Argentina i Brazil, 12 dana

Argentina i Brazil, 12 dana
broj osoba cenabr.danasmeštaj vrsta usluge prevoz
2po osobi12 danasobausluga zavisi od... prevoz avionomdetaljnije
Argentina I Brazil
Buenos Ajres, Iguasu Vodopadi I Rio De Žaneiro (sa karnevalom)

12 dana / 9 noćenja, avionom

Polazak: 03.februar 2018.
Povratak: 14. februar 2018.

Dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji
Buenos Aires, lepotica među prestonicama Južne Amerike, važi za jednu od deset najvažnijih metropola u svetu. To je grad koji je pretrpeo najveći evropski kulturni uticaj, pa ga s pravom nazivaju " Parizom Južne Amerike".

Karneval u Rio de Žaneiru, svetskoj prestonici karnevala, je najluđi, najveseliji i najveći na svetu. Počinje uvek u petak, krunisanjem debelog kralja Moma koji nakon toga dobija srebrni i zlatni ključ grada od gradonačelnika Ria. U toku njegovog trajanja oko dva miliona ljudi provede na ulicama Ria u ludom ritmu čuvene sambe dok podržavaju svoje omiljene škole. Uveče se sele na glavni sambodrom gde se održavaju takmičenja najboljih škola čiji su takmičari obučeni u fantastične kostime, koji se takođe ocenjuju. Karneval svakako predstavlja jedan od najjačih doživljaja.

Program putovanja:
1.Dan (03.02.2018.) Beograd - Frankfurt - Sao Paolo
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla" kod šaltera KonTiki u 11:40 časova. Poletanje za Frankfurt u 13:40 časova (let LH1407). Dolazak u 15:40 časova. Nastavak putovanja za Sao Paolo u 19:45 časova (let JJ8071). Obroci u avionu.
2.Dan (04.02.2018.) Sao Paolo - Buenos Ajres
Dolazak u 04:50 časova. Poletanje za Buenos Ajres u 07:25 časova (letJJ8012). Dolazak u 09:25 časova. Transfer do hotela. Smeštaj. (Prema međunarodnim uzansama u sobe se ulazi između 12:00 i 14:00 časova). Slobodan dan za odmor i individualna razgledanja. Noćenje.
3.Dan (05.02.2018.) Buenos Ajres
Doručak. Današnje poludnevno razgledanje grada obuhvatiće vožnju kroz njegove široke bulevare, Aveniju 9.juli, trg " Maja" , " Casa Rosada" (Predsednička palata), Katedralu, " Kabildo" -Gradsku većnicu, pozorište " Kolon" , Obelisk, bogatu gradsku četvrt Rekoleta, gde se nalazi istoimeno groblje na kome je sahranjena legendarna Evita Peron i nekada radničku, a danas boemsku četvrt grada " La Boca" , interesantnu po svojim šareno obojenim kućicama. Posle podne poludnevni fakultativni izlet do delte reke Parane, Tigre. To je veoma prijatna vožnja brodićem kroz kanale ove delte, na čijim se obalama mogu videti veoma lepe kuće sa divnim baštama, zatim restorani i puno zelenila i cveća. Noćenje.
4.Dan (06.02.2018.) Buenos Ajres
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili kupovinu u gradu koji je poznat po svojim elegantnim buticima i kvalitetnom robom. Mogućnost organizovanja fakultativnog izleta pod nazivom " Gaučo tura" sa folklornim programom i ručkom na gaučo farmi, na kojoj će se steći prava slika o životu " kauboja" Južne Amerike. Uveče fakultativno - večera sa tango predstavom. Čuvena igra rođena je baš u ovom gradu, gde se još uvek igra na pravi način. Noćenje.
5.Dan (07.02.2018.) Buenos Ajres
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili mogućnost fakultativnog izleta za Montevideo, glavni grad Urugvaja. Noćenje.
6.Dan (08.02.2018.) Buenos Ajres - Iguasu Vodopadi
Doručak. Transfer do aerodroma. Poletanje za Iguasu vodopade u 09:55 časova (letLA7512). Dolazak u 11:45 časova. Po dolasku šetnja oko najlepših vodopda na svetu, remek dela prirode, koji su smešteni između tri zemlje, Argentine, Brazila i Paragvaja. Današnji obilazak obuhvata argentinsku stranu. Transfer do hotela koji se nalazi sa brazilske strane. Smeštaj. Noćenje.
7.Dan (09.02.2018.) Iguasu Vodopadi - Rio De Žaneiro
Doručak. Pre podne nastavak razgledanja vodopada, najpoznatijeg čuda prirode Južne Amerike, sa brazilske strane. Nakon toga transfer na aerodrom. Poletanje za Rio de Žaneiro u 15:30 časova (let JJ 3624). Dolazak u 17:25 časova. Transfer do hotela. Uveče fakultativna šetnja ulicama Ria na kojima se oseća vrlo praznična atmosfera zbog početka čuvenog karnevala. Smeštaj.
8.Dan (10.02.2018.) Rio De Žaneiro
Doručak. Po mnogim kriterijumima Rio je jedan od najlepših i najpoznatijih gradova na svetu. Njegov fascinantan polažaj, njegov najlepši ukras - plaže Kopakabana, Leblon, Ipanema i Botafoga, simboli grada " Glava šećera" i " Korkovado" sa čuvenom statuom Hrista Spasitelja, Tidžuka šuma, ulica Branko idr. ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Naše celodnevno razgledanje će obuhvatiti sve ono po čemu će vam Rio ostati u nezaboravnoj uspomeni. Fakultativni odlazak na sambodrom radi prisustvovanja karnevalu. Noćenje.
9.Dan (11.02.2018.) Rio De Žaneiro
Doručak. Slobodni dani za, kupanje, individualna razgledanja. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Uveče fakultativni odlazak na sambodrom radi prisustvovanja na karnevalu. Noćenje.
10.Dan (12.02.2018.) Rio De Žaneiro
Doručak. Slobodni dani za, kupanje, individualna razgledanja. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta. Noćenje.
11.Dan (13.02.2018.) Rio De Žaneiro - Sao Paolo - Frankfurt
Doručak. Slobodno pre podne. Transfer ka aerodromu. Poletanje za Sao Paolo u 19:05 časova (let JJ3571). Dolazak u 20:20 časova. Nastavak putovanja za Frankfurt u 22:10 časova (let JJ 8070).
12.Dan (14.02.2018.) Frankfurt - Beograd
Dolazak u 13:05 časova. Poletanje za Beograd u 22:00 časova (let LH 1410). Dolazak u 23:50 časova.

U cenu putovanja je uračunato:
- Prevoz avionom na navedenim relacijama (sa uključenom bezpovratnom taksom YQ 340 EUR)
- smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama u hotelima (ili sličnim iste kategorizacije) sa 4* u Buenos Ajresu (Hotel Cyan de las Americas 4*), 4* na Iguasu vodopadima (Hotel San Martin 4*) i 4* u Rio de Žaneiru (hotel Mirador Copacabana 4*) po lokalnoj kategorizaciji, na bazi noćenja s doručkom - buffet doručak, ishrana i razgledanja prema programu sa uključenim transferima i ulaznicama na lokalitete pomenute u programu,
- troškovi organizovanja i vođenja putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:
- Avio-takse u iznosu od 193 evra (avio-takse u trenutku pravljenja programa i podložne su promeni - plaćaju se u konačnom iznosu sedam dana pre početka putovanja),
- dinarski deo aranžmana u iznosu od 1790 dinara koji se plaća po rezervaciji
- lokalne avio takse u inostranstvu
- koje svaki putnik plaća lično u lokalnoj valuti na licu mesta (ukoliko postoje)
- napojnice za lokalne vodiče i vozače koje se u ovom delu sveta preporučuju
- fakultativni izleti i međunarodno putno osiguranje.

Doplate:
- Trokrevetne sobe (Dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem) mogu se dobiti na upit, ali se ne preporučuju, jer uglavnom ne odgovaraju standardima za treću odraslu osobu.
- Doplate za sobu 1/1- 790 eur

Načini plaćanja:
- gotovinski -uplata akontacije od najmanje 15% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, 60 dana pred put ukupno 35% , 45 dana pred put ukupno 50% , a ostatak najkasnije 30 dana pre polaska na put
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Hoteli:
Buenos Ajres - Hotel Cyan De las Americas 4* - www.cyanhoteldelasamericas.com
Nalazi se u srcu Rekoleta četvrti, ima prostarne klimatizovane sobe u neposrednoj blizini popularne Avenije 9.juli i Santa Fe. Služi se buffet doručak i nudi druge mogućnosti za obroke preko dana. Imaju 24 časovni sobni servis. Ima besplatni WiFi i nepušačke sobe.
Iguasu - Hotel San Martin 4*- www.hotelsanmartin.com.br
Nalazi se na glavnom putu koji vodi do Nacionalnog parka Iguasu (15 min.), a udaljen je 15 min. i od međunarodnog aerodroma. Ima 135 klimatizovanih soba, a svaka soba direktno telefonsko biranje, minibar, individualni sef (plaća se) i privatno kupatilo. Ima otvoreni bazen sa barom, i saunom, teniski teren, restoran i bar u lobiju.
Rio de Žaneiro - hotel Mirador Rio Copacabana 4* www.hotelmirador.com.br
Nalazi se 650 m. od čuvene plaže Kopakabana. Ima bazen sa savršenim pogledom na Rio. Buffet doručak služe u luksuzno opremljenom restoranu, u kome se preko dana mogu poručiti lokalni ili internacionalni specijaliteti. Sve sobe imaju mini bar (plaća se), kablovsku TV, besplatni WiFi, privatno kupatilo sa tušem, Ima i nepušačke sobe. Ima fitnes centar i saunu. U baru se služe razni kokteli i osvežavajuća pića. Mogu se dobiti i nepušačke sobe.

Opšte i korisne Informacije:
Vize: Državljanima Srbije sa novim biometrijskim pasošima (važnost pasoša najmanje 6 meseci po povratku sa putovanja) nisu potrebne vize za Argentinu i Brazil. Putnici iz ostalih zemalja iz regiona moraju sami da se raspitaju kod konkretnih diplomatskih predstavništava u svojim zemljama.
Sve informacije o potrebnoj dokumentaciji i uslovima pribavljanja viza mogu se dobiti u Odeljenju viza (telefon 011/2098 184).
Valuta: Argentina: A.PESO 1usd = 13, 88 ARS 1eur = 15, 78 ARS
Brazil: B.REAL 1usd = 3, 529 BRL 1 eur = 4, 018 BRL
Klima: Obe zemlje su u periodu visoke turističke sezone sa pravim letnjim temperaturama od 25 do 33°C. U Buenos Ajresu mali procenat vlage a u Brazilu suvo.

Krajnji rok za prijavu i uplatu je do 15. Novembra 2017. Ili do popune mesta.

Molimo putnike da poštuju datum za prijavljivanje i uplatu, zbog striktnih rokova plaćanja prema avio kompanijama i stranim partnerima. U protivnom, ne garantuju se ni mesta ni cena.Mole se putnici da provere tačno vreme leta dva dana pre polaska, na telefon 011/2098-000.

Opšte napomene:
- Plaćanje i doplate u zemlji u vezi sa ovim putovanjem putnici izmiruju u dinarima po prodajnom kursu Banca Intesa na dan plaćanja.
- Konačan iznos avionskih taksi podložan je promeni i utvrđuje se prilikom izdavanja avionske karte, najkasnije 48 sati pre započinjanja putovanja
- Krajnji rok za otkazivanje putovanja od strane agencije je 5 dana pre puta.
- Krajnji rok za otkzivanje putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika koji je potreban za realizaciju programa 5 dana pre puta.
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza promeni i cenu putovanja, kao i da u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih učesnika otkaže putovanje ili ponudi putnicima mogućnost organizovanja individulanog putovanja za navedenu destinaciju uz promenu cene putovanja (minimalan broj putnika za realizaciju ovog aranžmana je 40).
- Na letu Air Serbia dozvoljen je jedan prtljag maksimalne težine 20kg i jedan ručni prtljag maksimalne težine 8kg.
- Svi putnici su obavezni da poštuju važeće zakonske carinske propise za iznošenje deviza iz zemlje.
- Lokalna turistička agencija, organizator izleta, zadržava pravo promene datuma i vremena polaska na izlet. Cene fakultativnih izleta objavljene u programu važe ako se za iste prijavi 40 i više učesnika. Ukoliko je broj putnika manji, izlet se može organizovati, ali po nešto višoj ceni.
- Grupni autobuski transfer se odnosi na broj putnika veći od 25. Ukoliko je broj putnika manji od tog broja, dodatno se naplaćuje iznos za individualni transfer.
- Sadržaj fakultativnih izleta podložan je izmeni ukoliko je to uslovljeno opravdanim razlozima (radovima na saobraćajnicama, lokalitetima, štrajkovima, saobraćajnim kolapsom, promenom radnog vremena i slično).đ
- Molimo putnike da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja agencije KonTiki Travel & Service d.o.o.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2017 od 26.01.2017. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU ˮYUTAˮ, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail:garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300055730, od 26.01.2017.godine, Akcionarskog društva za osiguranje ˮDDOR Novi Sadˮ

Kon Tiki Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 20 98 000
  Avio karte:
  +381 11 20 98 029
  +381 11 20 98 074
 • Adresa:
 • Beogradska 71 , Beograd

  Poslovnice:
  Sremska 2, Beograd
  Tel: +381 11 20 98 000
  Fax: +381 11 33 45 857
  Avio-karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h

  Bulevar Arsenija Čarnojevića 54/a; Novi Beograd
  tel: +381 11 20 98 000
  Avio karte: +381 11 20 98 029, 20 98 074
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09.00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 do 15:00 h

  Grčkoškolska 10, Novi Sad
  +381 21 421 457, 421 458
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 do 21:00 h
  Subota od 10:00 - 15:00 h

  Kralja Aleksandra I Karađorđevića 37, Kragujevac
  +381 34 335 925, 335 544
  Avio karte: +381 62 272 687
  Radno vreme:
  Ponedeljak - petak od 09:00 -21:00 h
  Subota od 10:00 – 15:00 h
 • Website:
 • www.kontiki.rs

Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru