Pretraživanje: Halkidiki Polihrono hoteli

Putovanja
Hotel Al Mare
Hotel Al Mare udaljen je oko 90 km od Soluna i oko 2km od mesta Polihrono. Na oko 8 km od hotela nalazi se mesto Kallitea. Smešten je pored plaže, a između hotela i plaže postoji lokalni put. Potpuno... detaljnije »
Vila Avendino
Vila Avendino je smeštena nadomak mora, uz prvu liniju kuća, u neposrednoj blizini supermarketa, restorana i široke peščane plaže. Raspolaže dvokrevetnim apartmanom i studijom (dva standardna... detaljnije »
Vila Sarikas
Cene u tabeli su izražene u eur po osobi na bazi 10 noćenja - paket aranžman (prevoz + smeštaj + osiguranje) izuzev smena u vansezoni, koje se odnose na smeštaj (prevoz i osiguranje - gratis) - Vila... detaljnije »
Hotel Al Mare
Hotel Al Mare nalazi se na kosmpolitskom poluostrvu Kasandri, nadomak letovališta Polihrono, na samoj plaži. Sve sobe su uređene sa stilom i elegancijom tako da pružaju gostima komfor i udobnost. -... detaljnije »
Vila Finlandia
First minute popusti: - Na cenu smeštaja (devizni i dinarski deo aranžmana) za uplatu u celosti prilikom rezervacije -15%. Akcija traje do 14.02.2014. - Na cenu smeštaja (devizni i dinarski deo... detaljnije »
Vila Moustakas
Lokacija: Vila se nalazi na 50m od plaže. - Usluga: Najam studia. - Smeštaj: Raspolaže 1/2 i 1/3 studiima, koji se nalaze na drugom spratu. Studii poseduju kuhinju, twc, terasu, TV i klima uređaj... detaljnije »
Aparthotel Aspida 2
Lokacija: Hotelapart se nalazi u centralnom delu Polihrona, na oko 100 m od plaže. - Usluga: Najam studia. - Smeštaj: Objekat raspolaže sa 1/2 i 1/3 studiima. Poseduju kompletno opremljenu kuhinju,... detaljnije »
Vila Lica
Vila Lica se nalazi u centralnom delu Polihrona. Od plaže je udaljena 50-tak metara. - Raspolaže sa trokrevetnim apartmanima koji se nalaze u visokom prizemlju. Sastoje se od kuhinje, spavaće sobe i... detaljnije »
Vila Mina
Vila Mina se nalazi nadomak mora, kompletno je renovirana 2007. godine. Raspolaže sa 7 trokrevetnih apartma (spavaća soba -1 bračni krevet i jedan standardni krevet, kuhinja, TWC, terasa) i 2... detaljnije »
Vila Tasula
Popusti - first minute: - - Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do 01. februara odobravamo popust od 15% - - Za gotovinske uplate, celokupnog iznosa prilikom rezervacije, do... detaljnije »
Vila Despina
Vila Despina se nalazi u Polihronu na oko 250 metara od plaže. Vila poseduje petokrevetne i trokrevetne apartmane koji se nalaze u visokom prizemlju i na spratu. Petokrevetni apartmani su troprostorni... detaljnije »
Vila Sakis
Vila Sakis smeštena je na samoj obali mora, idealno je locirana u odnosu na najlepši deo plaže i šetališta. U neposrednoj blizini se nalaze i pekara i supermarket, tako da je vila pravi izbor za... detaljnije »
Aparthotel Palm Beach
First minute popusti: - Na cenu smeštaja (devizni i dinarski deo aranžmana) za uplatu u celosti prilikom rezervacije -15%. Akcija traje do 14.02.2014. - Na cenu smeštaja (devizni i dinarski deo... detaljnije »
Vila Vasilis
Lokacija: Vila Vasilis se nalazi u mirnom delu Polihrona, na oko 20m od plaže. Supermarket je u neposrednoj blizini, kao i igralište za decu. - Usluga: Najam studia, mogućnost doplate za ishranu u... detaljnije »
Vila Leonardo
Vila Leonardo smeštena je na 180 od plaže, u velikom dvorištu sa roštiljem predviđenom za boravak i opuštanje gostiju, okružena zelenilom. Raspolaže sledećim smeštajnim jedinicama: 1/3+2 apartmanima... detaljnije »
Ne propustite
Stvor
01:03Fox...
Stvor
Brod plovi za Šangaj
08:00Klasik TV
Brod plovi za...