Pretraživanje: Kipar apartmani

Hotel Vrissiana Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u Protarasu (u mestu Paralimni). Udaljen je oko 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Glavnu zgradu čini prizemlje i tri sprata sa 138 soba. Poseduje i 4... detaljnije »
Hotel Capo Bay
Hotel Capo bay se nalazi u centru Protarasa. Smešten je na obali Fig tree zaliva, udaljen samo par minuta hoda od šetališta, prodavnica, i prepoznatljivih restorana - taverni. Nalazi se na oko 60 km... detaljnije »
Hotel Cratos Premium
Cratos Premium se nalazi u Kireniji, na svojoj plaži, na oko 5km od centra Kirenije i na oko 80km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 2010.godine i zauzima ukupnu površinu od... detaljnije »
Hotel Ascos Coral Beach
Ascos Coral Beach hotel se nalazi u mestu Pafos, na peščano-šljunkovitoj plaži. Nalazi se u Coral Bay-u, nekoliko minuta hoda od pešačke zone i 16km od grada Pafos. Od aerodroma Larnaka udaljen je oko... detaljnije »
Hotel The Colony
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u centru Kirenije, na svega 5 minuta hoda od starog jezgra grada, u kojem se nalaze zidine impozantne vizantijske tvrđave iz 13. veka i mala živopisna luka. Udaljen je... detaljnije »
Hotel Palm Beach and Bungalows
Hotel se nalazi u Larnaki, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 6 km od centra grada i oko 13 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 1980. godine, kompletno renoviran 2002. godine,... detaljnije »
Kipar - last minute
Kipar je ostrvska država koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog mora, u neposrednoj blizini turske obale. Ostrvo je dugo bilo raskršće između Evrope, Azije i Afrike, a još uvek su prisutni mnogi... detaljnije »
Hotel Denizkizi
Denizkizi hotel se nalazi na svojoj plaži, oko 8km zapadno od centra Kirenije, do koje se najlakše dolazi gradskim autobusom sa autobuske stanice koja je od hotela udaljena svega 100m. Hotel je od... detaljnije »
Hotel Sunrise Pearl
Sunrise Pearl hotel se nalazi u Protarasu, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 65 km od aerodroma Larnaka i svega nekoliko minuta šetnje do centra Protarasa. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 2012.... detaljnije »
Hotel Toykis Bay Mavi
Lokacija: - Toykis Bay Mavi Hotel se nalazi u severnom delu Kipra, na oko 65 km od Kirenije i oko 50 km od Famaguste. Udaljen je 67 km od aerodroma Ercan i 93 km od aerodroma u Larnaki. Od mesta... detaljnije »
Hotel Denizkizi Royal
Denizkizi Royal se nalazi na oko 8km od centra Kirenije, na svojoj plaži. Udaljen je oko 85km od aerodroma Larnaka. Autobuska stanica je na oko 100m od hotela, a postoji i dolmuš koji često prolazi... detaljnije »
Hotel Arkin Palm Beach
Arkin Palm Beach se nalazi na oko 5 km od centra Famaguste, u istorijskoj luci grada i na oko 40 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima ukupno 102 sobe. U svom sastavu sadrži 2 restorana... detaljnije »
Hotel Merit Park
Merit Park hotel nalazi se na oko 6km od centra Kirenije, na svojoj plaži. Udaljen je oko 83km od aerodroma Larnaka. Sa glavnog puta do centra vozi lokalni autobus na svakih 5 minuta, do ponoći. -... detaljnije »
Hotel Anmaria Beach
Ovaj moderan hotel se nalazi u mirnom delu Aja Nape, svega 1 km od centra i 43 km od aerodroma u Larnaki. - Opšti podaci: - Hotel ima 107 soba od kojih 80 soba ima direktan ili bočni pogled na more.... detaljnije »
Hotel Ada Beach
Hotel se nalazi na svojoj plaži, udaljen je oko 6 km od centra Kirenije i oko 83 km od aerodroma u Larnaki. Nedaleko od hotela nalaze se ostaci zamka Sv.Ilariona, odakle se pruža prelep pogled na luku... detaljnije »
Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude