Pretraživanje: Kipar apartmani

Hotel Sunrise Pearl
Sunrise Pearl hotel se nalazi u Protarasu, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 65 km od aerodroma Larnaka i svega nekoliko minuta šetnje do centra Protarasa. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 2012.... detaljnije »
Hotel Arkin Palm Beach
Arkin Palm Beach se nalazi na oko 5 km od centra Famaguste, u istorijskoj luci grada i na oko 40 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima ukupno 102 sobe. U svom sastavu sadrži 2 restorana... detaljnije »
Hotel Merit Cyprus Gardens Holiday Village
Merit Cyprus Gardens hotel se nalazi na oko 15 km od centra Famaguste i oko 50km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima 82 standardne sobe, restoran, pool bar i beach bar (otvoreni samo u... detaljnije »
Hotel Denizkizi
Denizkizi hotel se nalazi na svojoj plaži, oko 8km zapadno od centra Kirenije, do koje se najlakše dolazi gradskim autobusom sa autobuske stanice koja je od hotela udaljena svega 100m. Hotel je od... detaljnije »
Hotel Constantinos The Great
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u mestu Protaras, na oko 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Glavnu zgradu čini prizemlje i tri sprata sa ukupno 153 sobe. Gostima su na raspolaganju a la... detaljnije »
Hotel Odessa
Odessa hotel se nalazi na peščanoj plaži u Protarasu, na samo 5 minuta lagane šetnje od centra ovog zanimljivog turističkog mesta. Udaljen je 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je... detaljnije »
Hotel Toykis Bay Mavi
Lokacija: - Toykis Bay Mavi Hotel se nalazi u severnom delu Kipra, na oko 65 km od Kirenije i oko 50 km od Famaguste. Udaljen je 67 km od aerodroma Ercan i 93 km od aerodroma u Larnaki. Od mesta... detaljnije »
Hotel Vrissiana Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u Protarasu (u mestu Paralimni). Udaljen je oko 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Glavnu zgradu čini prizemlje i tri sprata sa 138 soba. Poseduje i 4... detaljnije »
Hotel The Colony
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u centru Kirenije, na svega 5 minuta hoda od starog jezgra grada, u kojem se nalaze zidine impozantne vizantijske tvrđave iz 13. veka i mala živopisna luka. Udaljen je... detaljnije »
Hotel Adams Beach and Adams Deluxe Wing
Hotel Adams Beach se nalazi u Aja Napi, na svojoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra Aja Nape i oko 45 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je otvoren 1997. godine, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel Sunrise Beach
Nalazi se na peščanoj plaži u samom centru Protarasa. U okolini se nalazi veliki broj radnji, restorana i barova. Udaljen je oko 65 km od aerodroma u Larnaki. - Opšti podaci: - Hotel ima 245 soba... detaljnije »
Hotel Merit Park
Merit Park hotel nalazi se na oko 6km od centra Kirenije, na svojoj plaži. Udaljen je oko 83km od aerodroma Larnaka. Sa glavnog puta do centra vozi lokalni autobus na svakih 5 minuta, do ponoći. -... detaljnije »
Hotel Topset
Hotel Topset se nalazi na svojoj plaži, na oko 5km od centra grada Kirenije. Do grada, na svakih 10-15 minuta, saobraća autobus čija je stanica na glavnom putu, na samo oko 100m od hotela. Hotel je od... detaljnije »
Hotel Golden Bay Beach
Golden Bay Beach hotel se nalazi u gradu Larnaka, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 10km od centra grada i oko 15km od aerodroma Larnaka. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica, sa koje često... detaljnije »
Hotel L.A. and Resort
Hotel se nalazi u mestu Lapta, na samo 14 km od centra Kirenije, dok je od aerodroma u Larnaki udaljen oko 90 km. Od hotela do centra Kirenije vozi lokalni autobus. - Opšti podaci: - L.A hotel nosi... detaljnije »
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%