Limasol - Kipar

Limasol (38), Kipar (138)
Limasol, Kipar - leto 2016, hoteli, aranžmani, smeštaj, letovanje, avio karte

Hotel Amathus Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, udaljen je 9km od centra Limasola, 58km od aerodroma Larnaka - Plaža: - Hotel se nalazi na dve peščane plaže. - Sobe: - Hotel raspolaže sa 239 soba; svaka soba... detaljnije »
Hotel Amathus Beach
Lokacija: na peščanoj plaži, 9 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, četiri restorana, taverna, Petrino bar, koktel bar, bar pored bazena i na plaži, nekoliko... detaljnije »
Hotel Amathus Beach
Hotel Amathus Beach 5* - Lokacija: na peščanoj plaži, 9 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 239 soba, recepcija, četiri restorana, taverna, Petrino bar, koktel... detaljnije »
Hotel and Resort St.Raphael
Lokacija: na jednoj od najvećih plaža u Limasolu, okružen raskošnom baštom koja zauzima površinu od 43.000 m2. Od centra Limasola je udaljen 11 km a od aerodroma Larnaka 55km. - Sadržaj: 272 smeštajne... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Lokacija: na plaži, 3 km od centra mesta Limasol, 72 km od aerodroma. Hotel ima 280 soba. - Hotelska ponuda: lift, restoran, a la cart restoran, lobi bar sa terasom, bazen, bar u bazenu, dečiji bazen,... detaljnije »
Hotel Crown Plaza
Lokacija: na peščanoj plaži, 800 m od centra Limasola, 77 km od aerodroma. Hotel ima 144 soba od kojih su superior renovirane 2010. godine. - Hotelska ponuda: recepcija, sef, restoran, lobi bar,... detaljnije »
Hotel Crown Plaza
Lokacija: hotel se nalazi na peščanoj plaži, 800 m od centra Limasola, 77 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 144 sobe, superior sobe su renovirane 2010. god., recepcija, sef, restoran,... detaljnije »
Hotel Crowne Plaza
Lokacija: - Hotel se nalazi na obali, udaljen je 2km od centra Limasola, 77km od aerodroma Larnaka. - Plaža: - Hotel je udaljen 100m od peščano-šljunkovite plaže (deli ih šetalište) - Sobe: -... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži 12 km od centra Limasola i 5 km od centra turističke zone, blizu ostataka antičkog grada Amatusa. - Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze tri restorana i... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Lokacija: na peščanoj plaži u Limasolu, 3 km od turističkog centra Limasola, 70 km od aerodroma. Hotel je renoviran 2011.god i ima 174 soba. - Hotelska ponuda: sef, a la cart restoran, koktel bar,... detaljnije »
Hotel Four Seasons
Lokacija: na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, nekoliko restorana – grčki, italijanski, riblji, kineski, poslastičarnica, koktel bar, bar na... detaljnije »
Hotel Four Seasons
Lokacija: na peščanoj plaži, 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 304 sobe, recepcija, nekoliko restorana - grčki, italijanski, riblji, kineski, poslastičarnica,... detaljnije »
Hotel Grand Resort
Lokacija: na peščanoj plaži, u bašti punoj zelenila i palmi, 11 km od centra Limasola, 55 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, šest restorana, restoran pored bazena, tri bar, spa centar,... detaljnije »
Hotel Grand Resort Limassol
Lokacija: Hotel se nalazi u Limasolu, na peščanoj plaži. Od centra grada udaljen je 11 km, a od aerodroma Larnaka 56 km. - Opšti podaci: Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine u Limasolu, a... detaljnije »
1 - 15 od 38 rezultata
Upit za sve partnere
Detaljno pretraživanje
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti