prethodna
St. Oswald - Apartmani Feriendorf Kirschleitn Grosswild
St. Oswald - Apartmani Feriendorf Kirschleitn Grosswild
sledeća
St. Oswald - Apartmani Sukar
St. Oswald - Apartmani Sukar

St. Oswald - Apartmani Nockalm

St. Oswald - Apartmani Nockalm
St. Oswald - Apartmani Nockalm
St. Oswald - Apartmani Nockalm
St. Oswald - Apartmani Nockalm
St. Oswald - Apartmani Nockalm
St. Oswald - Apartmani Nockalm
St. Oswald - Apartmani Nockalm
broj osoba cenasmeštaj vrsta usluge prevoz
4+1po osobiapartmannajambez prevozadetaljnije
Cene su izražene u €, po osobi / po noći

Smene u apartmanima subotom

Minimum 7 noćenja; Za boravak kraći od 7 noći, moguće je povečanje cene za cca 20% (u zavisnosti od hotela ili kuće na upit)
Apartmani Nockalm
Lokacija: u mirnom delu mesta Staudach, od žičare Nockalmbahn je udaljen 150 m.
Sadržaj: Apartmani za 4 do 5 osoba (45m2): 2 spavaće sobe, dnevna soba sa krevetom na rasklapanje, kompletno opremljena kuhinja, kupatilo (tuš/wc), SAT TV i radio.
Usluga: najam.
Obavezna doplata: završno čišćenje apartmana 65 evra, plaćanje na licu mesta.

Program putovanja:
Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10h.

Cena uključuje:
- smestaj u izabranom hotelu/kući na bazi rezervisane usluge;
- Troskove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje:
- Boravišna taksa se plaća na licu mesta (cena zavisi od mesta i varira cca od 1, 1 € - 2, 5 € po osobi dnevno, deca do 15 ili 16 god. cca 0, 5 € po noći)
- Završno čišćenje studija i apartmana (naznačeno je u doplatama na licu mesta ispod cenovnika)
- Depozit u apartmanima, plaćanje po dolasku, vraćanje depozita prilikom odjavljivanja
- Individualne troškovi putnika;
- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja.

Fakultativni izleti - su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.

Uslovi plaćanja:
1. Uplata do polaska - Prilikom rezervacije uplaćuje se minimum 40% akontacije (osim ako nije naznačeno drugačije) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. Plaćanje na rate - Bez kamate, kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
4. Uplata čekovima građana u više rata - Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. Preko računa - Uplata na račun Agencije
6. Administrativnom zabranom - Sa firmama sa kojima Agencija ima ugovor na 6 mesečnih rata zaključno
7. Turističkim kreditom - Sa izdatim predračunom od strane Agencije, klijent aplicira za kredit u banci. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

Opšte informacije
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa

Cene za decu: Važe samo uz dve punoplatežne osobe, dete do 2 god. besplatno, osim ako nije drugacije naznaceno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta. dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.

Hotelski smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
Napomena: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
All inclusive - sve uključeno Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive koncept za vaš hotel.
Pomoćni krevet: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.
Klima uređaj: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

Osiguranje:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

Vize: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze..

Putna dokumenta: Sva dokumenta aerodromski predstavnik agencije predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru Agencije na aerodromu Beograd. Po preuzimanju dokumenata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz opštih uslova putovanja - kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Predstavnik Agencije - je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacijamogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći (usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo). U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,...) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.

Napomena: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman, obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, isti možete zameniti lanč paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije, opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane. Opšti uslovi putovanja agencije su sastavni deo ovog programa

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike