Kipar apartmani

Hotel Mediterranean Beach
Lokacija: Mediterranean Beach je smešten na peščanoj plaži, oko 8 km od centra Limasola i oko 70 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: Hotel pripada čuvenom lancu „Greathotels of world“. Nalazi se... detaljnije »
Hotel Princess Beach
Lokacija: Hotel se nalazi u oblasti Oroklini plaže, udaljen je oko 10 km od centra, 16 km od aerodroma u Larnaki. - Opšti podaci: Ovaj porodičan hotel poseduje glavni restoran, bar i restoran na... detaljnije »
Hotel Adams Beach and Adams Deluxe Wing
Lokacija: Hotel Adams Beach se nalazi u Aja Napi, na svojoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra Aja Nape i oko 45 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: Hotel je otvoren 1997. godine, a renoviran... detaljnije »
Tura po Kipru
Kipar je prelepa ostrvska država u Sredozemnom moru, koja ni malo ne liči na svoje severne, evropske susede. Treće je po veličini ostrvo Sredozemlja posle Sicilije i Sardinije i udaljeno je od turske... detaljnije »
Hotel Riverside Garden Resort
Lokacija: Hotel se nalazi u mestu Alsancak, 9 km zapadno od Kirenije i na 5 minuta vožnje do najbliže plaže, do koje, kao i do drugih okolnih plaža, saobraća shuttle bus hotela. - Opšti podaci:... detaljnije »
Hotel The Olive Tree
Lokacija: The Olive Tree hotel se nalazi u severnom delu Kipra, 8 km od Kirenije u delu zvanom Catalkoy i oko 85 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: Hotel ima ukupno 137 smeštajnih jedinica, od... detaljnije »
Hotel Lordos Beach
Lokacija: hotel se nalazi na peščanoj plaži, 9 km od centra Larnake, 18 km od aerodroma. Hotel ima 175 soba. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 175 soba, bazen, restoran i bar pored bazena, bar na plaži,... detaljnije »
Hotel Cratos Premium
Cratos Premium se nalazi u Kireniji, na svojoj plaži, na oko 5km od centra Kirenije i na oko 80km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 2010.godine i zauzima ukupnu površinu od... detaljnije »
Hotel Aloe
Lokacija: hotel je smešten u Kato Pafosu, 150m od peščane plaže, 8 km od popularnih turističkih znamenitosti, aerodrom je udaljen 20 km. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 272 sobe, restoran, bar, 2... detaljnije »
Hotel Pernera Beach
Lokacija: na periferiji mesta Protaras, 150m od plaže. Od centra Protarasa je udaljen 3km a od Aja Nape je udaljen 15km. - Sadržaj: 233 smeštajne jedinice, 4 restorana, 3 bara, 2 otvorena bazena, 1... detaljnije »
Hotel Anonymous Beach
Lokacija:hotel se nalazi u zalivu Sandy Bay, na peščanoj plaži, udaljen je 1, 5 km od centra grada i 48 km od aerodroma u Larnaki. Okružen egzotičnim zelenilom, pruža potpun užitak i relaksaciju. -... detaljnije »
Hotel Nestor
300 m od peščane plaže, 300 m od centra mesta Aja Napa, 40 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 167 soba, recepcija, restoran, taverna, kafe, bazen, bar pored bazena, frizerski salon,... detaljnije »
Hotel Princess Beach
Lokacija: na peščanoj plaži, 7 km od centra Larnake, 100 m od prvih prodavnica, 20 km od aerodorma. - Hotelska ponuda: recepcija, restorana, a la carte restoran, koktel bar, bazen, internet, bežični... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Aparthotel Petrosana
Hotel se nalazi na svega par minuta šetnje do centra Aja Nape, a od aerodroma Larnaka je udaljen oko 57 km. Od plaža sa belim peskom je udaljen oko 10 minuta hoda. - Opšti podaci - Hotel ima:... detaljnije »
Gladijator
14:30Fox Movies
Gladijator
Terminator 2
21:00Pink Action
Terminator 2
Marjuča ili smrt
22:45Pink Film
Marjuča ili smrt
Ritam ludila
23:55HBO
Ritam ludila
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu