Hotel Park

Hotel Park

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
avio prevoz + transfer + smeštaj

Republika Malta je ostrvska država u Sredozemnom moru, smeštena u centralnom delu Mediterana, na 80 km južno od Sicilije, 284 km istočno od Tunisa, 333 km severno od Libije, 1755 km istočno od Gibraltara i 1508 km zapadno od Aleksandrije. Geofizički, Malta se nalazi na afričkoj kontinentalnoj ploči, ipak, geopolitički pripada Evropi.
Svoje ime Malta je dobila po feničanskoj reči Malet, što u prevodu znači luka ili skrovište.
Republika Malta se sastoji iz više ostrva. Naseljena su samo tri i to Malta, Gozo i Komino. Najveće ostrvo je Malta, gde i živi najveći deo stanovništva i na kom se nalazi glavni grad Valeta. S obzirom da je površina kopnenog dela Malte 316 km², a broj stanovnika iznosi blizu 370 000, ona spada u jednu od najgušće naseljenih zemalja sveta.

Hotel Park 4*
Nalazi se 100 metara od promenade uz more duž kamenite plaže, nedaleko od brojnih prodavnica i restorana, tri kilometra od St.Julians – Paceville, centra noćnog života. Autobuska stanica lokalnog autobusa koji saobraća do Valete i St.Juliansa je ispred hotela. Hotel ima 152 sobe. Sve sobe imaju kupatilo (kada ili tuš/ wc), fen, klima uređaj, balkon, internet, SAT TV, radio, telefon, sef i mini bar. Gostima je na raspolaganju restoran koji nudi širok izbor jela nacionalne iI internacionalne kuhinje, dva bara, servis za pranje veša, menjačnica i internet centar. Ljubiteljima sportskih aktivnosti i razonode hotel nudi manji zatvoreni bazen sa đakuzijem, otvoreni bazen na krovu hotela sa terasom za sunčanje i barom pored bazena, „fitness“ centar, saunu i prostoriju za društvene igre.
www.parkhotel.com.mt
- Doplata za večeru 12€ odrasli, 6€ dete dnevno po osobi

Mogućnost kupovine samo avio karte u iznosu od 220 eur + aerodromske takse (odrasli), deca 2 - 12 god 199 eur + aerodromske takse.

Cena aranžmana uključuje: avionski prevoz direktnim čarter letom na relaciji BeogradMaltaBeograd, transferi aerodrom – hotel – aerodrom, 7 noćenja u odabranom hotelu na bazi uplaćene usluge, troškove organizacije putovanja i usluge predstavnika.

Cena aranžmana ne uključuje: aerodromske takse (36.3 €) - plaćaju se u agenciji, obavezno putno zdravstveno osiguranje (928,00 din za odrasle), individualne troškove.

Deca:
- Deca do 2 g. besplatno. Dete do 2 g. nema sedište u avionu, autobusu, ishranu niti krevet u hotelu.
- Deca od 2 -12 g. - cena iz tabele + pun iznos aerodromskih taksi.
- Deca koja imaju besplatan smeštaj, plaćaju samo iznos karte, imaju sedište u avionu, autobusu, obroke i ostale hotelske usluge osim sopstvenog kreveta.
- Deca koja ostvaruju određeni popust imaju sve usluge iz programa, osim što umesto standardnog kreveta imaju pomoćni.

Način plaćanja:: Cene u tabeli su izražene u €, a plaćanje se vrši isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intesa. Prilikom rezervacije obavezna je uplata od 40% od cene aranžmana, a preostali iznos najkasnije 10 dana pre početka putovanja. U slučaju promene kursa dinara, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

Molimo putnike da provere tačno vreme poletanja aviona 2 dana pre polaska na put.

Potvrda rezervacije hotela 48 sati po uplati akontacije. U slučaju nedobijanja potvrde, putnik ima pravo na povraćaj celokupnog iznosa uplaćenog avansa.

Aranžman je rađen na bazi minimum 100 putnika. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta.

Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza.

Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju i kroz koje putuju.
Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%