Limasol - Kipar

Limasol (17), Kipar (48)
Limasol, Kipar - leto 2016, hoteli, aranžmani, smeštaj, letovanje, avio karte

Hotel Amathus Beach
Hotel Amathus Beach 5* - Lokacija: na peščanoj plaži, 9 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 239 soba, recepcija, četiri restorana, taverna, Petrino bar, koktel... detaljnije »
Hotel and Resort St.Raphael
Lokacija: na jednoj od najvećih plaža u Limasolu, okružen raskošnom baštom koja zauzima površinu od 43.000 m2. Od centra Limasola je udaljen 11 km a od aerodroma Larnaka 55km. - Sadržaj: 272 smeštajne... detaljnije »
Hotel Crown Plaza
Lokacija: hotel se nalazi na peščanoj plaži, 800 m od centra Limasola, 77 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 144 sobe, superior sobe su renovirane 2010. god., recepcija, sef, restoran,... detaljnije »
Hotel Four Seasons
Lokacija: na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 304 sobe, recepcija, nekoliko restorana - grčki, italijanski, riblji, kineski, poslastičarnica,... detaljnije »
Hotel Grandresort Beach (ex Hawaii grand)
Lokacija: na peščanoj plaži, u bašti punoj zelenila i palmi, 11 km od centra Limasola, 55 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 255 soba, recepcija, sedam restorana, restoran pored bazena,... detaljnije »
Hotel Kanika Elias Beach
Lokacija: na peščanoj plaži u Limasolu, 3 km od turističkog centra Limasola, 70 km od aerodroma. Karakteristike: Hotel je renoviran 2011.god. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 174 sobe, sef, a la cart... detaljnije »
Hotel Kapetanios
Lokacija: hotel je udaljen 100 m od plaže. Nalazi se u blizini gradske galerije, Arheološkog muzeja, na par minuta šetnje do centra grada Limasola, 77 km od aerodroma. - Sadržaj: recepcija, lobi bar,... detaljnije »
Hotel Mediterranean Beach
Lokacija:hotel se nalazi na peščanoj plaži, udaljen je 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 290 soba, recepcija, pet restorana, četiri bara, bazen, dečiji bazen,... detaljnije »
Hotel Navarria
Lokacija: od centra grada hotel je udaljen 4.5 km, od peščane plaže ga deli ulica a aerodrom u Larnaki je udaljen 70 km. - Sadrzaj: hotel raspolaže sa 130 soba, restoran, bar, spoljašnji bazen,... detaljnije »
Hotel Odyssia (ex Kanika Pantheon)
Lokacija: udaljen je cca 70 m od plaže, u centru Limasola, 70 km od aerodroma. 600 m od hotela je udaljen zološki vrt u Limassolu. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 159 soba, restoran, taverna, pab, bar... detaljnije »
Hotel Park Beach
Lokacija: cca 150m od peščane plaže, u blizini prodavnica I restorana. Od centra grada je udaljen cca 3km. - Sadržaj: 110 smeštajnih jedinica, restoran, bar, bar pored bazena, otvoren bazen (udaljen... detaljnije »
Hotel Poseidonia Beach
Lokacija: hotel se nalazi na peščanoj plaži, udaljen 8 km od Limassola, 60 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 138 soba, restoran, bar, bar pored bazena, otvoreni I zatvoreni bazen, terasa... detaljnije »
Hotel Royal Apollonia Beach
Lokacija: hotel se nalazi na plaži, 5 km od centra Limasola, 77 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 204 sobe, recepcija, a la carte restorani: japanski, italijanski, taverna, bar, bar pored... detaljnije »
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Amathus Beach
Amathus Beach Hotel 5* Hotel se nalazi na peščanoj plaži, udaljen je 9km od centra Limasola, 58km od aerodroma Larnaka. Hotel se nalazi na dve peščane plaže. Hotel raspolaže sa 239 soba; svaka soba... detaljnije »
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Mediterranean Beach
Mediterranean Beach Hotel 4* - Hotel je udaljen 8km od centra Limasola, 62km od aerodroma Larnaka, nalazi se u blizini antičkog Amathusama, na peščanoj plaži koja je označena plavom zastavom. Hotel... detaljnije »
1 - 15 od 17 rezultata
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Jesen / Zima na moru

Jesen / Zima na moru

Jesenje letovanje
Topla zima na moru