Pretraživanje: Kipar apartmani

Hotel Arkin Palm Beach
Arkin Palm Beach se nalazi na oko 5 km od centra Famaguste, u istorijskoj luci grada i na oko 40 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima ukupno 102 sobe. U svom sastavu sadrži 2 restorana... detaljnije »
Hotel The Colony
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u centru Kirenije, na svega 5 minuta hoda od starog jezgra grada, u kojem se nalaze zidine impozantne vizantijske tvrđave iz 13. veka i mala živopisna luka. Udaljen je... detaljnije »
Hotel Denizkizi
Denizkizi hotel se nalazi na svojoj plaži, oko 8km zapadno od centra Kirenije, do koje se najlakše dolazi gradskim autobusom sa autobuske stanice koja je od hotela udaljena svega 100m. Hotel je od... detaljnije »
Hotel Lapta Holiday Club
Hotel se nalazi u Lapti. Udaljen je oko 14km od centra Kiirenije i oko 90km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je otvoren 2015. godine i zauzima ukupnu površinu od 50.000 m2.. Ima tri tipa... detaljnije »
Hotel Toykis Bay Mavi
Lokacija: - Toykis Bay Mavi Hotel se nalazi u severnom delu Kipra, na oko 65 km od Kirenije i oko 50 km od Famaguste. Udaljen je 67 km od aerodroma Ercan i 93 km od aerodroma u Larnaki. Od mesta... detaljnije »
Hotel Odessa
Odessa hotel se nalazi na peščanoj plaži u Protarasu, na samo 5 minuta lagane šetnje od centra ovog zanimljivog turističkog mesta. Udaljen je 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je... detaljnije »
Hotel Cratos Premium
Cratos Premium se nalazi u Kireniji, na svojoj plaži, na oko 5km od centra Kirenije i na oko 80km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 2010.godine i zauzima ukupnu površinu od... detaljnije »
Hotel Grand Resort Limassol
Hotel se nalazi u Limasolu, na peščanoj plaži. Od centra grada udaljen je 11 km, a od aerodroma Larnaka 56 km - Opšti podaci: - Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine u Limasolu, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel Topset
Hotel Topset se nalazi na svojoj plaži, na oko 5km od centra grada Kirenije. Do grada, na svakih 10-15 minuta, saobraća autobus čija je stanica na glavnom putu, na samo oko 100m od hotela. Hotel je od... detaljnije »
Hotel Palm Beach and Bungalows
Hotel se nalazi u Larnaki, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 6 km od centra grada i oko 13 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je izgrađen 1980. godine, kompletno renoviran 2002. godine,... detaljnije »
Hotel Sunrise Beach
Nalazi se na peščanoj plaži u samom centru Protarasa. U okolini se nalazi veliki broj radnji, restorana i barova. Udaljen je oko 65 km od aerodroma u Larnaki. - Opšti podaci: - Hotel ima 245 soba... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Hotel Capo Bay
Hotel Capo bay se nalazi u centru Protarasa. Smešten je na obali Fig tree zaliva, udaljen samo par minuta hoda od šetališta, prodavnica, i prepoznatljivih restorana - taverni. Nalazi se na oko 60 km... detaljnije »
Hotel Ada Beach
Hotel se nalazi na svojoj plaži, udaljen je oko 6 km od centra Kirenije i oko 83 km od aerodroma u Larnaki. Nedaleko od hotela nalaze se ostaci zamka Sv.Ilariona, odakle se pruža prelep pogled na luku... detaljnije »
Hotel Dome Beach
The Dome Beach hotel se nalazi na samo par minuta šetnje od centra Aja Nape, na svojoj plaži i oko 43 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Ima ukupno 205 soba (158 standardnih, 37 porodičnih... detaljnije »
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude