Pretraživanje: Kipar apartmani

Hotel Lordos Beach
Hotel raspolaže sa 175 soba. Svaka soba ima kupatlo (tuš), klimu, terasu, TV sa satelitskim programom, telefon, sef, fen za kosu, pristup bežičnom internetu (doplata). Mogućnost najma mini frižidera... detaljnije »
Hotel Mediterranean Beach 4*
Smešten je na peščanoj plaži u blizini prestižnih hotela “Amathus beach” i “Four Seasons” i blizu antičkog grada Amatusa, na oko 9 km od centra Limasola. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze... detaljnije »
Hotel Royal Apollonia Beach
Hotel se nalazi na obali, na plaži; udaljen je 5km od centra Limasola, 77km od aerodroma Larnaka; okružen mnogobrojnim prodavnicama, restoranima i barovima. - Plaža: - Hotel se nalazi na peščanoj... detaljnije »
Hotel Princess Beach
Hotel je udaljen 7km od centra Larnake, 10km od aerodroma; nalazi se u blizini mnogobrojnih prodavnica i restorana - Plaža: - Hotel se nalazi na peščano-šljunkovitoj plaži. - Sobe: - Hotel... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži 12 km od centra Limasola i 5 km od centra turističke zone, blizu ostataka antičkog grada Amatusa. Od dodatnih sadržaja u okviru hotela se nalaze tri restorana i dva... detaljnije »
Hotel Nestor
Renoviran hotel na 300 m od plaže, 40 km od aerodoroma, i 300m od centra Aja Nape - Sadržaj hotela: zatvoren bazen, teretana, otvoren bazen (postoje kreveti na vodi, koji se placaju 4, 5 eur, dobije... detaljnije »
Hotel St Raphael Resort 5*
Nalazi se na širokoj peščanoj plaži, na oko 12 km od centra Limasola, i okružen je prelepom baštom. U okviru hotela gostima su na raspolaganju marina za jahte, 6 restorana, 3 bara, sale za... detaljnije »
Hotel Princess Beach - Larnaka 4*
Lociran direktno na obali, na plaži Oroklini. Od centra Larnake udaljen je 5 kilometara. Pored otvorenog bazena, poseduje dva restorana i koktel bar, Spa i Fitnes centar, veliki dečiji bazen, teniski... detaljnije »
Hotel Kapetanios
Hotel Kapetanios Limassol 3* - Lokacija: - Hotel se nalazi u blizini centra Limasola i Arheološkog muzeja, 2km od starog grada, 70km od aerodroma Larnaka. - Plaža: - Hotel je udaljen 100m od... detaljnije »
Hotel Crowne Plaza
Hotel je udaljen 100m od peščano-šljunkovite plaže (deli ih šetalište) - Sobe: - Hotel raspolaže sa 144 sobe. Svaka soba ima kupatilo, klimu, mini frižider (plaća se), LCD TV sa satelitskim... detaljnije »
Hotel Royal Apollonia Beach 5*
Potpuno renoviran hotel u novom izda­nju biće otvoren 01. maja 2013. Nalazi se na plaži, u centru turističke zone i 5 km od centra Limasola. Od dodatnih sadržaja hotel poseduje recepciju, biznis... detaljnije »
Hotel Elias Beach
Hotel raspolaže sa 174 sobe. Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, LCD TV sa sa satelitskim programom (pojedini kanali uz doplatu), telefon, mini frižider, radio, fen za kosu. - Hotelski sadržaj: ... detaljnije »
Hotel Crowne Plaza Limassol 4*
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, na oko 1.5 km od centra Limasola. Od prvog maja 2011. god. hotel Holiday Inn je postao Crowne plaza, jedini na Kipru, u čije renoviranje je uloženo oko 5 miliona... detaljnije »
Hotel Golden Bay Beach
Hotel ima 3 restorana, tavernu, 3 bara, spoljašnji i unutrašnji bazen, dečiji bazen, fitnes, saunu, đakuzi, parno kupatilo, salon lepote, frizerski salon, 2 teniska terena, mini klub, salu za... detaljnije »
Hotel Mediterranean Beach
Hotel je udaljen 8km od centra Limasola, 62km od aerodroma Larnaka, nalazi se u blizini antičkog Amathusa. - Plaža: - Hotel se nalazi na peščanoj plaži. Označena plavom zastavom. - Sobe: - Hotel... detaljnije »
Hit ponude
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Egzotične destinacije

Egzotične...

Putovanja iz snova
Egzotične zemlje
Daleke destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude