Pretraživanje: Prvi maj putovanja

Vila Vrh
Vila Vrh - Nalazi se na 1000 m.n.v. u naselju 25. Maj, udaljena oko 1000 m od tržnog centra. U njenoj neposrednoj blizini nalaze se prodavnice i igrališta. Objekat je renoviran 2009. godine i počeo je... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Istanbulu
Program putovanja: - 1. dan, 28. april - Beograd - Polazak iz Beograda u večernjim satima (dva dana pred put proveriti tačno mesto i vreme polaska. Noćna vožnja kroz Bugarsku. - 2. dan, 29. april -... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Budimpešti
1. dan, 29. april, Beograd - Budimpešta - Polazak iz Beograda u večernjim satima. Vožnja sa povremenim pauzama za osveženje i regulisanja carinskih formalnosti. - 2. dan, 30. april, Budimpešta -... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Beču
Program putovanja: - 1. dan: 29. april, Beograd - Beč - Polazak iz Beograda u 22:00h. Noćna vožnja kroz Mađarsku i Austriju sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i regulisanja graničnih... detaljnije »
Vista Apartmani
Apartmani Vista su smešteni tik uz more u srcu starog grada Pirana. Otvoreni su 2012. godine i nude smeštaj u modernom stilu sa pogledom na more ili na Trg Prvi maj. Na raspolaganju je besplatan... detaljnije »
Apartmani Residence Marina
Portorož je jedno od najpoznatijih turističkih centara Slovenije. Nalazi se u zalivu Piran u blizini italijanske granice. Kvalitetnim smeštajem, uslugom, svojim sadržajima i prijatnom klimom ovaj... detaljnije »
Vikendica Zlatni bor
Vikendica Zlatni bor - Izdajem apartmane u vikendici na Jahorini. Nalaze se iznad hotela Kristal, samo 150 m od ski-staze i šestosjeda Poljice. Do staze i sa staze se može doći na skijama. - Vikendica... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Veneciji
Program putovanja: - 1. dan, petak 29. april Beograd - Trst - Polazak grupe iz Beograda u večernjim časovima, (dva dana pred put proveriti tačno mesto I vreme polaska autobusa), vožnja kroz Hrvatsku... detaljnije »
Perea - Hotel Golden Star
Lokacija: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km. - Sadržaj: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno... detaljnije »
Uskrs 2016. - Uskrs u Toskani
Firenca je grad umetnosti i nauke, industrije i zanatstva, kulture i trgovine. Osnovali su je Rimljani u prvom veku pre nove ere. U Firenci su tokom renesanse živeli brojni poznati umetnici, Đoto,... detaljnije »
Amsterdam i zemlje Beneluksa
Belgija, Holandija i Luksemburg, živopisne, bogate i uređene zemlje, imaju dugu i burnu zajedničku istoriju tokom koje su njihove narode - isti gospodari kao i isti važni događaji - zbližili i... detaljnije »
Apartmani Marija - nedeljne cene
Lokacija: U centru Kopaonika, u sklopu kompleksa Sunčani vrhovi. Apartmani se nalaze na 5. spratu hotela Angella, sa prelepim pogledom na panoramu Kopaonika. - Apartmani su kompletno renovirani i od... detaljnije »
Apartmani Les Hauts De Rogoney
Usluga: najam. - Cena uključuje posteljinu. - Doplate i popusti: - - doplata za parking 50 eur nedeljno, - - boravišna taksa nije uključena i iznosi 1,10 eur dnevno po osobi (plaća se na recepciji).... detaljnije »
Apartmani Les Jardins De Vall Verdets
Usluga: najam. - Cena uključuje posteljinu. - Doplate i popusti: - - doplata za parking 50 eur nedeljno, - - boravišna taksa nije uključena i iznosi 1,10 eur dnevno po osobi (plaća se na recepciji).... detaljnije »
Hotel Mona - Romantični paket
Nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. - Udaljen je 235 km jugozapadno od Beograda, na magistralnom pravcu Beograd - Podgorica - Jadran. -... detaljnije »
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije