Pretraživanje: Kipar apartmani

Hotel Merit Cyprus Gardens Holiday Village
Merit Cyprus Gardens hotel se nalazi na oko 15 km od centra Famaguste i oko 50km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima 82 standardne sobe, restoran, pool bar i beach bar (otvoreni samo u... detaljnije »
Hotel The Colony
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u centru Kirenije, na svega 5 minuta hoda od starog jezgra grada, u kojem se nalaze zidine impozantne vizantijske tvrđave iz 13. veka i mala živopisna luka. Udaljen je... detaljnije »
Hotel Grand Resort Limassol
Hotel se nalazi u Limasolu, na peščanoj plaži. Od centra grada udaljen je 11 km, a od aerodroma Larnaka 56 km - Opšti podaci: - Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine u Limasolu, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel Vrissiana Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u Protarasu (u mestu Paralimni). Udaljen je oko 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Glavnu zgradu čini prizemlje i tri sprata sa 138 soba. Poseduje i 4... detaljnije »
Hotel Golden Bay Beach
Golden Bay Beach hotel se nalazi u gradu Larnaka, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 10km od centra grada i oko 15km od aerodroma Larnaka. Ispred hotela se nalazi autobuska stanica, sa koje često... detaljnije »
Hotel Dome Beach
The Dome Beach hotel se nalazi na samo par minuta šetnje od centra Aja Nape, na svojoj plaži i oko 43 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Ima ukupno 205 soba (158 standardnih, 37 porodičnih... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Hotel Kaya Artemis
Lokacija: - Famagusta, Bafra. Na svojoj plaži, oko 40km od centra Famaguste, oko 100km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima 734 sobe, od kojih se jedan deo nalazi u glavnoj zgradi, a... detaljnije »
Hotel Anmaria Beach
Ovaj moderan hotel se nalazi u mirnom delu Aja Nape, svega 1 km od centra i 43 km od aerodroma u Larnaki. - Opšti podaci: - Hotel ima 107 soba od kojih 80 soba ima direktan ili bočni pogled na more.... detaljnije »
Hotel Cratos Premium
Cratos Premium se nalazi u Kireniji, na svojoj plaži, na oko 5km od centra Kirenije i na oko 80km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 2010.godine i zauzima ukupnu površinu od... detaljnije »
Hotel Atlantica Aeneas Resort and Spa
Atlantica Aeneas resort se nalazi u Aja Napi (2,5km od centra), 43 km od aerodroma Larnaka i 90 m od Nissi plaže (preko puta ulice). - Opšti podaci: - Hotel ima 2 zgrade, glavnu zgradu i anekse sa... detaljnije »
Hotel Vuni Palace
Hotel je udaljen je oko 2km od centra Kirenije i oko 80km od aerodroma Larnaka. Nalazi se u na svojoj plaži. - Opšti podaci: - Moderan hotelski kompleks, otvoren 2006. godine, smešten na samoj obali... detaljnije »
Hotel Arkin Palm Beach
Arkin Palm Beach se nalazi na oko 5 km od centra Famaguste, u istorijskoj luci grada i na oko 40 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima ukupno 102 sobe. U svom sastavu sadrži 2 restorana... detaljnije »
Hotel Denizkizi
Denizkizi hotel se nalazi na svojoj plaži, oko 8km zapadno od centra Kirenije, do koje se najlakše dolazi gradskim autobusom sa autobuske stanice koja je od hotela udaljena svega 100m. Hotel je od... detaljnije »
Hotel Palm Beach and Bungalows
Hotel se nalazi u Larnaki, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 6 km od centra grada i oko 13 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 1980. godine, kompletno renoviran 2002. godine,... detaljnije »
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude