Maldivi - Maldivi

Maldivi (14), Maldivi (14)
Maldivi, Maldivi - leto 2016, aranžmani, hoteli, smeštaj, avio karte, letovanje

Hotel Kuredu Island Resort and Spa
Hotel se nalazi na ostrvu Kuredu, u Lhaviyani Atolu; udaljen je 125km od aerodroma Male. - Plaža: - Hotel je okružen peščanom plažom dužine 3, 5km. Delovi sa koralnim grebenom. - Sobe: - Hotel... detaljnije »
Hotel Kurumba Maldives
Hotel je smešten na privatnom ostrvu sa belim peskom, bistrom vodom i živim koralima. Nalazi se na severnom atolu Male (North Male Atoll) koji je udaljen 15 minuta vožnje hidrogliserom od aerodroma... detaljnije »
Hotel Kurumba Maldives
Smešten na 500 m x 300 m velikom ostrvu u neposrednoj blizini glavnog grada Malea, od aerodroma oko 10 minuta vožnje brodom. - Plaža: - Plaža je peščana. - Sobe: - Hotel ima 180 soba. Superior... detaljnije »
Hotel Royal Island Resort and Spa
Hotel se nalazi na ostrvu Horubadhoo, u Baa Atolu; udaljen je 118km severno od aerodroma Male. - Plaža: - Hotelski kompleks se nalazi na peščanoj plaži. Delovi sa koralnim grebenom. - Sobe: -... detaljnije »
Hotel Royal Island Resort and Spa
Hotel se nalazi na ostrvu Horubadhoo, u Baa Atolu, udaljen je 118km severno od aerodroma Male. Transfer sa aerodroma Male do ostrva se obavlja avionom i brzim čamcem (dozvoljen prtljag: 25kg+5kg ručni... detaljnije »
Hotel Velassaru Maldives
Smesten na ostrvu Velassaru, u Južnom Male Atolu, od aerodroma Male udaljen oko 12 km. Transfer do ostrva se obavlja brzim čamcem. Veličina ostrva je 450mx150m. Hotel se nalazi na peščanoj plaži,... detaljnije »
Hotel Veligandu Island Resort
Smesten na 600 m x 150 m velikom ostrvu Veligandu na Severnom-Ari-Atolu okruzen rajskim plazama. Od aerodroma Male udaljen je oko 50 km. Transfer traje oko 20 minuta hidroavionom. - Plaža: - Plaža je... detaljnije »
Maldivi - 10 dana
Maldivi, destinacija iz snova... Tropski raj, idealan za odmor i uživanje u zimskim mesecima,poznat je po netaknutoj prirodi, biserno belim peščanim plažama, skrivenim lagunama prepunim živih korala,... detaljnije »
Maldivi - 9 dana
Maldivi - Ova rajska zemlja u Indijskom okeanu, sa preko 1190 ostrva, raštrkanih na preko 90.000 m2, pretvoriće vaš san o odmoru pod palmama, na dugim peščanim plažama, sa kristalno čistom, tirkiznom... detaljnije »
Maldivi - 9 dana - specijalna ponuda
Maldivi - Ova rajska zemlja u Indijskom okeanu, sa preko 1190 ostrva, raštrkanih na preko 90.000 m2, pretvoriće vaš san o odmoru pod palmama, na dugim peščanim plažama, sa kristalno čistom, tirkiznom... detaljnije »
Maldivi - individualna putovanja
Republika Maldivi se nalazi u Indijskom Okeanu, na oko 700km od Šri Lanke i oko 300km od Indije. Ova jedinstvena država sastoji se od 1.190 koralnih ostrva, raspoređenih u dupli lanac od 26 Atola u... detaljnije »
Maldivi - individualni polasci
Maldivi - Arhipelag u Indijskom Okeanu. Jedna od najromantičnijih svetskih destinacija koja pruža egzotičnost i izolaciju. Raj za ljubitelje ronjenja i jedrenja. Maldive čini oko 1190 koralnih ostrva,... detaljnije »
Nova godina 2016. - Šri Lanka i Maldivi
1. dan (30.12.2015.) Beograd - Doha - Sastanak putnika sa vodičem Ponte Travel-a ispred šaltera agencije na aerodromu ‚‚Nikola Tesla” u 11.45. Poletanje za Dohu u 13.45 (let QR 226). Obrok u avionu.... detaljnije »
Šri Lanka i Maldivi - 22 dana
Maldivi su ostrvska država koja se nalazi u Indijskom okeanu, na oko 700 km od Šri Lanke i oko 300 km od Indije. Maldivi su najmanja azijska zemlja, kako po površini, tako i po broju stanovnika.... detaljnije »
1 - 14 od 14 rezultata
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru

Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani