Zakintos - Grčka

Zakintos (6), Grčka (539)
Zakintos, Grčka - avionom, leto 2014, apartmani, hoteli, laganas, smeštaj, aranžmani

Kalamaki - Vila Meltemi
Vila Meltemi se nalazi u blizini jedne od najlepših i najpoznatijih plaža Zakintosa (plaža Kalamaki), od koje je udaljena oko 300 metara. - Sastoji se od dvokrevetnih studija (u nekima od njih... detaljnije »
Laganas - Vila Albatros
Vila Albatros se nalazi u glavnoj ulici, u samom centru Laganasa, na oko 400m udaljenosti od duge peščane plaže. - Raspolaže dvokrevetnim (dva standardna kreveta) i trokrevetnim studijima (tri... detaljnije »
Laganas - Vila Kaktus
Nalazi se na oko 300 metara od centra Laganasa, i na oko 150 metara od plaže. - Opis: Vila Kaktus je izuzetan objekat, na jako dobroj poziciji. Nalazi se u neposredno iza hotela Kaktus... detaljnije »
Laganas - Vila Mari
Vila Mari se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 50 metara udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. - Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta), smeštenim u... detaljnije »
Laganas - Vila Statis
Vila Statis se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. - Raspolaže dvokrevetnim studijima (dva standardna kreveta uz mogućnost... detaljnije »
Laganas - Vila Statis 1
Vila Statis 1 se nalazi u mirnom delu Laganasa, na oko 30m udaljenosti od duge peščane plaže i oko 200m od glavne ulice. - Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima (dva ili tri standardna... detaljnije »
1 - 6 od 6 rezultata
Ne propustite
Upit za sve partnere
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije