Kipar apartmani

Hotel St. Raphael Resort
Lokacija: St. Raphael Resort je smešten na najvećoj i najlepšoj plaži u Limassolu koja ima plavu zastavicu. Udaljen je oko 11 km od centra Limasola i oko 55 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci:... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Lokacija: na plaži, 3 km od centra mesta Limasol, 72 km od aerodroma. Hotel ima 280 soba. - Hotelska ponuda: lift, restoran, a la cart restoran, lobi bar sa terasom, bazen, bar u bazenu, dečiji bazen,... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži 12 km od centra Limasola i 5 km od centra turističke zone, blizu ostataka antičkog grada Amatusa. - Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze tri restorana i... detaljnije »
Hotel Adams Beach
Lokacija: - Hotel je udaljen 45km od aerodroma Larnaka, 3km od centra Aja Nape, u blizini prodavnica i restorana, preko puta autobuske stanice. - Plaža: - Hotel se nalazi na sopstvenoj peščanoj plaži... detaljnije »
Hotel Coral Beach and Resort
Cene su izražene po osobi u evrima - 8 dana / 7 noći, 12 dana / 11 noći - Redovnom linijom - Air Serbia - Polazak - Beograd - Larnaka - Sastanak putnika na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla” kod... detaljnije »
Hotel Athena Beach
Lokacija - Pripada lancu “Constantinou Bros” hotela. Nalazi se na peščanoj i šljunkovitoj plaži, 10 minuta šetnje od centra Pafosa, ekskluzivnih restorana, modernih noćnih klubova i barova. Od... detaljnije »
Hotel Crystal Springs Beach
Lokacija:na obodu mesta Protaras, 3 km od centra. Od plaže je udaljen oko 70m. Od aerodroma je udaljen 50km. - Karakteristike: hotel je renoviran 2011. god. - Sadržaj: 173 smeštajne jedinice,... detaljnije »
Hotel Pernera Beach
Lokacija: na periferiji mesta Protaras, 150m od plaže. Od centra Protarasa je udaljen 3km a od Aja Nape je udaljen 15km. - Sadržaj: 233 smeštajne jedinice, 4 restorana, 3 bara, 2 otvorena bazena, 1... detaljnije »
Hotel Stamatia
Lokacija:Hotel se nalazi na 100 m od plaže, 300 m od centra Aja Nape i 58 km od aerodorma Larnaka. - Opšti podaci: Hotel poseduje 111 soba: side sea view, sea view, inland (prizemlje) i superior sobe,... detaljnije »
Hotel Elysiume Beach Paphos
Lokacija: ovaj luksuzan hotel se nalazi u blizini drevnog arheološkog nalazišta Grobnica kraljeva, udaljen je samo 2 km od centra grada Pafosa i 140 km od aerodroma u Larnaki. Ispred hotela je mala,... detaljnije »
Hotel Grand Resort Limassol
Lokacija: Hotel se nalazi u Limasolu, na peščanoj plaži. Od centra grada udaljen je 11 km, a od aerodroma Larnaka 56 km. - Opšti podaci: Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine u Limasolu, a... detaljnije »
Hotel Amathus Beach
Lokacija: na peščanoj plaži, 9 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Hotelska ponuda: recepcija, četiri restorana, taverna, Petrino bar, koktel bar, bar pored bazena i na plaži, nekoliko... detaljnije »
Hotel Melissi Beach
Lokacija: hotel se nalazi na plaži, cca 1 km od centra Aya Nape, od aerodroma je udaljen 62 km, od prodavnica i restorana je udaljen cca 200m. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 160 soba, restoran, bar,... detaljnije »
Hotel Ada Beach
Hotel se nalazi na svojoj plaži, udaljen je oko 6 km od centra Kirenije i oko 83 km od aerodroma u Larnaki. Nedaleko od hotela nalaze se ostaci zamka Sv.Ilariona, odakle se pruža prelep pogled na luku... detaljnije »
Hotel Henipa
Lokacija: oko 150 m od plaže, 6 km od centra grada Larnaka, Hotel ima 164 sobe - Hotelska ponuda: restoran, lobi, koktel bar, restoran, bar pored bazena, bazen, dečiji bazen, TV sala, bašta,... detaljnije »
Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike