Letovanje (3908)

Achladies - Hotel Esperides
Lokacija: Hotel je odlično lociran, nalazi se na samoj peščanoj plaži Ahlades/Ahladija, a od centra grada Skijatosa udaljen je samo 4 km. Hotel je smešten na plaži Ahladija, pedesetak metara od mora.... detaljnije »
Agia Marina - Apartmani Manos
Lokacija: - Apartmani se nalaze u mestu Agia Marina na samo 30 metara od plaze. Od grada Hanja udaljeni su 8 km. - Smestaj: - Kompleks poseduje studia za 2-3 osobe I apartmane za 4 osobe I svi su... detaljnije »
Agia Paraskevi - Hotel Arco
Lokacija: od plaže Agia Paraskevi udaljen je samo 80m, a od grada Skijatosa oko 6km. - Hotelska ponuda: bazen (sa delom za decu) sa ležaljkama, suncobranima i pool barom, restoran, kafeterija, lobi... detaljnije »
Agia Triada - Hotel Santa
Hotel "Santa" - Agia Triada - http://www.santahotel.gr/ - Lokacija: Agia Triada – Solun, 5m od plaže, 700m od centra Agia Triade, 25km od centra Soluna. - U sobi: centralna klima,... detaljnije »
Agia Triada - Hotel Santa Beach
Nalazi se na samoj obali mora, na čuvenoj plaži Agia Triada, udaljen 19 km od Soluna. - Sadržaj: Poseduje sopstvenu plažu (besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana za goste hotela), snack bar na... detaljnije »
Agia Triada - Hotel Santa Beach
Ovaj hotel je poznat među našim turistima zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i odlične lokacije. Smešten je na obali, od plaže nagrađene “plavom zastavicom” deli ga samo ulica, dok je od Soluna... detaljnije »
Agia Triada - Hotel Sun Beach
Hotel je smešten u Agia Triadi, oko 150 metar od plaže. Okružen je zelenilom i privatnim kućama. Idealan je za boravak porodica sa decom jer spada u varijantu mirnijeg odmora. - Udaljen je od centra... detaljnije »
Agia Triada - Hotel Sun Beach
Hotel "Sun Beach" - Agia Triada - http://www.sunbeach.gr/ - Lokacija: Agia Triada – Solun, 150m od plaže, 300m od centra Agia Triade, 28km od centra Soluna. - U sobi: klima, balkon, fen za... detaljnije »
Agios Georgios - Kuća Anna
Prizemna kuća, koja se nalazi u širem centru, na oko 300 m od mora. Kuća poseduje manje dvorište i studija za dve osobe. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj... detaljnije »
Agios Georgios - Kuća George
Dvospratna kuća sa prizemljem, skromnog izgleda i kvaliteta, nalazi se u širem centru, na oko 150 m od mora. Kuća poseduje 3 tipa studija: S2 su studiji za smeštaj isključivo dve osobe, S2+1 A studiji... detaljnije »
Agios Georgios - Kuća Kantas
Jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u centru i na oko 40 m od mora od koga ga deli ulica. Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost jednog pomoćnog ležaja i apartmane... detaljnije »
Agios Georgios - Kuća Kapetanios
Jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 400 m od plaže. Kuća poseduje studija za 2 osobe od kojih neki imaju mogućnost dva pomoćna ležaja (samo za decu) i studija za 3... detaljnije »
Agios Georgios - Kuća Maria
Prizemna kuća, koja se nalazi u širem centru, na oko 70 m od mora. Kuća poseduje studija za dve osobe. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, TV, klima uređaj (posebno se plaća) i... detaljnije »
Agios Georgios - Kuća Mexas
Jednospratna kuća sa prizemljem, koja se nalazi u širem centru, na oko 250 m od mora. Kuća poseduje studija za 2 ili tri osobe. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju, TWC, klima uređaj... detaljnije »
Agios Georgios - Kuća Sunset Bay
Dvospratna kuća koja se nalazi u širem centru, na oko 20 m od mora i pored same plaže. Kuća poseduje manje dvorište i studija za 2 ili 3 osobe. Svi studiji imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju,... detaljnije »
1 - 15 od 3908 rezultata
Varljivo leto '68
22:00Klasik TV
Varljivo leto...
Kil Bil 2
22:00Universal...
Kil Bil 2
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
8. mart

8. mart

Romantična putovanja
Nezaboravni trenuci

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje