Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa

Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
  • Cena:
  • od 969 do 1459 €
  • Kategorizacija smeštaja:
  • Destinacije:
  • Grčka: Krf
  • Vrste putovanja:
  • Letovanje
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa
Ermones - Hotel Grand Mediterraneo Resort and Spa

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Iskoristite pogodnosti first minute cenovnika uplatom akontacije od 40% do 31.03.2010.

Krf

Ostrvo Krf pripada jonskom arhipelagu i nalazi se na najzapadnijoj strani Grčke, na samom ulazu u Jadransko more. Zbog svog povoljnog geografskog položaja i klime večnog proleća važi za najzelenije ostrvo Grčke sa bogatim četinarskim šumama i sa više od tri miliona maslinovih stabala. Kristalno bistro tirkizno more, bujna vegetacija, obala bogata uvalama i rtovima, kao i hotelski kompleksi svih kategorija zadovoljavaju potrebe i najizbirljivijih posetilaca.Na grčkom se ostrvo naziva Kerkira i ime je dobilo po nimfi Kerkiri koju je Posejdon, bog mora, oteo i zatočio na ostrvu. Ona je postala zaštitnica ostrva. Spominje se u Homerovoj Odiseji gde je Odisej u lutanju po povratku iz Trojanskog rata stigao pre no što se vratio na rodnu Itaku. Prvi doseljenici na ostrvu su bili Korinćani u 8. veku pre nove ere, a zatim ostrvo osvajaju Rimljani, Vizantijci, Mlečani, Francuzi i Englezi. Godine 1864. ostrvo se ujedinjuje sa ostatkom Grčke.

Program putovanja (minimum za realizaciju programa 80 putnika):
1.dan. Sastanak putnika na aerodromu "Nikola Tesla", 2 sata pre najavljenog vremena poletanja. Let na relaciji: Beograd - Krf. Po sletanju, transfer do hotela / apartmana. Izabrana usluga, noćenje.
2.-10. / 11.dan Krf. Slobodni dani za individualni program. Izabrana usluga, noćenje.
11. / 12.dan. Izabrana usluga. Napuštanje hotela / apartmana. Slobodno vreme, transfer do aerodroma. Krf / Beograd. Let na relaciji: Krf - Beograd. Sletanje na aerodrom "Nikola Tesla". Kraj programa.

Cena aranžmana obuhvata:
• Avio prevoz na relaciji Beograd - Krf - Beograd (čarter let);
• 10 ili 11 noćenja na bazi izabrane usluge;
• Transfere aerodrom-hotel / apartman-aerodrom na Krfu;
• Usluge predstavnika i organizaciju putovanja;
• Svi putnici državljani republike Srbije (starosti od 6 meseci do 80 godina), koji se prijave i uplate aranžman, su osigurani međunarodnim putnim zdravstvenim osiguranjem Delta Generali, standard - 35.000 € osigurane sume.

Cena aranžmana ne obuhvata:
• Aerodromske i sigurnosne takse odrasli 37,30 eur (taxa u Beogradu 15.30 eur, taxa na Krfu 22 eur), plaćanje prilikom uplate aranžmana, deca 2-5 god. plaćaju 15,30 eur (podložno promeni);
• Mogućnost uvodjenja dodatne YQ Jatove taxe za poskupljenje goriva !
• Fakultativne izlete i individualne troškove putnika.

Uslovi plaćanja:
• Plaćanje u dinarima po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke Banca Intesa;

Način plaćanja:
a) avansno
U gotovom, čekovima gradjana,uplatom na račun ili platnim karticama (Visa, Master Card, Dina). Avans od najmanje 40% ukupne cene aranžmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre početka aranžmana;
b) uplata na rate
Avans od najmanje 40% ukupne cene aranzmana prilikom prijave (u gotovom,čekovima gradjana,uplatom na račun ili platnim karticama (Visa, Master Card, Dina), a ostatak do ukupne cene aranžmana u mesečnim ratama (čekovima gradjana - deponuju se odmah po uplati avansa ili najkasnije u roku od 2 dana po prijavi). Čekovi se ispisuju na datume 1./10./20. u mesecu, a poslednja rata moze biti najkasnije 10.oktobra 2010.godine.

Napomena:
Prilikom svake uplate obračunava se ekvivalent u eur i ostatak duga ostaje izražen u eur. Uplaćeni iznos ne podleže promeni usled promena kursa eur/din;

Napomena za vize:
Putnicima koji poseduju biometrijske pasoše nije potrebna viza. Za putnike čiji su pasoši izdati na teritoriji Kosova i Metohije neophodna je viza ! Vlasnici starih plavih pasoša moraju lično aplicirati za vizu u Konzulatu R. Grčke!

Napomena:
U slučaju promena na monetarnom tržistu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih, Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanaj najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude