Pretraživanje: Ovčar Banja cene smeštaja

Putovanja
Vila Verona - Palić
Kuća Verona se nalazi na Paliću, omiljenom izletištu stanovnika Subotice i Palića. - Nedaleko od centru naselje, u ulici Begejska 28 se nalazi moderna, komforna kuća gde se mogu provesti... detaljnije »
Hotel Palić Resort - kraljevski vikend za dvoje
Poklonite sebi i dragoj osobi nezaboravan kraljevski vikend i dane luksuza u našem hotelu i uživajte u lepotama Palića! - Uz opuštajući ambijent naše wellness prostorije uživajte u blagodetima tople... detaljnije »
Hotel Majestic
Hotel Majestic se nalazi u samom srcu Beograda. U blizini se nalazi poznata glavna ulica za kupovinu - Knez Mihajlova. Hotel nudi besplatan bežični internet, doručak i osoblje koje govori nekoliko... detaljnije »
Falkensteiner Hotel Stara Planina
Falkensteiner Hotel Stara Planina**** - Lokacija: Falkensteiner Hotel Stara Planina**** se nalazi na jednom od najlepših mesta Stare planine - Jabučkom ravništu, na 1.350m nadmorske visine. - Smeštaj:... detaljnije »
Hotel Rezime Inn
Rezime Inn se nalazi u Starom gradu u Beogradu pored glavne pešačke zone u Knez Mihailovoj ulici. Poseduje moderne klimatizovane sobe sa besplatnim Wi-Fi internetom. - Sve sobe su individualno uređene... detaljnije »
Vila Hit
Smešten u Rumi, u južnom podnožju nacionalnog parka Fruška Gora, ovaj pansion ima svetle sobe sa rustičnim dekorom i nameštajem ručne izrade. Ima jedinstveni kafe-bar sa letnjom baštom, na 5 minuta... detaljnije »
Hotel Omorika
Tara je jedna od najlepših planina u Srbiji, na 180 km od Beograda, pokrivena gustim šumama, prošaranim proplancima i livadama sa stenovitim liticama, pećinama, nadmorske visine 1.000 do 1.200 metara.... detaljnije »
Hotel Novi Sad
Hotel Novi Sad se nalazi na idealnoj lokaciji u blizini glavne autobuske i železničke stanice, nedaleko od centra grada, Novosadskog sajma i Sportskog i poslovnog centra Vojvodina. - Izađite i obiđite... detaljnije »
Villa Inn
Vila Inn se nalazi na mirnoj lokaciji u centru Subotice, na popularnom šetalištu Radijalac, na 300 metara od glavnog trga. Nudi klimatizovane sobe sa kablovskim internetom. - Sve sobe sadrže... detaljnije »
Hotel Rile Men
Smešten na samo 600 metara od Niške tvrđave i Stambol kapije, hotel Rile Men poseduje restoran u kojem se služe specijaliteti od mesa sa roštilja. Savremeno uređene sobe uključuju besplatan bežični... detaljnije »
Penthouse Niš
Smešten u centru Niša, Penthouse Niš nudi klimatizovane smeštajne jedinice sa TV-om, besplatan bežični internet i bankomat u okviru objekta. Besplatan javni parking dostupan je u blizini. Objekat... detaljnije »
Hotel Park
Hotel Park smešten je u velikom parku u Novom Sadu. Potpuno klimatizovan, hotel ima elegantno opremljene smeštajne jedinice sa besplatnim priključkom za internet, hidromasažnom kadom i TV-om sa... detaljnije »
Centar Balašević
Smešten u tihom delu Beograda, nedaleko od Miljakovačke šume i Beogradskog sajma, ovaj kompleks sa 4 zvezdice nudi sobe sa klima-uređajima, TV-ima sa ravnim ekranom i radnim stolovima. - Centar... detaljnije »
Star Hostel Belgrade
Sve sobe hostela Star Hostel Belgrade su individualno dizajnirane i imaju različite boje. Hostel se nalazi na 4 minuta hoda od mnogih barova, pabova i kafea u ulici Strahinjića Bana. - Sve sobe imaju... detaljnije »
Apartmani Konaci Deluxe
Apartmani Konaci Deluxe su renovirani 2012. godine. Nalaze se na Kopaoniku, pored skijaških staza ovog najprestižnijeg ski odmarališta u Srbiji. Apartmanski kompleks je okružen prodavnicama,... detaljnije »
Ne propustite