Limasol - Kipar

Limasol (38), Kipar (137)
Limasol, Kipar - leto 2016, hoteli, aranžmani, smeštaj, letovanje, avio karte

Hotel Navarria
Navarria hotel se nalazi preko puta plaže, na oko 4.5 km od centra Limasola i na oko 58 km od aerodroma Larnaka. U blizini se nalaze antičke ruševine Amatunda. Do grada se može doći taksijem (24h) ili... detaljnije »
Hotel Amathus Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, udaljen je 9km od centra Limasola, 58km od aerodroma Larnaka - Plaža: - Hotel se nalazi na dve peščane plaže. - Sobe: - Hotel raspolaže sa 239 soba; svaka soba... detaljnije »
Hotel Amathus Beach
Lokacija: na peščanoj plaži, 9 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, četiri restorana, taverna, Petrino bar, koktel bar, bar pored bazena i na plaži, nekoliko... detaljnije »
Hotel Amathus Beach
Hotel Amathus Beach 5* - Lokacija: na peščanoj plaži, 9 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 239 soba, recepcija, četiri restorana, taverna, Petrino bar, koktel... detaljnije »
Hotel and Resort St.Raphael
Lokacija: na jednoj od najvećih plaža u Limasolu, okružen raskošnom baštom koja zauzima površinu od 43.000 m2. Od centra Limasola je udaljen 11 km a od aerodroma Larnaka 55km. - Sadržaj: 272 smeštajne... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Lokacija: na plaži, 3 km od centra mesta Limasol, 72 km od aerodroma. Hotel ima 280 soba. - Hotelska ponuda: lift, restoran, a la cart restoran, lobi bar sa terasom, bazen, bar u bazenu, dečiji bazen,... detaljnije »
Hotel Crown Plaza
Lokacija: na peščanoj plaži, 800 m od centra Limasola, 77 km od aerodroma. Hotel ima 144 soba od kojih su superior renovirane 2010. godine. - Hotelska ponuda: recepcija, sef, restoran, lobi bar,... detaljnije »
Hotel Crown Plaza
Lokacija: hotel se nalazi na peščanoj plaži, 800 m od centra Limasola, 77 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 144 sobe, superior sobe su renovirane 2010. god., recepcija, sef, restoran,... detaljnije »
Hotel Crowne Plaza
Lokacija: - Hotel se nalazi na obali, udaljen je 2km od centra Limasola, 77km od aerodroma Larnaka. - Plaža: - Hotel je udaljen 100m od peščano-šljunkovite plaže (deli ih šetalište) - Sobe: -... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži 12 km od centra Limasola i 5 km od centra turističke zone, blizu ostataka antičkog grada Amatusa. - Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze tri restorana i... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Lokacija: na peščanoj plaži u Limasolu, 3 km od turističkog centra Limasola, 70 km od aerodroma. Hotel je renoviran 2011.god i ima 174 soba. - Hotelska ponuda: sef, a la cart restoran, koktel bar,... detaljnije »
Hotel Four Seasons
Lokacija: na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, nekoliko restorana – grčki, italijanski, riblji, kineski, poslastičarnica, koktel bar, bar na... detaljnije »
Hotel Four Seasons
Lokacija: na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 304 sobe, recepcija, nekoliko restorana - grčki, italijanski, riblji, kineski, poslastičarnica,... detaljnije »
Hotel Grand Resort
Lokacija: na peščanoj plaži, u bašti punoj zelenila i palmi, 11 km od centra Limasola, 55 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, šest restorana, restoran pored bazena, tri bar, spa centar,... detaljnije »
1 - 15 od 38 rezultata
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje