Venecija - 5 dana, autobusom

Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom
Venecija - 5 dana, autobusom

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Venecija, (Padova & Trst)
5 dana autobusom, 45 osoba minimum

Popust za rane rezervacije 7%
(za uplatu u celosti do 60 dana pre polaska, broj mesta je ograničen).

Termini:
10.11.-14.11.2016.
30.12.-03.01.2017.
15.02.-19.02.2017.
09.03.-13.03.2017.
13.04.-18.04.2017.
28.04.-02.05.2017.
Program putovanja:
1. dan Niš - Punta Sabjoni

Polazak iz Niša u 19,00 h sa parkinga Lukoilove pumpe kod TC “Tempo”. Direktna vožnja do Beograda sa usputnim zadržavanjima prema potrebi. Nastavak puta iz Beograda u 22,30 h sa autobuskog terminala kod buvljaka u bloku 42, ugao ulica Jurija Gagarina i Antifašističke borbe. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju. Usputna zadržavanja na graničnim prelazima i premo potrebi.
2. dan Punta Sabjoni - Venecija - Lido di Jezolo
U pre podnevnim satima dolazak u luku Punta Sabjoni. Fakultativa: Transfer brodom do Venecije. Panoramska šetnja istorijskim centrom Venecije sa lokalnim vodičem: Most uzdaha, Duždeva palata, stubovi zaštitnici grada, Trg Svetog Marka, crkva Svetog Marka, toranj, most Rialto… Slobodno vreme za šetnju i individualne aktivnosti. U po podnevnim satima povratak u luku Punta Sabjoni. Odlazak u Lido di Jezolo. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3. dan Lido di Jezolo (Padova & Verona)
Dourčak. Slobodan dan za individualne obilaske Lida di Jezolo. Noćenje. *Fakultativa: Celodnevni izlet do Padove i Verone. Obilazak za Padove: crkva Sv. Antonija, Prato dela Vale, korzo i trg Kavur… Nastavak putovanja za Veronu. Obilazak grada: Trg Bra, Palata Barbijeri, Arena, Trg Erbe, Julijina kuća, Trg Sinjorija, Toranj Lambertijevih… Slobodno vreme za individualni obilazak grada. Polazak za Lido di Jezolo u po podnevnim satima. *Fakultativni transfer brodom iz luke Punta Sabjoni 31.12.2016. u 18.00 h. Povratak iz Venecije 01.01.2017. god. u ranijim jutarnjim satima – Minimum 30 osoba.
4. dan Lido di Jezolo - Palmanova - Trst (Trevizo) - Beograd
Raniji doručak. Napuštanje hotela. Polazak za Palmanovu u 08,00 h. (Polazak za Beograd u 12,30h kod novogodišnjeg aranžmana). *Obilazak Outleta Palmanova www.palmanovaoutlet.it (šoping centra sa devedeset firmiranih butika i popustima od 30 do 70%. Dvosatno zadržavanje. Nastavak putovanja za Trst. Po dolasku panoramska šetnja do: Pravoslavne crkve Sv.Spiridona, Ponte rosa... Nastavak putovanja za Beograd, posle kraće pauze. Direktna vožnja kroz Sloveniju, Hrvatsku i Srbiju. Usputna zadržavanja na graničnim prelazima i prema potrebi.
5. dan Beograd - Niš
Očekivani dolazak u Beograd u zavisnosti od uslova na putu je u ranim jutarnjim satima (*kod novogodišnjeg aranžmana u ranim večernjim satima). Nastavak puta za Niš., dolazak oko podneva (*kod novogodišnjeg aranžmana u kasnijm večernjim satima). Prestanak aranžmanskih usluga.

* Fakultativni izlet do Padove i Verone, i obilazak outleta Palmanova nusu predviđeni za polazak 30.12.2016.! „Novogodišnji aranžman“

Cena obuhvata:
- prevoz na navedenim relacijama povišenim solo ili spratnim turističkim autobusom sa a/c i a/v uređajima,
- smeštaj u dvo i trokrevetnim (treći ležaj pomoćni) sobama u hotelu tipa Colonna, Trento... sa 3* u Lidu di Jezolo na bazi 2 noćenja sa doručkom, doručak kontinentalni, posluživanje,
- obilazak outleta Palmanova,
- licenciranog pratioca grupe, troškovi organizacije.

Cena ne obuhvata:
- polisu međunarodnog putnog i zdravstevnog osiguranja. Paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) možete uplatiti u Eurotursu po tarifi osiguravajuće kuće Sava osiguranje. Obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti u agenciji.
- individualne, vanprogramske troškove koje putnik načini u sredstvima javnog prevoza, u smeštajnim i objektima ishrane, na lokalitetima...
- fakultativne sadržaje programa,
- doplata za jednokrevetnu sobu
- doplata za polaske iz Vranja, Leskovca, Negotina i Zaječara 20 eur po osobi - potreban minimum 20 osoba po destinaciji
- doplata za jednokrevetnu sobu: 25 eur po osobi, rezervacija i uplata pre polaska na put!
- boravišnu taksu za boravak u hotelu u Lidu di Jezolo u iznosu od 1 eur po osobi i noćenju, plaćanje na recepciji hotela,

Cene prevoza i fakultativnih izleta po osobi (minimum za realizaciju izleta je 30 putnika):
- povratna brodska karta do Venecije. Cena 15,00 eur po osobi. Minimum 30 osoba. Cena obuhvata: eko, lučke takse, brodsku kartu Punta Sabjoni - Venecija - Punta Sabjoni.
- * fakultativni transfer 31.12.2016. do venecije i povratak 01.01.2017. u jutarnjim satima, cena 20,00 eur po osobi. Cena obuhvata: autobuski transfer do luke i nazad do hotela, brodsku kartu, eko i lučke takse, parking i troškove organizacije.
- celodnevni izlet autobusom do Padove i Verone. Cena 20, 00 eur po osobi. Minimum 30 osoba. Cena obuhvata: autobuski prevoz, obilaske u pomenutim gradovima (bez ulaznica za lokalitete), troškove putarina, parkinga i organizacije.

Napomene u vezi fakultativnih izleta:
- Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti

Opis i lokacija hotela:
- hoteli tipa “Colonna“ 3*, Lido di Jesolo, nalaze se u poznatom letovalištu Italije, udaljeni od mora od 100 do 400 m. Gostima je na raspolaganju restoran, recepcija, lift... Sve sobe u hotelima su dvo i trokrevetne sa trećim pomoćnim ležajem, opremljene: TV, mini-barom, telefonom... Većina soba ima balkon.

Način plaćanja
U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za devize Narodne banke Srbije na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak u maksimum 6 mesečnih rata po završetku putovanja, sa uvećanjem ostatka duga 1% po kalendarskom mesecu odloženog plaćanja i to: čekovima građana sa upisanim datumima dospeća 15. u mesecu ili administrativnom zabranom (dostavljaju se najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana)
- Platnim karticama
- Faktoring: odloženo, bez kamate, bez uvećanja, kreditnim karticama Banca Intesa ili Societe Generale-Masterata (6 rata). Kartica se provlači na ceo iznos cene aranžmana prilikom rezervacije ili na ostatak duga najkasnije 21 dan pre početka korišćenja aranžmana (moguće samo u poslovnicama Eurotursa).

Opšte napomene (sastavni deo programa putovanja)

Napomene u vezi smeštaja:
- U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14 h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka najkasnije do 09 h. Svaka smeštajna jedinica ima tuš/WC (ako u programu putovanje nije drugačije navedeno).
- Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalazi.
- Opisi i fotografije smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih jedinica, organizator ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata; bez mogućnosti uticaja organizatora.
- U smeštajnim jedinicama treći i četvrti ležaj su po pravilu pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine. Organizator putovanja na to nema uticaja.
- Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
- Dostupnost neki od dopunskih sadržaja zavisi isključivo od smeštajnih objekata (npr. sef, parking, mini-bar, TV, klima uređaj, WiFi...) i po pravilu se doplaćaju. Korišćenje interneta je predvidjeno na recepciji i brzina je nezadovoljavajuća zahtevnijim korisnicima.
- Ako drugačije nije navedeno način usluživanja obroka je kontinentalni

Napomene u vezi fakultativnih izleta i usluga:
- Fakultativni izleti i usluge nisu obavezni deo programa. Realizacija istih zavisi od broja prijavljenih putnika (ako drugačije nije navedeno minimum 30). Cena se sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, organizacije...
- Termini fakultativnih izleta i usluga su promenljivi i zavise od objektivnih okolnosti: slobodnih termina po lokalitetima, slobodnih termina vodiča, mogućnosti prevoza, vremenskih uslova... Organizator ne garantuje realizaciju fakultativnih izleta.
- Fakultativni izleti i usluge plaćaju se inopartneru na licu mesta, u efektivi i po cenama iskazanim u pisanom programu organizatora.

Ostale napomene:
- Putnici su u obavezi da se 2 dana pre početka putovanja obaveste o tačnom vremenu i mestu polaska. Na mesto polaska dolazi se 30 minuta ranije u slučaju autobuskog, odnosno 3 sata ranije u slučaju avio prevoza
- Kod autobuskih aranžmana prevoz se vrši visokopodnim, spratnim autobusima ili kombi-vozilima, automobilima sa klimatizacijom i audio opremom. Pauze radi usputnog odmora su predviđene na oko 4, 5 sata vožnje; na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu, „Zakona o bezbednosti saobraćaja“ i raspoloživosti kapaciteta stajališta.
- Raspored sedenja u autobusu određuje se kompjuterski, s tim da će se u spratnom autobusu sedišta računati počev od prvih sedišta u prizemlju. Ako putnik želi rezervaciju određenog sedišta rezervacija će se izvršiti uz uplatu 20 € u dinarskoj protivvrednosti.
- Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka, termina polazaka, uslova na putu i graničnim prelazima…).
- Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem organizator ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja organizatora, istaknut u prostorijama agencije.
- Organizator putovanja zadržava pravo korekcije programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. promena radnog vremena lokaliteta, muzeja, prodavnica i šoping centra, gužve na granicama, gužve u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak, praznika, velikih hepeninga...).
- Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 - 8 nedelja unapred.
- Popusti za rane rezervacije, last minute, akcijski popusti važe samo za ograničeni broj mesta. Organizator zadržava pravo ukidanja ovih popusta u bilo kom trenutku. Prilikom računanja popusta cena po osobi/danu se zaokružuje na prvi veći ceo broj.
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno način plaćanja je u celosti najkasnije 3 nedelje pre polaska
- Maloletni putnici ukoliko putuju bez roditelja, moraju imati overenu saglasnost roditelja, prema važećim propisima.
- Sva vremena u programima putovanja data su po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
- Putnici koji poseduju inostrani pasoš dužni su da se sami informišu kod nadležnog konzulata o uslovima koji važe za odredišnu ili tranzitnu zemlju (vizni, carinski, zdravstveni i dr.) i da sami blagovremeno i uredno pribave potrebne uslove i isprave.
- Putnici sa pasošima RS koje je izdala Koordinaciona uprava u Beogradu podležu viznom režimu, prema važećim propisima. Viziranje je individualno, prema uslovima Ambasade zemlje u koju se putuje. Organizator može posredovati samo u savetodavnom svojstvu i izdavanjem traženih dokumenata putniku, vezanih za realizaciju putovanja (ugovor, vaučer, potvrdu hotela). Organizator ne snosi odgovornost u slučaju nedobijanja vize.
- Preporuka je da se putnici pre polaska informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji (www.europa.rs) ili u konzulatu zemlje u koju putuju. Organizator ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulazak u stranu zemlju.
- Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (tax fre).
- Ukoliko u programu putovanja drugačije nije navedeno, aranžman je rađen na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.
- Organizator putovanja je u sistemu YUTA garancija putovanja Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU “YUTA”, Beograd, ul. Kondina br. 14, po Ugovoru o garanciji putovanja broj 023/2016 od 25.01.2016.god., polisa osiguranja od insolventnosti i odgovornosti broj 300049782 Od 25.01.2016.godine Akcionarskog društva za osiguranje „DDOR Novi Sad”.
- Kod organizatora putovanja možete uplatiti paket putnog osiguranja (Putničko zdravstveno osiguranje u inostranstvu sa asistencijom i mogućnošću Osiguranja prtljaga i osiguranje otkaza putovanja) po tarifi osiguravajuće kuće Milenijum ili Sava osiguranje (obaveštenja i uputstva sadržana su u Opštim uslovima osiguranja, koje možete dobiti kod organizatora).
- Ako u programu putovanja nije drugačije navedeno, organizator putovanja je PP “Euroturs Nis” doo, licenca OTP br. 49/2016
- Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja - YUTA standard. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate.
Hit ponude
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude