Limasol - Kipar

Limasol (12), Kipar (17)
Limasol, Kipar - leto 2016, hoteli, aranžmani, smeštaj, letovanje, avio karte

Hotel Amathus Beach
Hotel Amathus Beach 5* - Lokacija: - Plaža: - Hotel se nalazi na dve peščane plaže. - Sobe: - Hotel raspolaže sa 239 soba; svaka soba ima kupatilo, klimu, LCD TV sa satelitskim programom (pojedini... detaljnije »
Hotel Crowne Plaza
Hotel je udaljen 100m od peščano-šljunkovite plaže (deli ih šetalište) - Sobe: - Hotel raspolaže sa 144 sobe. Svaka soba ima kupatilo, klimu, mini frižider (plaća se), LCD TV sa satelitskim... detaljnije »
Hotel Crowne Plaza Limassol 4*
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, na oko 1.5 km od centra Limasola. Od prvog maja 2011. god. hotel Holiday Inn je postao Crowne plaza, jedini na Kipru, u čije renoviranje je uloženo oko 5 miliona... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži 12 km od centra Limasola i 5 km od centra turističke zone, blizu ostataka antičkog grada Amatusa. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze tri restorana i dva... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Hotel raspolaže sa 174 sobe. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, LCD TV sa sa satelitskim programom (pojedini kanali uz doplatu), telefon, mini frižider, radio, fen za kosu. - Hotelski sadržaj: ... detaljnije »
Hotel Kapetanios
Hotel Kapetanios Limassol 3* - Lokacija: - Hotel se nalazi u blizini centra Limasola i Arheološkog muzeja, 2km od starog grada, 70km od aerodroma Larnaka. - Plaža: - Hotel je udaljen 100m od... detaljnije »
Hotel Kapetanios Limassol 3*
Hotel se nalazi blizu centra Limasola, na 100 m od gradske plaže, u neposrednoj blizini zoo - vrta, Gradske galerije, Arheološkog muzeja i centra grada. Sve sobe imaju klima uređaj, balkon, kupatilo... detaljnije »
Hotel Mediterranean Beach
Hotel je udaljen 8km od centra Limasola, 62km od aerodroma Larnaka, nalazi se u blizini antičkog Amathusa. - Plaža: - Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Označena plavom zastavom. - Sobe: - Hotel... detaljnije »
Hotel Mediterranean Beach 4*
Smešten je na peščanoj plaži u blizini prestižnih hotela “Amathus beach” i “Four Seasons” i blizu antičkog grada Amatusa, na oko 9 km od centra Limasola. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze... detaljnije »
Hotel Royal Apollonia Beach
Hotel se nalazi na obali, na plaži; udaljen je 5km od centra Limasola, 77km od aerodroma Larnaka; okružen mnogobrojnim prodavnicama, restoranima i barovima. - Plaža: - Hotel se nalazi na peščanoj... detaljnije »
Hotel Royal Apollonia Beach 5*
Potpuno renoviran hotel u novom izda­nju biće otvoren 01. maja 2013. Nalazi se na plaži, u centru turističke zone i 5 km od centra Limasola. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje recepciju, biznis... detaljnije »
Hotel St Raphael Resort 5*
Nalazi se na širokoj peščanoj plaži, na oko 12 km od centra Limasola, i okružen je prelepom baštom. U okviru hotela gostima su na raspolaganju marina za jahte, 6 restorana, 3 bara, sale za... detaljnije »
1 - 12 od 12 rezultata
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru