Pretraživanje: St. Petersburg aranžmani

Krstarenje Volgom
1. dan Beograd – Moskva - St. Peterburg - Sastanak grupe na aerodromu Beograd dva sata pred let. Let za Moskvu SU 2093 u 00.50h. Sletanje u Moskvu u 04.35h. Presedanje na let za St. Peterburg. Let SU... detaljnije »
Krstarenje Volgom - Brod Leonid Krasin
Program aranžmana - Dan 1: 11. avgust Moskva (Ukrcavanje na brod u kasnim popodnevnim časovima) (brod noći u Moskvi) - Sastanak grupe na aerodromu Beograd, let za Moskvu SU 2091 u 13.25h. Sletanje u... detaljnije »
Zlatne metropole Baltika
Program putovanja: - 1. dan Nedelja, 23. avgust: Beograd / Jagodina / - Budimpešta… - Polazak iz Beograda u 16,00, transfer iz Jagodine u 14,00. Dnevno-noćna vožnja do Poljske putem preko Madjarske i... detaljnije »
Sankt Peterburg i Moskva
Sankt Peterburg je najseverniji od velikih gradova sveta, na obalama delte reke Neve i mnogobrojnim ostrvima delte. Sankt Peterburg je dugo bio prestonica ruskih careva. U ovom gradu oni su... detaljnije »
Krstarenje Volgom - Brod Sergej Jesenjin
Program aranžmana - Dan 1: 29. avgust Moskva (Ukrcavanje na brod u kasnim popodnevnim časovima) (brod noći u Moskvi) - Sastanak grupe na aerodromu Beograd, let za Moskvu SU 2091 u 13.25h. Sletanje u... detaljnije »
Zlatni prsten Rusije
Zlatni prsten Rusije - Poznata turistička tura „Zlatni prsten“ je putovanje po starim ruskim gradovima u kojima su sačuvane drevne znamenitosti, spomenici kulture i istorijska mesta, većina pod... detaljnije »
Pravoslavna Rusija
Pravoslavna Rusija - Pravoslavne crkve „zlatnog prstena“ su živi letopis ruske kulture,istorije i duhovnog života naroda. U ovu grupu spada više od dvadeset manastira u kojima se svakodnevno s velikim... detaljnije »
Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu