Nova godina 2018. - Pariz

Nova godina 2018. - Pariz
Nova godina 2018. - Pariz
Nova godina 2018. - Pariz
Nova godina 2018. - Pariz
Nova godina 2018. - Pariz
Nova godina 2018. - Pariz
Nova godina 2018. - Pariz
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2+1po osobi8 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Novogodišnje putovanje u Pariz, sa posetom Beču i Minhenu

Paket aranžman 8 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom

Termin:
28.12.2017. - 04.01.2018.
Pariz, grad svetlosti podeljen na 20 arondismana koji se spiralno uvijaju od centra grada, je na neki način skup šarmantnih sela, od kojih svako ima jedinstvene atrakcije. Trijumfalna kapija, Ajfelov toranj, Luvr, Notr Dam, Jelisejska polja, muzej Orsaj, Versaj, Diznilend predstavljaju deo obavezne turističke maršrute, to su i atrakcije koje morate videti makar jednom u životu.

Program putovanja:
1. dan 28.12.: Beograd

Sastanak grupe u 18:30h na parkingu u bloku 42 na Novom Beogradu (preko puta otvorenog tržnog centra tzv. “Buvljak”). Polazak grupe u 19h. Vožnja preko Novog Sada, Mađarske i Austrije sa usputnim pauzama.
2.dan 29.12.: Minhen
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Karlova kapija, Nova gradska kuća, Stara gradska kuća, Marienplac, šoping zona Maximilian strase, Kraljevska palata, Engleske bašte... Slobodno vreme, 9h (tehnička pauza). Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Slobodno vreme do polaska autobusa za Pariz u večernjim satima. Noćna vožnja...
3.dan 30.12.: Pariz
Dolazak u Pariz u podnevnim satima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. U popodnevnim časovima predlažemo pešačku turu po Monmartru (odlazak metroom, da bi se upoznali sa javnim prevozom), stecištu umetnika i boema od kojih mnogi nose poreklo iz naših krajeva. Uživaćete ispred prelepe Crkve Sv. Srca i čuti pricu o njoj, a ispred nje prostiraće se Pariz sa jednim od svojih vizuelnih simbola Ajfelovim tornjem. Ova slika probudiće u Vama duh kosmopolite i ostati sigurno u Vašem sećanju. Slobodno vreme. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan 31.12.: Pariz - Luvr
Doručak. Panoramsko razgledanje grada u pratnji vodiča na srpskom jeziku: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam. Kako bi smo Vam ulepšali popodne vratićemo se malo dalje u prošlost i krenuti prema Luvru (fakultativno), nekadašnjoj rezidenciji kraljeva, a na putu do Luvra vodič će vam odati tajne Mona Lize i Leonarda, Napoleona III, zatim sledi fotografisanje ispred poznate Piramide, ulazak u Luvr i razgledanje sa stručnim lokalnim vodičem. Povratak u hotel i priprema za Novogodišnju noć. Individualni doček uz preporuku vodiča. Srećna Nova godina!!!! Noćenje.
5.dan 01.01.: Pariz - Diznilend
Doručak. Fakultativni odlazak u Diznilend, fantastična prilika da se prvog dana Nove 2018. vratite u dane svog detinjstva i ispunite još po koji san ovog puta u fontani boja, dekoracija, i iznad svega neopisivog užitka. Slobodan dan. Povratak u hotel. Noćenje.
6.dan 02.01.: Pariz - Versaj
Doručak. Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog odlaska do Versaja – čuvenog letnjeg dvorca Luja XIV. Upoznajte svet intriga u kome se nisu snašle mnoge istorijske ličnosti kao Luj XV, Luj XVI, Marija Antoaneta. Zašto je Luj XIV obožavao ovo mesto i učinio ga tako posebnim da i danas, samo šetajući tuda možete osetiti raskoš? U predvečernjim satima smo ostavili kao šlag na tortu fakultativno krstarenje Senom. Upoznajte grad sa reke i napravite najlepše fotografije u Parizu. Oko 20h krećemo ka Beču. Noćna vožnja.
7.dan 03.01.: Beč
Dolazak u Beč u jutarnjim satima, panoramsko razgledanje grada sa vodičem: zgrada Parlamenta, Gradske kuće (Rathause), Burgtheater, Votivkirche, Hofburga - zimske rezidencije austrijskih vladara, Trga Marije Terezije, šetačke ulice Kertner strasse i katedrale sv. Stefana. Nakon toga sledi slobodno vreme 9h (tehnička pauza) za uživanje u prazničnoj atmosferi ili mogućnost fakultativnog obilaska letnje rezidencije austrougarskih vladara Šenbruna i kroz imperijal turu se upoznati sa životom austrijskih careva i carica na austrijskom dvoru.. Polazak za Beograd u dogovoreno vreme. Noćna vožnja.
8.dan 04.01.: Beograd
Dolazak u Beograd u podnevnim satima, u zavisnosti od zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj usluga.

Cena: 269eur po osobi

Cena aranžmana obuhvata:
- Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (sa klimom, TV-om i audio opremom)
- Smeštaj u hotelu Reseda u Parizu na bazi tri noćenja sa doručkom
- Razgledanje prema programu
- Troškove realizacije programa.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000€) - preporuka agencije
- Komunalna taksa 1,20 € po osobi po noći
- Individualne troškove putnika
- Karte za metro
- Fakultativne obilaske izlete

Popusti i doplate:
- Doplatu za jednokrevetnu sobu 100€

Uslovi i način plaćanja:
- Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate.
Gotovinski:
- Prilikom prijave putovanja vrši se uplata u iznosu od 40% od ukupne cene aranžmana, ostatak najkasnije 20 dana pre putovanja.
Na rate:
- Uplata avansa od 50% aranžmana, a ostatak na 3 mesečne rate čekovima;
- Uplata avansa od 50% aranžmana ostatak kreditnim karticama Banca Intesa (Visa, Master, AMEX) na 6 rata bez kamate i Diners karticama na 3 rate bez kamate;
- Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa, u suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije, a ostatak je podložan promeni.

Fakultativni izleti, cene su izražene po osobi:
- Šenburn (imperial tura) 20 €
- Monmart 5 €/ deca do 12 god. besplatno
- Versaj 40 € deca do 18 god. 15 € (u cenu je uračunata ulaznica, rezervacija, prevoz i lokalni vodič)
- doplata za ulaznicu u vrtove 7 €
- Luvr 35 €, deca do 18 god. 15 € (u cenu je uračunata ulaznica, rezervacija, slušalice i lokalni vodič)
- Krstarenje Senom 15€/deca do 12 god.10€
- Diznilend 65€ + 10€ prevoz autobusom, deca do 12 godina 55€ + 10€ (u cenu je uračunata ulaznica za jedan park i prevoz)
- Šetnja „upoznajmo Pariz“ 15 €, deca 10 €Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.
- minimum za realizaciju izleta je 35 putnika,
- deca od 2-12 godina ostvaruju popust prema tabeli, deca od 0-2 godine besplatno.
- Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije...
- Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.
- Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.

Opisi hotela:
- Hotel Reseda 2*/3* www.hotel-reseda-paris.com
Nalazi se u blizini metro stanice Galienni (linija 3) do centra grada se stiže 15 min. Kod hotela se nalazi tržni centar sa brojnim supermarketima, prodavnicama (Carrefour, Auchan). Sadrži recepciju, parking. Sobe su 1/2 i 1/3 (kreveti na sprat) sa kupatilom, tv-om. Doručak je kontinentalni.

Opšte napomene:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka u 09:00 časova. Svaki hotel ima restoran. Svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata. Neki od dopunskih sadržaja smeštajnih objekta su dostupni uz doplatu. Postoji mogućnost odstupanja i promena oko dostupnosti nekih sadržaja, jer isključivo zavise od smeštajnih objekata (npr. WiFi, sef, parking, frižider - mini-bar, TV, fen za kosu, klima uređaj...). Objašnjenje: kontinentalni švedski sto – manji izbor namirnica i uglavnom je slatki doručak. Uglavnom je zastupljena internacionalna kuhinja. U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta. Naše mišljenje o kategorizaciji svih navedenih objekata (dato u sklopu opisa hotela) je naše viđenje ukupnog stanja određenog objekta i kao takvo je rezultat našeg istraživanja, utiska drugih gostiju i može se razlikovati od zvaničnog te služi isključivo u informativne svrhe u cilju pružanja više informacija. Savetujemo da se i sami više informišete o istima putem interneta na društvenim mrežama i specijalizovanim portalima koji pružaju tu vrstu pomoći putnicima poput www.tripadvisor.com. Opisi hotela su sastavni deo cenovnika (obavezno uzeti u agenciji ukoliko nisu priloženi uz program)
- Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska. Kod autobuskih aranžmana raspored sedenja u autobusu organizator odredjuje po datumu prijave putnika. Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta. Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka…). Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije. Posebni zahtevi gostiju u vidu MOLBE a koji su mimo usluge iz cenovnika i koji se dodatno ne naplaćuju, posebno se ne garantuju. Organizator će pokušati da udovolji želji svakog od putnika ukoliko je u mogućnosti. Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...). Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja.
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred. Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja. Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi. Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su sami da se informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno obezbede potrebne uslove i isprave. Preporuka je, da se putnic informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije. Svaki putnik lično odgovara za svoje lične stvari. Savetujemo da koristite sef a vrednosti ne ostavljate u sobi.. Molimo putnike da tokom putovanja poštuju satnice i vremena polaska. Putnik je obavezan da poseduje Međunarodno putno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u poslovnicama turističke agencije..
- Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže propisanu količinu novčanih sredstava za vreme boravka (kartice, gotovina….), kao i međunarodno putno osiguranje. Način i postupak, adresa i rok za ulaganje reklamacije potrošača, rok za odgovor Organizatora, objašnjeni su detaljno članom 14 Opštih uslova putovanja organizatora, nalaze se vidno istaknuti na oglasnoj tabli na zidu u poslovnicama. Opšti uslovi putovanja su sastavni deo ugovora o putovanju.

Napomene:
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje: Putnicim se preporučuje da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. Moguće je uz fotokopiju prve strane pasoša pribaviti polisu osiguravača UNIQA .
- Organizator putovanja zadržava pravo da, u slučaju izmene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenih putnika i slično, izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje najkasnije pet dana pre polaska na putovanje.
- U okviru razgledanja gradova ili lokaliteta navedenih u programima putovanja organizatora, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to posebno naznačeno.
- Za putovanje u inostranstvo putnik treba da poseduje važeći pasoš sa rokom važenja od najmanje šest meseci od dana završetka putovanja. Putnik je lično odgovoran za ispravnost i važenje svog pasoša.
- Organizator putovanja ima licencu OTP 196/2010 izdatu 10. februara 2010. godine od strane Min. turizma Republike Srbije. Organizator putovanja ima garanciju putovanja u visini 300.000.- EUR kojom se za slučaj insolventnosti organizatora putovanja obezbeđuju troškovi nužnog smeštaja, ishrane i povratka putnika sa putovanja u mesto polaska u zemlji i inostranstvu, kao i sva nastala potraživanja putnika i za slučaj naknade štete obezbeđuje naknada štete koja se prouzrokuje putniku neispunjenjem, delimičnim ispunjenjem ili neurednim ispunjenjem obaveza organizatora putovanja, koje su određene opštim uslovima i programom putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0094/2017 od 25.01.2017. godine, zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na mail: garancijaputovanja@yuta.rs, polisa broj 300055359 od 25.01.2017. godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi sad”.

Supernova Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 33 73 183
  +381 11 32 34 106
  +381 65 8874 782
  +381 63 8874 782
 • Adresa:
 • Majke Jevrosime 29, Beograd
 • Website:
 • www.supernovatravel.rs

Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava