Beč - 5 dana, autobusom

Beč - 5 dana, autobusom
Beč - 5 dana, autobusom
Beč - 5 dana, autobusom
Beč - 5 dana, autobusom
Beč - 5 dana, autobusom
Beč - 5 dana, autobusom
Beč - 5 dana, autobusom
Beč - 5 dana, autobusom
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi5 danasobanoćenje sa doručkomprevoz autobusomdetaljnije
Beč

5 dana (2 noćenja) - autobusom

Termini: oktobar - decembar 2017.
Beč je aktuelna prestonica Austrije i nekadašnji glavni grad moćne Austrougarske imperije. Moderna turistička metropola na obalama lepog plavog Dunava sa vidnom namerom da svakog posetioca šarmira lepotom palata carskog Habzburga i šenbrunskih parkova, bogatim umetničkim kolekcijama i muzičkim nasleđem, ali i izvrsnim šopingom i provodom u mnogobrojnim restoranima uz obilje piva i domaćeg vina. Beč je i grad u kome su živeli i stvarali Gete, Frojd, Betoven, Ajnštajn, Mocart i mnogi drugi, a svaki Austrijanac će s ponosom istaći da je nemački koji oni govore najčistija i najmelodičnija varijanta tog jezika. U Beču je sve posebno, od lepote njegove panorama do ukusa kolača.

Program putovanja:
1.dan Beograd

Sastanak putnika na parkingu preko puta Otvorenog tržnog centra na Novom Beogradu (buvljak), na uglu ulica Antifaštičke borbe i Juriija Gagarina u 21.30h. Polazak autobusa u 22.00h (za tačno vreme polaska pozovite agenciju dva dana pre putovanja). Noćna vožnja teritorijom Srbije, Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2.dan Parndorf / Nežidersko Jezero - Beč
Dolazak u Parndorf outlet centar u jutarnjim satima. Slobodno vreme za šoping. Putnici koji ne žele posetu tržnom centru nastavljaju putovanje do Nežiderskog jezera koje se nalazi na listi svetske baštine UNESCO-a. Jezero je poznato po zaštićenim vrstama ptica močvarnica kao i trske za uzgajanje. Danas, takođe predstavlja i mesto vikend odmora Bečlija. Slobodno vreme na jezeru. Povratak po putnike do Parndorfa. Nastavak putovanja za Beč. Po dolasku panoramski obilazak Beča: obilazak zgrade državne Opere, zgradeParlamenta, Trga Marije Terezije, zgrade Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, zatim centrom grada do glavne uliceKertner strasse i katedrale Stephansdom. Smeštaj u hotelu. Slobodno vreme. Noćenje.
3.dan Beč
Doručak. Nakon doručka slobodno prepodne za individualno razgledanje. U popodnevnim časovima fakultativni obilazak Dunavskog tornjaodakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park. U večernjim časovima fakultativni odlazak u boemsku četvrt Grincig, u nacionalni restoran na večeru. Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan Beč
Doručak. Nakon doručka fakultativni obilazak letnje rezidencije Marije Terezije (Šenbrun palata). U podnevnim časovima fakultativni odlazak do Zoološkog vrta, jednog od najlepših i najstariji u svetu, datira još od 1752. godine. Slobodno popodne. U večernjim satima polazak za Srbiju. Noćna vožnja.
5.dan Beograd
Dolazak u Beograd u ranim prepodnevnim satima. Kraj putovanja.

U cenu putovanja je uračunato:
- prevoz turističkim autobusom (klima, TV, video i audio oprema) na navedenoj relaciji,
- smeštaj u standardnim dvokrevetnim sobama i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom u Beču, doručak – buffet (samoposluživanje)
- razgledanja i obilaske prema programu
- usluge turističkog vodiča tokom putovanja, troškovi organizacije i realizacije putovanja.

U cenu putovanja nije uračunato:
- međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- individualni troškovi
- fakultativni izleti
- ulaznice za dvorce, muzeje i galerije, lokalitete navedene u programu.

Fakultativni izleti (deca 2-12 godina ostvaruju popust):
- Šenbrun (Imperial tura) - 20€ odrasli / 15€ deca
- Zoološki vrt - 20€ odrasli / 12€ deca
- Dunavski toranj - 10€ odrasli / 5€ deca
- Večera u nacionalnom restoranu - 25€ odrasli / 15€ deca.

Popusti i doplate:
- deca do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe imaju popust - 20€
- putnici koji koriste sopstveni prevoz imaju popust - 20€
- doplata za 1/1 sobu - 60€.

Način i uslovi plaćanja:
- Cena aranžmana je izražena u eur.
- Plaćanje dinarsko po prodajnom kursu Intesa banke na dan uplate.
- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 30% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje - gotovinski, čekovima građana, platnim karticama Visa, Mastercard, Maestro, Dina na 3 mesečne rate.

Sigurni polasci iz Niša (parking kod tempa) i Čačka (železnička stanica) - doplata 20€ po osobi, Kragujevca (tržni centar roda) - doplata 15€ po osobi. U slučaju manjeg broja putnika iz navedenih gradova isti se transferišu do Beograda i nazad.

Opis hotela (smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom):
- Eventhotel Pyramide 4* www.austria-trend.at/eventhotel-pyramide
Hotel se nalazi u južnom delu Beča, preko puta tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima TV, sef, kupatilo i klima uređaj. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet- samoposluživanje).
- Hotel Fabrik 3* www.fabrik-hotel.at
Novi hotel, koji se nalazi u južnom delu Beča i na 1 km udaljenosti od tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima kupatilo, TV. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet- samoposluživanje).
- Hotel HB1 Seehotel Boeck Brunn 3* www.hb1.at
Hotel se nalazi u južnom delu Beča, u neposrednoj blizini tržnog centra “SCS”. Dobro je povezan sa gradom lokalnim vozom Badner Bahn-om kojim se do centra grada stiže za 25 minuta. Svaka soba ima TV, sef, minibar, telefon, kupatilo, fen, radio, wifi internet. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).
- Hotel Lenas Donau 3* www.lenas-hotel.at
Hotel je smešten na tihoj lokaciji pored same obale Starog Dunava, na samo 5 minuta hoda od stanice metroa Alte Donau. Besplatan wifi internet dostupan je u celom objektu, a recepcija radi non-stop. Hotel poseduje restoran koji služi internacionalnu kuhinju i terasu koja gleda na Stari Dunav. Svetle i moderne sobe imaju zvučno izolovane prozore, TV i kupatilo sa fenom za kosu. Smeštaj je u standardnim dvokrevetnim sobama. Usluga: noćenje sa doručkom (doručak buffet – samoposluživanje).

Važne i opšte napomene:
- Smeštajni objekti u ovom programu su kategorisani od strane Turističke Asocijacije Austrije.
- Sadržaj panoramskog razgledanja i obilazaka lokaliteta, predviđenih programom, podložan je promeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, promenom radnog vremena na lokalitetima za vreme praznika, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom i slično).
- Svi putnici po prihvatanju programa obavezni su da se upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja, uslovima putnog zdravstvenog osiguranja i opštim uslovima putovanja turističke agencije Belvi travel.
- U slučaju promene u cenama prevoznika, konzularnog predstavništva i osiguravajućih društava agencija zadržava pravo da koriguje cenu aranžmana.
- Putnik za putovanje u inostranstvo je dužan da se pre zaključivanja ugovora o putovanju informiše kod nadležnog konzulata o viznim, carinskim, zdravstvenim i drugim uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju, kao i da sam putnik blagovremeno i uredno obezbedi potrebne uslove i isprave.
- Putnik za putovanje u inostranstvo mora imati važeću putnu ispravu sa rokom važenja još najmanje 3 meseca od dana završetka putovanja ili više, a u skladu sa informacijom koju je dobio od nadležnog konzulata.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Upozoravaju se putnici da zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja (satnica je uskladjena kako sa programom putovanja tako i sa zakonom o saobraćaju), ne postoji mogućnost zadržavanja autobusa na graničnom prelazu radi obavljanja procedure povraćaja poreza - “tax free”, pa Vas molimo da to imate u vidu.
- Raspored sedenja u autobusu pravi organizator prema redosledu prijavljivanja. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće. Ulaz je moguć samo na obeleženim parkinzima ili benzinskim pumpama duž autoputa.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40 putnika).
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Belvi Travel ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Belvi Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 322 3300
  +381 11 3340 888
  +381 11 3224 198
  +381 11 4053 053
 • Adresa:
 • Kosovska 10, Beograd

  Poslovnica Vračar
  Beogradska 45, 11000 Beograd
  +381 11 414 66 44
  belvitravelcentar@belvi.rs

  Poslovnica Novi Beogrd - naselje Belville
  Jurija Gagarina 12b, 11070 Beograd
  +381 11 6302 066
  +381 11 6302 067
  belvitravelnbg@belvi.rs

  Poslovnica Novi Sad
  Železnička 10, 21000 Novi Sad
  +381 21 300 8453
  +381 21 300 8454
  belvitravelns@belvi.rs

  Poslovnica Vršac
  Ivana Milutinovića 46, 26300 Vršac
  +381 13 835 715
  belvitravelvrsac@belvi.rs

  Direkcija
  Kosovska 17, 11000 Beograd
  +381 11 334 1807
  +381 11 405 2855
  +381 11 334 1839
  belvitravel@belvi.rs

 • Website:
 • belvi.rs

Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava