Edipsos - Vila Miami

Edipsos - Vila Miami
Edipsos - Vila Miami
Edipsos - Vila Miami
Edipsos - Vila Miami
Edipsos - Vila Miami
Edipsos - Vila Miami
Edipsos - Vila Miami
Edipsos - Vila Miami
Edipsos - Vila Miami
First minute popust 10% za apartmanski smeštaj važi za rezervacije i uplatu akontacije do 15.marta 2017.god.

Ovaj popust ne važi za smene 24.05 - 03.06, 03.06. - 13.06., 11.09. - 21.09. i 21.09. - 01.10., kao ni za hotelski smeštaj.

Cene su izražene za paket aranžman po osobi (autobuski prevoz + 10 noćenja) + trajekt
Evia (Eubeja) - je drugo po veličini ostrvo u Grčkoj i treće u istočnom Mediteranu. Nalazi se na oko 150 km južno od Paralije - Katarini. Bogata flora i fauna, povoljni klimatski uslovi, bogata duga sezona, mnoštvo prelepih plaža i termalnih izvora čine Eviju izuzetno privlačnom destinacijom za turiste. Ostrvo je bogato arheološkim nalazištima, manastirima, tradicionalnim selima i jedno je od omiljenih letovališta koje pruža velike mogućnosti odmora i zabave. Glavna turistička mesta su na severu ostrva, od kojih je Pefki svakako najpopularnije.

Edipsos - je lepo uredjen gradić, smešten izmedju bujnog zelenila i tirkiznih voda evijskog zaliva, na 10km od luke Agiokampos. Izuzetnost ovom letovalištu daju i termalni lekoviti izvori, sa temperaturom vode od 34 do 70 stepeni, koji izviru iz dubina od 3000m i ulivaju se neposredno u Egejsko more. Zbog svojih lekovitih karakteristika, mineralni izvori Edipsosa poznati su još iz antičkog vremena. U bližoj i daljoj prošlosti, mnoge poznate ličnosti posećivale su ovo mesto, od filozofa Aristotela i Careva Adrijana i Marka Aurelija, pa do Srpskog kralja Petra I Karađorđevića, zatim Vinstona Čerčila, Marije Kalas, Aristotela Onazisa i mnogih drugih.
Danas je Edipsos moderno letovalište, koje posetiocima nudi izuzetnu priliku da uživaju u kombinaciji banjskog i morskog turizma. Ima dobro razvijenu turističku infrastrukturu: mnogobrojne hotele, vile sa studijima i apartmanima, spa centre, restorane, taverne, restorane brze hrane, poslastičarnice, igrališta za decu, lokalnu pijacu i brojne prodavnice i super markete.
U samom Edipsosu postoje dve manje i uže plaže sa mešavinom peska i šljunka. Prva se nalazi u centru mesta, pored male luke, a druga je peščana plaža na samim termalnim izvorima, gde voda izvire iz stena i uliva se direktno u more. U neposrednoj blizini (2km) se nalazi i oko 3km dugačka, peščana plaža mestašceta Agios Nikolaos. Zbog svoje raznovrsnosti, ovo letovalište rado posećuju kako porodice sa decom, starije osobe, tako i mladji i aktivniji gosti.

Vila Miami
Vila Miami se nalazi u centralnom delu Edipsosa, udaljena oko 250m od gradske plaže i oko 200 m od plaže sa termalnim izvorima.
Studiji su dvokrevetni i trokrevetni, poseduju odgovarajući broj ležajeva, TWC (tuš kada sa zavesom), opremljenu kuhinju, TV, garnituru za sedenje unutra i na terasi, klimu koja se ne doplaćuje. Gostima je na raspolaganju WI-FI internet ( agencija nije odgovorna za kvalitet i brzinu ).Vila poseduje lift.
U blizini vile nalaze se mnogobrojni supermarketi, prodavnice, pekare i restorani, a glavno šetalište, omiljena promenade za sve turiste, je na oko 300m od vile.

Program putovanja:
- Polazak autobusa iz Beograda dan ranije u odnosu na datum iz tabele u 15.00h sa parkinga preko puta O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina, Novi Beograd. /Proveriti pre puta ta; no vreme i mesto polaska/.
- Dolazak u letovalište sledećeg dana u prepodnevnim časovima.
- Smeštaj u studije-apartmane posle 14.00 časova.
- Boravak u izabranom studiju-apartmanu na bazi 10 noćenja, od 2 do 12 dana.
- Napuštanje studija-apartmana 12. dana do 09.00 časova.
- Polazak za Beograd oko 14.00h po grčkom vremenu (o tačnom vremenu polaska informaciju će dati predstavnik agencije).
- Dolazak u Beograd 13. dana u jutarnjim časovima.

Popusti za putnike na paket - aranžmanu:
- deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 7 godina, ili mogu da dele ležaj medjusobno ukoliko je jedno dete do 7 godina, a drugo dete do 12 godina.
- jedno dete do 7 godina može da deli ležaj sa odraslom osobom i plaća 60 eur i ima sedište u autobusu
- dete do 12 godina na sopstvenom ležaju (ili u koliko deli ležaj sa drugim detetom do 7 godina) ima popust 25 eur I ima sedište u autobusu.
- prilikom spajanja smena cena se umanjuje za 30 eur po osobi.

Napomena:
- Za putnike koji koriste sopstveni prevoz cena se umanjuje 30 eur (osim za smene označene zvezdicom)
- u slučaju kada jedna osoba koristi studio 1 /2 doplata je 70%.

Cene autobuskog prevoza za putnike koji ne koriste paket aranžman:
- Odrasli 70 eur, deca do 12 godina 60 eur.
- Autobusi su turističke klase sa TV / audio i klima uređajem.

Uslovi plaćanja:
1. First minute popust 10% za apartmanski smeštaj važi za rezervacije i uplatu akontacije do 15.marta 2017.god.
Ovaj popust ne važi za smene 24.05 - 03.06, 03.06. - 13.06., 11.09. - 21.09. i 21.09. - 01.10., kao ni za hotelski smeštaj.
2. Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate a ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.
3. Odloženo plaćanje: akontacija od 30% plaća se prilikom rezervacije, još 20% plaća se 10 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. novembra 2017. godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 10 dana pre puta i primenjuje se prodajni kurs Komercijalne banke koji važi toga dana.
4. Kredit banke: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: Komercijalna banka i Direktna banka. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.
5. Kreditne i debitne kartice: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste Visa Kartica, Dina Card, Master, Maestro. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.
6. Administrativna zabrana: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.
7. Kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.
- Sva plaćanja se vrše po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate aranžmana. Putnik se može opredeliti samo za jedan način plaćanja i ne može ga menjati.

Za putno osiguranje potrebno je dostaviti fotokopiju pasoša.
Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise po uslovima Uniqa osiguranja (potrebna kopija pasoša).

Napomene:
- Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
- Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).
- Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije
- Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Montesol Travel.

Montesol Travel

  prilikom kontakta pozovite se na
  Aladin putovanja
 • Telefon:
 • +381 11 324 80 74
  +381 11 324 80 96
  +381 11 337 36 08
 • Adresa:
 • Čumićevo sokače lokal 23, prizemlje, Beograd

  Poslovnice:
  Makedonska 11/V, Beograd (direkcija)
  Makedonska 30, lok 30 (Eurocentar), ulaz iz Dečanske br.5
 • Website:
 • www.montesol.rs

Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja