Pretraživanje: Kipar apartmani

Hotel Ascos Coral Beach
Ascos Coral Beach hotel se nalazi u mestu Pafos, na peščano-šljunkovitoj plaži. Nalazi se u Coral Bay-u, nekoliko minuta hoda od pešačke zone i 16km od grada Pafos. Od aerodroma Larnaka udaljen je oko... detaljnije »
Hotel Salamis Bay Conti Resort
Lokacija: - Famagusta, na svojoj plaži, 8km od centra Famaguste, oko 60km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima 536 soba, glavni restoran, à la carte restoran, barove, sale za sastanke,... detaljnije »
Hotel Constantinos The Great
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u mestu Protaras, na oko 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Glavnu zgradu čini prizemlje i tri sprata sa ukupno 153 sobe. Gostima su na raspolaganju a la... detaljnije »
Hotel Merit Cyprus Gardens Holiday Village
Merit Cyprus Gardens hotel se nalazi na oko 15 km od centra Famaguste i oko 50km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima 82 standardne sobe, restoran, pool bar i beach bar (otvoreni samo u... detaljnije »
Hotel Oscar Resort
Hotel Oscar Resort se nalazi na svojoj plaži, u novoj luci Kirenije. Od aerodroma Larnaka udaljen je oko 80 km. Do centra grada, koji je udaljen 1,5km, dolazi se shuttle busom koji saobraća tri puta u... detaljnije »
Hotel Vuni Palace
Hotel je udaljen je oko 2km od centra Kirenije i oko 80km od aerodroma Larnaka. Nalazi se u na svojoj plaži. - Opšti podaci: - Moderan hotelski kompleks, otvoren 2006. godine, smešten na samoj obali... detaljnije »
Hotel Adams Beach and Adams Deluxe Wing
Hotel Adams Beach se nalazi u Aja Napi, na svojoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra Aja Nape i oko 45 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je otvoren 1997. godine, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel Vrissiana Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u Protarasu (u mestu Paralimni). Udaljen je oko 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Glavnu zgradu čini prizemlje i tri sprata sa 138 soba. Poseduje i 4... detaljnije »
Hotel Merit Park
Merit Park hotel nalazi se na oko 6km od centra Kirenije, na svojoj plaži. Udaljen je oko 83km od aerodroma Larnaka. Sa glavnog puta do centra vozi lokalni autobus na svakih 5 minuta, do ponoći. -... detaljnije »
Hotel Sunrise Pearl
Sunrise Pearl hotel se nalazi u Protarasu, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 65 km od aerodroma Larnaka i svega nekoliko minuta šetnje do centra Protarasa. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 2012.... detaljnije »
Hotel Ada Beach
Hotel se nalazi na svojoj plaži, udaljen je oko 6 km od centra Kirenije i oko 83 km od aerodroma u Larnaki. Nedaleko od hotela nalaze se ostaci zamka Sv.Ilariona, odakle se pruža prelep pogled na luku... detaljnije »
Hotel Dome Beach
The Dome Beach hotel se nalazi na samo par minuta šetnje od centra Aja Nape, na svojoj plaži i oko 43 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Ima ukupno 205 soba (158 standardnih, 37 porodičnih... detaljnije »
Hotel Denizkizi Royal
Denizkizi Royal se nalazi na oko 8km od centra Kirenije, na svojoj plaži. Udaljen je oko 85km od aerodroma Larnaka. Autobuska stanica je na oko 100m od hotela, a postoji i dolmuš koji često prolazi... detaljnije »
Hotel Lordos Beach
Lordos Beach se nalazi u Larnaki, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 9 km od centra grada i oko 18 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima 175 soba. Gostima su na raspolaganju 2 restorana,... detaljnije »
Hotel The Colony
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u centru Kirenije, na svega 5 minuta hoda od starog jezgra grada, u kojem se nalaze zidine impozantne vizantijske tvrđave iz 13. veka i mala živopisna luka. Udaljen je... detaljnije »
Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%