Limasol - Kipar

Limasol (27), Kipar (93)
Limasol, Kipar - leto 2015, hoteli, aranžmani, smeštaj, letovanje, avio karte

Aparthotel Jasmine
Hotel se nalazi u Južnom Kipru u samom centru Limasola, udaljen 70 km od aerodroma Larnaka, od plaže je udaljen 200m. - Opšti podaci: - Hotel ima 26 studija i 20 apartmana koji su renovirani 2008.... detaljnije »
Hotel Amathus Beach
Okružen velikom zelenilom površinom (4000m2) nalazi se na peščanoj plaži u turističkom delu I na oko 8 km od centra Limasola, a od aerodroma u Larnaki je udaljen 75 km. Hotel pripada lancu „ The... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Hotel je poziconiran na dobroj lokaciji na oko 3 km od centra Limasola, na uskoj peščanoj plaži. Ispred hotela se nalazi taksi stanica, kao i autobuska stanica u blizini. - Hotelski sadržaj: tri... detaljnije »
Hotel Caravel
Hotel se nalazi u Limasolu, u Agios Tzchonas turističkoj zoni, od aerodroma Larnaka je udaljen oko 60 km. U blizini ovog manjeg i udobnog hotela su mnogi restorani u barovi kao i stanica gradskog... detaljnije »
Hotel Crowne Plaza
Hotel je lociran na oko 1 km od centra, 77 km od aerodrome u Larnaki - Sadržaj hotela: WiFi internet, sef (besplatan), parking, restoran, bar sa pogledom na more, bar pored bazena i na plaži,... detaljnije »
Hotel Crowne Plaza Limassol 4*
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, na oko 1.5 km od centra Limasola. Od prvog maja 2011. god. hotel Holiday Inn je postao Crowne plaza, jedini na Kipru, u čije renoviranje je uloženo oko 5 miliona... detaljnije »
Hotel Four Seasons
Hotel se nalazi se na peščanoj plaži, u turističkom delu, na šetalištu uz samo more, na oko 8km istočno od centra Limasola. Ovo je jedan od najekskluzivnijih hotela na Kipru. U blizini se nalaze... detaljnije »
Hotel Grand Resort Beach
Hotel se nalazi se na peščanoj plaži, u bašti punoj zelenila i palmi, 3 km od turističkog dela Limasola, na oko 11 km od centra Limasola. Pored hotela se nalazi marina. - Poseduje sedam restorana,... detaljnije »
Hotel Grand Resort Limassol
Hotel se nalazi u Limasolu, na peščanoj plaži. Od centra grada udaljen je 11 km, a od aerodroma Larnaka 56 km - Opšti podaci: - Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine u Limasolu, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel Kanika Elias Beach
Smešten je na peščanoj plaži, 11 km od centra Limasola, u blizini se nalaze supermarketi i taverne. Renoviran 2011. godine, od aerodoroma u Larniki udaljen 55 km. - Sadržaj hotela: recepcija, tri... detaljnije »
Hotel Kapetanios
Dobro pozicionar hotel, jedan ulica ga deli od plaže, oko 100 m, u blizini Gradske galerije, Arheološkog muzeja i 10 min od centra grada. Od aerodrome u Larnaki je udaljen oko 75 km. - Sadržaj hotela:... detaljnije »
Hotel Kapetanios Limassol 3*
Hotel se nalazi blizu centra Limasola, na 100 m od gradske plaže, u neposrednoj blizini zoo - vrta, Gradske galerije, Arheološkog muzeja i centra grada. Sve sobe imaju klima uređaj, balkon, kupatilo... detaljnije »
Hotel Mediterranean Beach
Mediterranean Beach je smešten na peščanoj plaži, oko 8 km od centra Limasola i oko 70 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel pripada čuvenom lancu „Greathotels of world“. - Nalazi se na... detaljnije »
Hotel Mediterranean Beach 4*
Smešten je na peščanoj plaži u blizini prestižnih hotela “Amathus beach” i “Four Seasons” i blizu antičkog grada Amatusa, na oko 9 km od centra Limasola. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze... detaljnije »
1 - 15 od 27 rezultata
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Banje i wellness

Banje i wellness

Banjski turizam
Opuštanje u spa centrima
Odmor i dobra zabava
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani