Limasol - Kipar

Limasol (29), Kipar (111)
Limasol, Kipar - leto 2016, hoteli, aranžmani, smeštaj, letovanje, avio karte

Hotel Amathus Beach
Lokacija: na peščanoj plaži, 9 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, četiri restorana, taverna, Petrino bar, koktel bar, bar pored bazena i na plaži, nekoliko... detaljnije »
Hotel Amathus Beach
Hotel Amathus Beach 5* - Lokacija: na peščanoj plaži, 9 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 239 soba, recepcija, četiri restorana, taverna, Petrino bar, koktel... detaljnije »
Hotel and Resort St.Raphael
Lokacija: na jednoj od najvećih plaža u Limasolu, okružen raskošnom baštom koja zauzima površinu od 43.000 m2. Od centra Limasola je udaljen 11 km a od aerodroma Larnaka 55km. - Sadržaj: 272 smeštajne... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Lokacija: na plaži, 3 km od centra mesta Limasol, 72 km od aerodroma. Hotel ima 280 soba. - Hotelska ponuda: lift, restoran, a la cart restoran, lobi bar sa terasom, bazen, bar u bazenu, dečiji bazen,... detaljnije »
Hotel Crown Plaza
Lokacija: na peščanoj plaži, 800 m od centra Limasola, 77 km od aerodroma. Hotel ima 144 soba od kojih su superior renovirane 2010. godine. - Hotelska ponuda: recepcija, sef, restoran, lobi bar,... detaljnije »
Hotel Crown Plaza
Lokacija: hotel se nalazi na peščanoj plaži, 800 m od centra Limasola, 77 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 144 sobe, superior sobe su renovirane 2010. god., recepcija, sef, restoran,... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Lokacija: na peščanoj plaži u Limasolu, 3 km od turističkog centra Limasola, 70 km od aerodroma. Hotel je renoviran 2011.god i ima 174 soba. - Hotelska ponuda: sef, a la cart restoran, koktel bar,... detaljnije »
Hotel Four Seasons
Lokacija: na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, nekoliko restorana – grčki, italijanski, riblji, kineski, poslastičarnica, koktel bar, bar na... detaljnije »
Hotel Four Seasons
Lokacija: na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 304 sobe, recepcija, nekoliko restorana - grčki, italijanski, riblji, kineski, poslastičarnica,... detaljnije »
Hotel Grand Resort
Lokacija: na peščanoj plaži, u bašti punoj zelenila i palmi, 11 km od centra Limasola, 55 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, šest restorana, restoran pored bazena, tri bar, spa centar,... detaljnije »
Hotel Grand Resort Limassol
Lokacija: Hotel se nalazi u Limasolu, na peščanoj plaži. Od centra grada udaljen je 11 km, a od aerodroma Larnaka 56 km. - Opšti podaci: Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine u Limasolu, a... detaljnije »
Hotel Grandresort Beach (ex Hawaii grand)
Lokacija: na peščanoj plaži, u bašti punoj zelenila i palmi, 11 km od centra Limasola, 55 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 255 soba, recepcija, sedam restorana, restoran pored bazena,... detaljnije »
Hotel Harmony Bay
Lokacija: Hotel Harmony Bay se nalazi u Limasolu, na par metara od plaže. Udaljen je 8 km od centra grada, 70 km od aerodroma Larnaka i Nikozije. Do grada se može doći autobusom čija je stanica ispred... detaljnije »
Hotel Kanika Elias Beach
Lokacija: na peščanoj plaži u Limasolu, 3 km od turističkog centra Limasola, 70 km od aerodroma. Karakteristike: Hotel je renoviran 2011.god. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 174 sobe, sef, a la cart... detaljnije »
1 - 15 od 29 rezultata
Rani snijeg u Minhenu
22:00Klasik TV
Rani snijeg u Minhenu
Nestala
22:30Fox Movies
Nestala
Nož
02:00Pink Film
Nož
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje