Kipar apartmani

Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Amathus Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži, udaljen je 9km od centra Limasola, 58km od aerodroma Larnaka. Hotel se nalazi na dve peščane plaže. Hotel raspolaže sa 239 soba; svaka soba ima kupatilo, klimu, LCD... detaljnije »
Hotel and Resort St.Raphael
Lokacija: na jednoj od najvećih plaža u Limasolu, okružen raskošnom baštom koja zauzima površinu od 43.000 m2. Od centra Limasola je udaljen 11 km a od aerodroma Larnaka 55km. - Sadržaj: 272 smeštajne... detaljnije »
Hotel Royal Apollonia Beach
Lokacija: hotel se nalazi na plaži, 5 km od centra Limasola, 77 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 204 sobe, recepcija, a la carte restorani: japanski, italijanski, taverna, bar, bar pored... detaljnije »
Hotel Grecian Sands
Lokacija:nalazi se na obodu peščane plaže do koje se dolazi stepenicama. Od centra grada je udaljen oko 2 km a od aerodroma u Larnaki je udaljen 50km.Karakteristike: hotel pripada lancu Grecian... detaljnije »
Hotel and Resort Coral Beach
Lokacija: hotel se nalazi na samoj ivici poluostrva Akamas, koje je pod zaštitom UNESCO-a, udaljen je 12 km od mesta Pafos i 500 m od plaže. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 16 tipova soba okružen... detaljnije »
Hotel Grecian Bay
Lokacija: okružen je zelenilom i nalazi se na privatnoj peščanoj plaži. Od centra grada je udalje 1.5 km, a od aerodroma u Larnaki 50 km. - Karakteristike: hotel pripada lancu Grecian Hotels. -... detaljnije »
Hotel Nestor
300 m od peščane plaže, 300 m od centra mesta Aja Napa, 40 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 167 soba, recepcija, restoran, taverna, kafe, bazen, bar pored bazena, frizerski salon,... detaljnije »
Hotel Park Beach
Lokacija: cca 150m od peščane plaže, u blizini prodavnica I restorana. Od centra grada je udaljen cca 3km. - Sadržaj: 110 smeštajnih jedinica, restoran, bar, bar pored bazena, otvoren bazen (udaljen... detaljnije »
Hotel Okeanos Beach
Lokacija: 150m od plaže u Aja Napi. Od restorana, prodavnica i noćnih klubova je udaljen oko 400m. Od aerodroma je udaljen 36km. - Sadržaj: 64 smeštajnih jedinica, restoran, bar, otvoren bazen sa... detaljnije »
Hotel Mediterranean Beach
Lokacija:hotel se nalazi na peščanoj plaži, udaljen je 8 km od centra Limasola, 70 km od aerodroma. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 290 soba, recepcija, pet restorana, četiri bara, bazen, dečiji bazen,... detaljnije »
Nova godina 2017. - Kipar - Hotel Mediterranean Beach
Hotel je udaljen 8km od centra Limasola, 62km od aerodroma Larnaka, nalazi se u blizini antičkog Amathusama, na peščanoj plaži koja je označena plavom zastavom. Hotel raspolaže sa 292 sobe. Svaka soba... detaljnije »
Hotel Flamingo
Lokacija: hotel se nalazi na na plaži Mekenzi, od aerodroma je udaljen cca 20 km. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 64 sobe, restoran, bar, otvoreni bazen na poslednjem spratu hotela, TV sala, mini... detaljnije »
Hotel Odyssia (ex Kanika Pantheon)
Lokacija: udaljen je cca 70 m od plaže, u centru Limasola, 70 km od aerodroma. 600 m od hotela je udaljen zološki vrt u Limassolu. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 159 soba, restoran, taverna, pab, bar... detaljnije »
Hotel Cavo Maris Beach
Lokacija: hotel se nalazi na ulazu u mesto Protaras, na samoj peščanoj plaži, od centra je udaljen 1.5 km, a od aerodroma 50 km. - Sadržaj: hotel raspolaže sa 243 sobe, restoran, 2 bara, prodavnica... detaljnije »
Hotel Anonymous Beach
Lokacija:hotel se nalazi u zalivu Sandy Bay, na peščanoj plaži, udaljen je 1, 5 km od centra grada i 48 km od aerodroma u Larnaki. Okružen egzotičnim zelenilom, pruža potpun užitak i relaksaciju. -... detaljnije »
Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Nova godina

Nova godina

Hit destinacije
Romantičan ili party provod
Ispunite novogodišnje želje
Zimovanje

Zimovanje

Skijaški aranžmani
Najbolji zimski centri
Hoteli i apartmani
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja