Stella Maris (5)

Apartmani Emilios
Smeštaj je apartmanskog tipa. - Svaki studio sastoji se od sobe sa dva-tri ležaja, kupatila, kompletno opremljene kuhinje (frižider, štednjak, osnovno posu|e) i balkona. Svaki studio je opremljen... detaljnije »
Apartmani Haris
Smeštaj je apartmanskog tipa. Svaki apartman sastoji se od sobe sa dva-pet ležaja, kupatila, kompletno opremljene kuhinje (frižider, štednjak, osnovno posude) i balkona. - App Haris udaljen je od... detaljnije »
Apartmani Eftimija
Smeštaj je apartmanskog tipa. - Svaki studio sastoji se od sobe sa dva ležaja (francuski i standardni), a svaki apartman od dve sobe sa dva ležaja (francuski i standardni), TV-a, kupatila, kompletno... detaljnije »
Apartmani Ana
Smestaj je apartmanskog tipa. - Apartman Ana je udaljen 40 metara od mora i nalazi se u centru Paralije. - Svaki studio se sastoji od sobe sa dva ili tri lezaja, kupatila, kompletno opremljene... detaljnije »
Apartmani Minas
Smeštaj je apartmanskog tipa. - Svaki studio sastoji se od sobe sa dva-tri ležaja, TV-a, kupatila, kompletno opremljene kuhinje ( frižider, štednjak, osnovno posuđe) i balkona. - App Minas, upravo... detaljnije »
1 - 5 od 5 rezultata