Pretraživanje: Kipar apartmani

Kipar - specijalna ponuda
Kipar je ostrvska država koja se nalazi u istočnom delu Sredozemnog mora, u neposrednoj blizini turske obale. Ostrvo je dugo bilo raskršće između Evrope, Azije i Afrike, a još uvek su prisutni mnogi... detaljnije »
Hotel Anmaria Beach
Ovaj moderan hotel se nalazi u mirnom delu Aja Nape, svega 1 km od centra i 43 km od aerodroma u Larnaki. - Opšti podaci: - Hotel ima 107 soba od kojih 80 soba ima direktan ili bočni pogled na more.... detaljnije »
Hotel Grand Resort Limassol
Hotel se nalazi u Limasolu, na peščanoj plaži. Od centra grada udaljen je 11 km, a od aerodroma Larnaka 56 km - Opšti podaci: - Grand Resort hotel je otvoren 1992. godine u Limasolu, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel Ada Beach
Hotel se nalazi na svojoj plaži, udaljen je oko 6 km od centra Kirenije i oko 83 km od aerodroma u Larnaki. Nedaleko od hotela nalaze se ostaci zamka Sv.Ilariona, odakle se pruža prelep pogled na luku... detaljnije »
Hotel Vrissiana Beach
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u Protarasu (u mestu Paralimni). Udaljen je oko 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Glavnu zgradu čini prizemlje i tri sprata sa 138 soba. Poseduje i 4... detaljnije »
Hotel Atlantica Miramare Beach
Atlantica Miramare Beach hotel se nalazi u gradu Limasol, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra grada i oko 70 km od aerodroma Larnaka. Pored hotela nalazi se autobuska stanica sa koje... detaljnije »
Hotel Salamis Bay Conti Resort
Lokacija: - Famagusta, na svojoj plaži, 8km od centra Famaguste, oko 60km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima 536 soba, glavni restoran, à la carte restoran, barove, sale za sastanke,... detaljnije »
Hotel Lapta Holiday Club
Hotel se nalazi u Lapti. Udaljen je oko 14km od centra Kiirenije i oko 90km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je otvoren 2015. godine i zauzima ukupnu površinu od 50.000 m2.. Ima tri tipa... detaljnije »
Hotel Vuni Palace
Hotel je udaljen je oko 2km od centra Kirenije i oko 80km od aerodroma Larnaka. Nalazi se u na svojoj plaži. - Opšti podaci: - Moderan hotelski kompleks, otvoren 2006. godine, smešten na samoj obali... detaljnije »
Hotel Adams Beach and Adams Deluxe Wing
Hotel Adams Beach se nalazi u Aja Napi, na svojoj plaži. Udaljen je oko 3 km od centra Aja Nape i oko 45 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel je otvoren 1997. godine, a renoviran 2007.... detaljnije »
Hotel The Colony
Ovaj luksuzni hotel nalazi se u centru Kirenije, na svega 5 minuta hoda od starog jezgra grada, u kojem se nalaze zidine impozantne vizantijske tvrđave iz 13. veka i mala živopisna luka. Udaljen je... detaljnije »
Hotel Arkin Palm Beach
Arkin Palm Beach se nalazi na oko 5 km od centra Famaguste, u istorijskoj luci grada i na oko 40 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima ukupno 102 sobe. U svom sastavu sadrži 2 restorana... detaljnije »
Hotel Sunrise Beach
Nalazi se na peščanoj plaži u samom centru Protarasa. U okolini se nalazi veliki broj radnji, restorana i barova. Udaljen je oko 65 km od aerodroma u Larnaki. - Opšti podaci: - Hotel ima 245 soba... detaljnije »
Hotel Constantinos The Great
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u mestu Protaras, na oko 47 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Glavnu zgradu čini prizemlje i tri sprata sa ukupno 153 sobe. Gostima su na raspolaganju a la... detaljnije »
Hotel Lordos Beach
Lordos Beach se nalazi u Larnaki, na peščanoj plaži. Udaljen je oko 9 km od centra grada i oko 18 km od aerodroma Larnaka. - Opšti podaci: - Hotel ima 175 soba. Gostima su na raspolaganju 2 restorana,... detaljnije »
Hit ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti