Pretraživanje: Kipar apartmani

Hotel Merit Park
Merit Park hotel nalazi se na oko 6km od centra Kirenije, na svojoj plaži. Udaljen je oko 83km od aerodroma Larnaka. Sa glavnog puta do centra vozi lokalni autobus na svakih 5 minuta, do ponoći. -... detaljnije »
Hotel L.A. and Resort
Hotel se nalazi u mestu Lapta, na samo 14 km od centra Kirenije, dok je od aerodroma u Larnaki udaljen oko 90 km. Od hotela do centra Kirenije vozi lokalni autobus. - Opšti podaci: - L.A hotel nosi... detaljnije »
Hotel Toykis Bay Mavi
Lokacija: - Toykis Bay Mavi Hotel se nalazi u severnom delu Kipra, na oko 65 km od Kirenije i oko 50 km od Famaguste. Udaljen je 67 km od aerodroma Ercan i 93 km od aerodroma u Larnaki. Od mesta... detaljnije »
Hotel Cratos Premium
Cratos Premium se nalazi u Kireniji, na svojoj plaži, na oko 5km od centra Kirenije i na oko 80km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 2010.godine i zauzima ukupnu površinu od... detaljnije »
Hotel Adams Beach and Adams Deluxe Wing
Hotel Adams Beach se nalazi u Aja Napi, na svojoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra Aja Nape i oko 45 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je otvoren 1997. godine, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel Grand Resort Limassol
Hotel se nalazi u Limasolu, na peščanoj plaži. Od centra grada udaljen je 11 km, a od aerodroma Larnaka 56 km - Opšti podaci: - Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine u Limasolu, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel Arkin Palm Beach
Arkin Palm Beach se nalazi na oko 5 km od centra Famaguste, u istorijskoj luci grada i na oko 40 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima ukupno 102 sobe. U svom sastavu sadrži 2 restorana... detaljnije »
Hotel Dome Beach
The Dome Beach hotel se nalazi na samo par minuta šetnje od centra Aja Nape, na svojoj plaži i oko 43 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Ima ukupno 205 soba (158 standardnih, 37 porodičnih... detaljnije »
Hotel Sunrise Beach
Nalazi se na peščanoj plaži u samom centru Protarasa. U okolini se nalazi veliki broj radnji, restorana i barova. Udaljen je oko 65 km od aerodroma u Larnaki. - Opšti podaci: - Hotel ima 245 soba... detaljnije »
Kipar - last minute
Kipar je ostrvska država koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog mora, u neposrednoj blizini turske obale. Ostrvo je dugo bilo raskršće između Evrope, Azije i Afrike, a još uvek su prisutni mnogi... detaljnije »
Hotel Ascos Coral Beach
Ascos Coral Beach hotel se nalazi u mestu Pafos, na peščano-šljunkovitoj plaži. Nalazi se u Coral Bay-u, nekoliko minuta hoda od pešačke zone i 16km od grada Pafos. Od aerodroma Larnaka udaljen je oko... detaljnije »
Hotel Denizkizi
Denizkizi hotel se nalazi na svojoj plaži, oko 8km zapadno od centra Kirenije, do koje se najlakše dolazi gradskim autobusom sa autobuske stanice koja je od hotela udaljena svega 100m. Hotel je od... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Hotel Topset
Hotel Topset se nalazi na svojoj plaži, na oko 5km od centra grada Kirenije. Do grada, na svakih 10-15 minuta, saobraća autobus čija je stanica na glavnom putu, na samo oko 100m od hotela. Hotel je od... detaljnije »
Hotel The Colony
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u centru Kirenije, na svega 5 minuta hoda od starog jezgra grada, u kojem se nalaze zidine impozantne vizantijske tvrđave iz 13. veka i mala živopisna luka. Udaljen je... detaljnije »
Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije