Prvi maj putovanja

Vila Vrh
Vila Vrh - Nalazi se na 1000 m.n.v. u naselju 25. Maj, udaljena oko 1000 m od tržnog centra. U njenoj neposrednoj blizini nalaze se prodavnice i igrališta. Objekat je renoviran 2009. godine i počeo je... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Istanbulu
Program putovanja: - 1. dan, 28. april - Beograd - Polazak iz Beograda u večernjim satima (dva dana pred put proveriti tačno mesto i vreme polaska. Noćna vožnja kroz Bugarsku. - 2. dan, 29. april -... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Budimpešti
1. dan, 29. april, Beograd - Budimpešta - Polazak iz Beograda u večernjim satima. Vožnja sa povremenim pauzama za osveženje i regulisanja carinskih formalnosti. - 2. dan, 30. april, Budimpešta -... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Beču
Program putovanja: - 1. dan: 29. april, Beograd - Beč - Polazak iz Beograda u 22:00h. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i regulisanja graničnih... detaljnije »
Vista Apartmani
Apartmani Vista su smešteni tik uz more u srcu starog grada Pirana. Otvoreni su 2012. godine i nude smeštaj u modernom stilu sa pogledom na more ili na Trg Prvi maj. Na raspolaganju je besplatan... detaljnije »
Vikendica Zlatni bor
Vikendica Zlatni bor - Izdajem apartmane u vikendici na Jahorini. Nalaze se iznad hotela Kristal, samo 150 m od ski-staze i šestosjeda Poljice. Do staze i sa staze se može doći na skijama. - Vikendica... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Veneciji
Program putovanja: - 1. dan, petak 29. april Beograd - Trst - Polazak grupe iz Beograda u večernjim časovima, (dva dana pred put proveriti tačno mesto I vreme polaska autobusa), vožnja kroz Hrvatsku... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Toskani
Firenca je grad umetnosti i nauke, industrije i zanatstva, kulture i trgovine. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto,... detaljnije »
Amsterdam i zemlje Beneluksa
Belgija, Holandija i Luksemburg, živopisne, bogate i uređene zemlje, imaju dugu i burnu zajedničku istoriju tokom koje su njihove narode - isti gospodari kao i isti važni događaji - zbližili i... detaljnije »
Hotel Castellastva Petrovac
Lokacija: Nalazi se u malom primorskom gradu Petrovcu, okružen raskošnim zelenilom bujnog mediteranskog rastinja, u blizini plaže. Hotel je 2014. godine renoviran i sada je opremljen po svim... detaljnije »
Hotel Mogren
Sagrađen davne 1934. godine hotel „Mogren“ je neprikosnoveni turistički simbol Budve. Smešten je preko puta zidina Starog grada, a ime je dobio po obližnjoj, nalepšoj budvanskoj plaži. Za većinu... detaljnije »
Perea - Hotel Aigli
Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 7km. - Sadržaj: sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno za goste... detaljnije »
Perea - Hotel Golden Star
Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km. - Sadržaj: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje... detaljnije »
Hotel Aleksandar Budva
Lokacija: u neposrednoj blizini Turističkog naselja Slovenska plaža, na samo 15 minuta hoda od Starog grada Budva, u raskošnom zelenilu mediteranskog rastinja nalazi se hotel Aleksandar. Idealan je za... detaljnije »
Uskrs i Prvi maj - Crna Gora
Program putovanja: - 1. dan: Četvrtak / 28.04.2016. / Beograd - Zlatibor - Gostun (granica) - Polazak iz Beograda (sa dogovorenog mesta) u 22:00 h. Noćna vožnja Ibarskom magistralom sa kraćim pauzama... detaljnije »
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci