Letovanje (4697)

2 deteta gratis smeštaj - Uskrs i 1. maj - specijalna ponuda
Cena aranžmana obuhvata: - - Avio prevoz čarter letom na relaciji Beograd - Antalija - Beograd odnosno Niš - Antalija - Niš - - Smeštaj u odabranom hotelu na bazi usluge BB, HB, ALL ili UAL - -... detaljnije »
Agia Marina - Hotel Santa Marina Plaza
Lokacija: - Hotel se nalazi u jednoj od najlepših regija na ostrvu, u mestu Aghia Marina, na peščanoj plaži, a od gradića Hanja je udaljen oko 8km. Aerodrom Hanja se nalazi na oko 23km udaljenosti. -... detaljnije »
Agia Triada - Hotel Santa Beach
Lokacija: Nalazi se na samoj obali mora,na čuvenoj plaži Agia Triada, 19 km od Soluna. - Sadržaj: Poseduje sopstvenu plažu (besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana), snack bar na plaži, otvoreni... detaljnije »
Agia Triada - Hotel Santa Beach
Ovaj hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i odlične lokacije. Smešten je na obali, od plaže nagrađene “plavom zastavicom” deli ga samo ulica, dok je od Soluna... detaljnije »
Agia Triada - Hotel Sun Beach
Hotel se nalazi u Agia Triadi, na 30 km od Soluna na 200m od jedne od najpopularnijih peskovitih plaža u tom delu. Ima 122 sobe. - Od dodatnog sadržaja gostiima su na raspolaganju recepcija, 2... detaljnije »
Agios Georgios južni - Hotel Golden Sands
Lokacija: hotel se nalazi u neposrednoj blizini peščane plaže u Agios Georgiosu 33km jugozapadno od grada Krfa. - Sobe: 180 kreveta u 66 soba koje imaju klima uređaj, TV, frižider, fen, telefon sa... detaljnije »
Agios Gordios - Hotel Aquis Agios Gordios Beach
Lokacija: oko 400 m od peščane plaže (na uzvišenju), 15 km od grada Krfa i aerodroma. Hotel ima 246 renoviranih soba, sve su sa pogledom na more. - Sobe delux: klima uređaj, SAT TV, telefon, DVD i... detaljnije »
Agios Ioannis - Apartmani Ionian Mare
Apartmani Ionian Mare nalaze se u mestu Agios Ioannis Peristeron, u blizini čuvenog hotela Marbella, na 17 km južno od aerodroma i glavnog grada Krfa. Apartmani Ionnian Mare obuhvataju dva objekta.... detaljnije »
Agios Nikitas - Hotel Agios Nikitas
hotel je udaljen 150m od plaže i 12km od glavnog grada. - Smeštaj: - A/C, dečiji krevetac (na upit), Wi-Fi, frižider, telefon, TV. - Hotelski sadržaj: - Recepcija, salon, hemijsko čišćenje, bar,... detaljnije »
Agios Nikitas - Hotel Kalypso
Ovaj hotel se nalazi u centru Ag. Nikitasa, udaljen je 150 metara od plaže i 15 km od glavnog grada ostrva. - Smeštaj: - A/C, balkon, pegla, opremljena čajna kuhinja, mini bar, telefon, TV. -... detaljnije »
Agios Nikitas - Hotel Nefeli
Hotel je udaljen 100m od plaže i 12km od glavnog grada. - Smeštaj: - Klima, frižider, internet, sef, SAT TV. - Hotelski sadržaji: - Sobni servis, parking, krovna terasa. - - Dete 0 - 14 god.... detaljnije »
Agios Nikitas - Hotel Odyssey
Lokacija: hotel je udaljen od plaže 150m. - Smeštaj: radio, frižider, telefon, TV. - Hotelski sadržaji: centralna klima, lift, recepcija, vešeraj, parking, teretana, bazen, stoni tenis. - Legenda: -... detaljnije »
Agios Nikitas - Hotel Santa Marina
Hotel se nalazi na uzvišenju, 500m od plaže. - Smeštaj: - A/C, balkon, mini bar, frižider, TV. - Hotelski sadržaj: - Recepcija, lift, Wi-Fi, parking, room service, sef (na recepciji), bazen, bar. -... detaljnije »
Agios Nikitas - Iris Studios
Ovaj objekat idelan je za ljubitelje prijatnog, mirnog i opuštajućeg odmora.Objekat je lociran u mestašcu Agios Nikitas na zapadnoj strani ostrva koja je i najlepše i gde se prelepo Jonsko more... detaljnije »
Agios Nikitas - Iris Studios
Nalazi se u živopisnom mestu Agios Nikitas na zapadnoj obali ostrva. Od plaže je udaljen 150 metara. - Smeštaj: - A/C, balkon, čajna kuhinja, frižider i TV. U sklopu kuće nalazi se bazen na... detaljnije »
1 - 15 od 4697 rezultata
Ne propustite
Upit za sve partnere