prethodna
Hotel Elisabethpark
Hotel Elisabethpark
sledeća
Hotel Helenenburg
Hotel Helenenburg

Hotel Elisabethpark - Bad Gastein

Hotel Elisabethpark - Bad Gastein
Hotel Elisabethpark - Bad Gastein
Hotel Elisabethpark - Bad Gastein
Hotel Elisabethpark - Bad Gastein
Hotel Elisabethpark - Bad Gastein
Hotel Elisabethpark - Bad Gastein
Hotel Elisabethpark - Bad Gastein
Cene su izražene u €, po osobi / po noći

Smene u apartmanima subotom

Minimum 7 noćenja; Za boravak kraći od 7 noći, moguće je povečanje cene za cca 20% (u zavisnosti od hotela ili kuće na upit)
Bad Gastein Dolina Gastein se nalazi se u sklopu najveće skijaške regije u Austriji - Ski Amade, koja ima preko 860 km skijaških staza i oko 278 modernih ski liftova, u pokrajini Salzburg. U okviru ovog regiona su Bad Hofgastein, Dorfgastein, Graukogel i Sportgastein.
Bad Gastein svetski poznato alpsko skijalište, na 1083m nadmorske visine, je jedan od najpoznatijih spa gradova u Austriji. Stogodišnja turisticka tradicija ovog kraja, još od vremena carske Austrije, ostavila je traga u izgledu kuća i hotela, ali i u turistickoj ponudi - jednako bogatoj zimi i leti.Bad Gastein nudi bogatu ponudu luksuznih hotela, restorana, barova, pubova i luksuznih trgovina, tu su i wellness centri, luksuzni moderni termalni bazeni kao i nacionalni park Hohe Tauern. Tradicionalni šarm, vreli, prirodni termalni izvori, izvanredno skijanje na 2655m nadmorske visine i staze koje će zadovoljiti i vrlo zahtevne skijaše, aktivan noćni život i kazino, a kroz sam grad prolazi i reka sa desetak metara dugim vodopadom. Atraktivne staze, staze za nordijsko skijanje rute za sve nivoe, i još mnogo toga je ono što čini Gastein zimskim rajem. Podjednako je Gastein privlačan i leti, otkrićete veličanstvene pešačke staze, atraktivne za trčanje i nordijsko-hodanje, vožnju bicikla i Mountin bike ture, i još mnogo toga u i oko Hohe Tauern Nacionalnog parka.Kroz središte grada voze Vas besplatni autobusi, dok železnica prolazi kroz samo središte grada pa je tako pristup Bad Gasteinu moguć iz svih smerova. Položaj grada koji se nalazi na strmim padinama daju Bad Gasteinu ekskluzivan položaj koji omogućuje očaravajuče poglede na prekrasne planine i okolinu. Izletište i banjski centar Gasteiner Tal smešteno je u glecerskoj dolini okruženoj vrhovima višim od 3000 m. Udaljenost od Beograda je 715 km. Nadmorska visina: od 857m - 2686. U dolini Gastein su smeštene i dve najpoznatije termalne banje ove regije: Felsentherme (opustite se u šest tematskih oblasti ove banje) i Alpen-therme u kojima možete da uživate u termalnim bazenima, saunama i raznim masažama. Oba mesta obiluju restoranima, kafićima i prodavnicama.
Austrijski banjski grad svetskog glasa, koji Vam pruža opuštanje i regeneraciju u čistom planinskom vazduhu u kombinaciji sa idealnom alpskom klimom i vodom iz toplih izvora. Gastein je pravi raj u koji treba pobeći i najbolju uslugu sebi priuštiti!

Hotel Elisabethpark
Lokacija: u centru Bad Gastein-a, od gondole 1, 5 km, a stanica ski bus-a ispred hotela.
Sadržaj: Restoran, a la carte restoran, vinski bar, TV sala, skijašnica, parking, spa centar (bazen sa termalnom vodom, saune, parno kupatilo, đakuzi, solarijum, masaže i kozmetički tretmani).
Sobe: 119 soba u dve odvojene zgrade koje su međusobno povezane. Kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, sef, mini bar i radio.
Usluga: polupansion.

Popusti:
1. Hotel Elisabethpark 4*, 1/2+2, 1. dete od 0 do 13 godina i 2. dete od 0 do 13 godina - gratis

Program putovanja:
Prvi dan: dolazak u hotel, smeštaj posle 14:00h. Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.
Poslednji dan: napuštanje hotela ili apartmana najkasnije do 10h.

Cena uključuje:
- smestaj u izabranom hotelu/kući na bazi rezervisane usluge;
- Troskove organizacije putovanja.

Cena ne uključuje:
- Boravišna taksa se plaća na licu mesta (cena zavisi od mesta i varira cca od 1, 1 € - 2, 5 € po osobi dnevno, deca do 15 ili 16 god. cca 0, 5 € po noći)
- Završno čišćenje studija i apartmana (naznačeno je u doplatama na licu mesta ispod cenovnika)
- Depozit u apartmanima, plaćanje po dolasku, vraćanje depozita prilikom odjavljivanja
- Individualne troškovi putnika;
- Troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja.

Fakultativni izleti - su izleti koje organizuje lokalna turistička agencija. Prijavljivanje kao i plaćanje izleta se vrši na licu mesta bez odgovornosti organizatora putovanja ili predstavnika agencije za kvalitet i povoljnost cene.

Uslovi plaćanja:
1. Uplata do polaska - Prilikom rezervacije uplaćuje se minimum 40% akontacije (osim ako nije naznačeno drugačije) od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska, ukoliko cenovnikom nije drugačije definisano.
2. Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina i American Express.
3. Plaćanje na rate - Bez kamate, kreditnim karticama Visa i Master Banca Intesa i Komercijalne banke (do 6 mesečnih rata). Kartica mora biti provučena kroz POS terminal u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije.
4. Uplata čekovima građana u više rata - Uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa Rate dospevaju svakog 10./20./30. u mesecu. Konkretan dogovor u agenciji.
5. Preko računa - Uplata na račun Agencije
6. Administrativnom zabranom - Sa firmama sa kojima Agencija ima ugovor na 6 mesečnih rata zaključno
7. Turističkim kreditom - Sa izdatim predračunom od strane Agencije, klijent aplicira za kredit u banci. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude (rani buking, first i last minute, specijalne ponude).

Opšte informacije
Napomena: Cene su izražene u Eur-ima ili dinarima. Plaćanje se vrši isključivo u dinarima prema prodajnom kursu Banke Intesa na dan plaćanja. Ukoliko aranžman nije plaćen u celosti, ostatak duga se izražava u Eur-ima i plaća prema kursu na dan uplate. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo aranžmana.
Potvrda rezervacije hotela se dobija 48 sati po uplati akontacije. U slučaju ne dobijanja potvrde, putnik ima pravo na refundaciju celokupnog iznosa uplaćenog avansa

Cene za decu: Važe samo uz dve punoplatežne osobe, dete do 2 god. besplatno, osim ako nije drugacije naznaceno. Dete ove starosti nema sedište u avionu, ishranu, a ni krevet u hotelu. dete koje ima besplatan smeštaj plaća samo iznos karte i ima sedište u avionu, obroke i ostale usluge osim sopstvenog kreveta. dete koje ostvaruje određeni popust ima sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta ima pomoćni ležaj.

Hotelski smeštaj: U najvećem broju hotela ulazak u sobe je posle 14:00h, a iste se napuštaju najkasnije do 12:00h. Ukoliko gost želi da zadrži duže sobu, obavezan je da izvrši najavu recepciji hotela, kao i da sam plati ovu dodatnu uslugu.
Napomena: Postoji mogućnost da neki od sadržaja hotela trenutno nije u funkciji usled objektivnih okolnosti, zašta organizator ne snosi odgovornost. U hotelima koji uslugu ishrane služe po principu švedskog stola (samoposluživanje) postoji mogućnost da se usled nedovoljnog broja gostiju, posluživanje izvrši na osnovu meni-a, sto se ne smatra promenom aranžmana. Strogo je zabranjeno unošenje hrane i pića u hotelski objekat.
All inclusive - sve uključeno Molimo Vas da prilikom potpisivanja ugovora, preuzmete i all inclusive koncept za vaš hotel.
Pomoćni krevet: U najvećem broju objekata je na rasklapanje, drvene ili metalne konstrukcije ili fotelje na rasklapanje, što može značajno uticati na prostor u Vašoj sobi.
Klima uređaj: Funkcionisanje klima uređaja zavisi od sezone i poslovne politike hotela.

Osiguranje:
Prodavac na ovlašćenom prodajnom mestu dužan je da ponudi putniku zdavstveno osiguranje i informiše ga o postojanju osiguranja od otkaza aranžmana prema uslovima i tarifama osiguranja. Ovim osiguranjem putnik, odnosno osiguranik je pokriven za sve nepredviđene i hitne medicinske intervencije, kao i troškove medicinske evakuacije i repatrijacije. U slučaju nastanka osiguranog slučaja, u toku putovanja, dovoljno je prezentovati pasoš i pomenutu polisu za pokriće svih troškova u roku utvrđenom uslovima zdravstvenog putnog osiguranja. Ukoliko putnik poseduje neku drugu individualnu polisu zdravstvenog putnog osiguranja, molimo da se kod te osiguravajuće kompanije informiše o proceduri aktiviranja iste.

Vize: Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju, kao i zemalja kroz koje prolaze.

Putna dokumenta: Sva dokumenta aerodromski predstavnik agencije predaje putnicima 2h pre zakazanog vremena poletanja, na šalteru Agencije na aerodromu Beograd. Po preuzimanju dokumenata potrebno je obaviti čekiranje, predaju prtljaga i pasošku kontrolu. Planirajte vreme za put do aerodroma, zbog mogućih zakašnjenja (saobraćajne gužve, radova na putu i sl.). Agencija neće snositi odgovornost ukoliko putnik nije stigao zbog zakašnjenja u dolasku na aerodrom da se prijavi za let. Za te putnike primenjivaće se otkazne uzanse iz opštih uslova putovanja - kao da su odustali na dan polaska. Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.

Predstavnik Agencije - je obavezan da dočeka i isprati putnike i obilazi goste prema rasporedu koji se dostavlja putnicima po dolasku radi dodatnih informacijamogućih fakultativnih izleta ili eventualne pomoći (usluge predstavnika ne podrazumevaju celodnevno ili svakodnevno prisustvo). U slučaju neadekvatnog smeštaja ili bilo kog drugog problema, mole se putnici da o tome obaveste predstavnika na prvom info sastanku ili telefonom, prvog dana boravka. Napominjemo da reklamacije za koje agencija sazna poslednjeg dana boravka ili po povratku putnika neće biti razmatrane. Molimo vas da se u slučaju bilo kakve incidentne situacije (krađa, tuča, saobraćajna nezgoda,...) obratite nadležnim organima domicilne zemlje. Organizator putovanja je jedino ovlašćen da Vam pomogne u posredovanju između Vas i nadežnih organa.

Napomena: Prilikom prijavljivanja imena putnika za aranžman, obavezno je navesti datum rođenja deteta koje se najavljuje hotelu. Hotel zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika. Svim putnicima koji ne žele dodatnu uslugu obezbeđena je posebna prostorija u kojoj se može odložiti prtljag do polaska. U slučaju ranih jutarnjih ili kasnih večernjih letova, kao i izostanak obroka zbog izleta, isti možete zameniti lanč paketom. Raspodelu soba vrši isključivo recepcija hotela. Svi vaši dodatni zahtevi i želje biće prosleđeni hotelu, ali agencija ne može da garantuje i realizaciju istih. Garantuje se samo usluga koja je naplaćena.

Molimo putnike da pažljivo pročitaju program putovanja, informacije, opšte uslove putovanja jer oni čine sastavni deo ugovora i obavezujuće su za obe ugovorne strane. Opšti uslovi putovanja agencije su sastavni deo ovog programa

Tipo Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 2401 413
  +381 11 3442 218
 • Adresa:
 • Mileševska 51, Beograd

  Poslovnice:
  Doktora Pantića 114, Valjevo
  +381 14 244 713
  +381 14 246 146
 • Website:
 • www.tipotravel.com

Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu