Budimpešta - Beč - Bratislava - 5 dana

Termin polaska:
30.12.2017. – 03.01.2018.
Program putovanja:
1. dan - Beograd
Sastanak grupe u 22:30 h na kod Kombank Arene, ulaz iz Bulevara Arsenija Čarnojevića. Polazak autobusa u 23:00 h. Noćna vožnja kroz Mađarsku sa kraćim usputnim zadržavanjima.
2. dan - Beč - Bratislava
Dolazak u Beč u jutarnjim casovima.Panoramsko razgledanje : Ring, Opera, Hofburg, Katedrala Sv. Stefana u kojoj se venčao čuveni kompozitor Mocart, veličanstveni spomenici na Ringu, vrtovi palate Belvedere, dvorac Schönbrunn, Mariahilfer ili Kärtner Strasse su samo deo znamenitosti koje ovaj gard može da ponudi.Slobodno vreme za šetnju čuvenom Kerntner ulicom (glavnom trgovačkom i pešačkom ulicom). Mogucnost fakultativnog odlaska na razgledanje dvorca Senbrun. Nastavak putovanja do Bratislave.Smeštaj u hotel. Individualni odlazak na doček Nove godine. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
3. dan - Bratislava
Doručak. Slobodan dan u Bratislavi. U podnevnim časovima odlazak na razgledanje Bratislave u pratnji vodica: Bratislavska tvrdjava, Glavni Trg, Jevrejska četvrt, Pozoriste, Katedrala Sv. Martina, Kula… Slobodno vreme. Mogućnost odlaska na fakultativnu večeru u tipičnoj slovačkoj pivnici.Povratak u hotel. Noćenje.
4. dan - Bratislava - Budimpešta
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Budimpeštu. Panoramsko razgledanje grada: Trga Heroja, Andraši Bulevara, Bazilike Sv. Ištvana, Parlamenta, Ribarske tvrđave, Brda Sv. Gelerta, Citadele.. . U večernjim časovima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Mađarsku.Sloveniju i Hrvatsku prema Beogradu.
5.dan - Beograd
Dolazak u Beograd u ranim jutarnjim časovima

Cena aranžmana uključuje:
- prevoz turističkim autobusom na relaciji prema programu
- 2 noćenja sa doručkom u 1/2 i 1/2+1 sobama u hotelu sa 3*
- obilaske prema programu putovanja
- usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja.

Cena aranžmana ne uključuje:
- medjunarodno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji)
- fakultativne izlete
- potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike
- individualne troškove i ostale nepomenute troškove.

Cene fakultativnih izleta po osobi:
Podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 30 putnika:
- Šenbrun (Imperijal tura) - 20 €
- večera u pivnici u Bratislavi - 15 €
Napomena - Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Doplata za 1/1 sobu - 40% od cene aranžmana

Popusti:
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, imaju ležaj u hotelu)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

Uslovi i način plaćanja:
Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa Beograd banke na dan uplate.
- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Dina card, Master card, American Express i Maestro) do 6 meseci bez kamate
- uplatom preko računa
- čekovima građana na rate bez kamate do 31.03.2018

Opis i lokacija hotela:
Chopin 3*:
Hotel se nalazi u blizini aerodroma u Bratislavi, oko 7 km udaljen od centra grada, sa kojim je povezan javnim prevozom. Ovaj izuzetno moderan hotel poseduje restoran, bar, lift, parking.Sve sobe poseduju SAT TV, besplatan WI FI u celom objektu. Doručak kontinentalni-švedski sto.

Važne napomene:
- Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska.
- Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
- Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
- Molimo putnike da obrate pažnju na cene i doplate, kao i na informacije šta je uključeno I šta nije uključeno u cenu.
- Opisi i fotografije smeštajnih kapaciteta nalaze se na web sajtu www.sab.travel,
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima i prtljagu; Organizator putovanja ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak iz bilo kog razloga, tokom čitavog trajanja putovanja.
- Na putovanje mogu da idu putnici državljani Republike Srbije koji poseduju crveni biometrijski pasoš (osim za Crnu Goru, Republiku Srpsku i Makedoniju gde putnici mogu ići i sa ličnom kartom). O uslovima ulaska u EU kao i onim zemljama koje to nisu (dokumenta, potrebna novčana sredstva, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju i sl.) potrebno je informisati se na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u Ambasadi, Konzulatu zemlje u koju se putuje ili zemlje kroz koju se prolazi.
- Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak na teritoriju EU
- Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze
- Paket putnog osiguranja ne pokriva obavezno zdravstveno osiguranje, te se Putniku preporučuje da isto sam obezbedi, jer to može biti razlog da pogranične vlasti ne dozvole dalje putovanje ili da Putnik mora sam platiti značajne troškove eventualnog lečenja.
- Maloletnoj deci koja putuju bez jednog roditelja potrebna je saglasnost drugog roditelja za prelazak granice ili ukoliko putuju bez pratnje roditelja, moraju imati overenu saglasnost oba roditelja i biti u pratnji punoletnog pratioca pri prelasku granice. Izjava saglasnosti roditelja mora biti overena u sudu ili opštini.
- U skladu sa odredbama Zakonu o turizmu Organizator ima garancije putovanja u visini 300.000.- Eura kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0110/2016 od 25.01.2016.god. zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14. ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300051093 od 25.01.2016. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”
(Putnik svoja prava za naknadu štete ostvaruje na osnovu pravnosnanžne i izvršne sudske presude, odnosno odluke arbitražnog suda ili drugog vansudskog rešenja potrošačkog spora, u skladu sa ovim Opštim uslovima i Opštim uslovima YUTE.)
- Potpisivanjem Ugovora Putnik potvrdjuje da su mu uručeni opšti uslovi osiguranja i-ili garancija i da iste u celosti prihvata
- Агенција ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
Aranžman je raden na bazi minimum 40 prijavlenih putnika

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja