Perea - Hotel Golden Star

Perea - Hotel Golden Star
Solunska regija - Perea

Cena aranžmana: 2.500 din. za ceo period boravka + devizni deo iz tabele u Eur po sobi - dnevno; dete do 12 god. boravi besplatno

Troškovi rezervacije 300, 00 din
.
Na samo 20 km od centra Soluna u Solunskom zalivu nalazi se poznato letovalište Perea. Pored odlične usluge u hotelima, koji se nalaze na samoj obali mora, ponudu upotpunjuje mnoštvo restorana sa vrhunskim specijalitetima grčke kuhinje, taverni i kafića koji se prostiru duž nekoliko kilometara dugog šetališta uz more. Hotel Golden Star 4 * nalazi se na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km. Ima sopstvenu plažu sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran " Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV salu, salu za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 5 eur dnevno). Sve sobe imaju balkon, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, Standardne sobe imaju bočni pogled na more, Economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište. www.goldenstarhotel.com

Hotel Golden Star 4*
Lokacija: Na samoj obali mora, na plaži koja je obeležena plavom zastavom, u gradiću Perea. Od aerodroma u Solunu udaljen je 8 km.
Sadržaj: Sopstvena plaža sa ležaljkama i suncobranima (besplatno korišćenje za goste hotela), restoran na plaži, bar, snack bar, a la carte restoran " Scirocco" sa internacionalnom i mediteranskom kuhinjom i pogledom na solunski zaliv, TV sala, sala za konferencije, besplatan wireless internet u javnim delovima hotela, parking (uz doplatu na recepciji hotela, 5 eur dnevno).
Sobe: 44 sobe (dvokrevetne i trokrevetne) sa balkonom, A/C, SAT TV, TWC, fen za kosu, telefon, mini bar, sef, wireless internet. Superior sobe su renovirane 2015. godine i imaju direktan pogled na more, standardne sobe imaju bočni pogled na more, economy sobe su manje kvadrature i imaju pogled na dvorište.
Usluga: PP - polupansion - doručak - švedski sto (samoposluživanje), večera - švedski sto (samoposluživanje) ili meni (izbor više jela) u zavisnosti od broja gostiju u hotelu.
www.goldenstarhotel.com

Program putovanja:
Autobuski prevoz
1.dan
Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na navedene smene za autobuski prevoz, iz Beograda okvirno u 18h (mesto polaska biće naknadno objavljeno). Vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora.
2.dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u hotel posle 14h po lokalnom vremenu.
2-12.dan
Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
12.dan
Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu. Slobodno vreme do polaska autobusa za Beograd (povratak je sa mesta dolaska u popodnevnim/kasnim popodnevnim satima, u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka putnici će biti obavešteni na dan povratka na recepciji hotela ili SMS porukom.
13.dan
Dolazak u Beograd u kasnim večernjim satima.
Napomena: U zavisnosti od broja putnika (manje od 35) postoji mogućnost presedanja u drugo vozilo kod Solunskog aerodroma.

Sopstveni prevoz
1.dan
Dolazak u mesto boravka i smeštaj u sobe posle 14h po lokalnom vremenu.
1-11.dan Boravak u hotelu na bazi polupansiona.
11.dan Napuštanje soba do 9h po lokalnom vremenu poslednjeg dana boravka.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj u sobama po izboru na bazi polupansiona
- Način serviranja obroka:
- doručak - švedski sto (samoposluživanje) - večera - meni (izbor više jela)
- Pratioca grupe i organizaciju putovanja

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Prevoz autobusom
- Parking: 5 Eur dnevno (ograničen broj mesta, doplata na recepciji)
- Međunarodno putničko zdravstveno osiguranje po važećoj tarifi osiguravajuće kuće Dunav osiguranje

Napomena:
Doplate: za polazak iz Novog Sada i Zrenjanina 1.850 din.;
iz Kikinde 1.950 din.
Popusti: za polazak iz Niša - 500 din.

Autobuski prevoz
Postoji mogućnost korišćenja autobuskog prevoza za aranžmane u trajanju od 10 ili 15 noćenja sa početkom boravka u sledećim terminima:
- Maj: 15, 20, 25, 30
- Jun: 04, 09, 14, 19, 24, 29
- Jul: 04, 09, 14, 19, 24, 29
- Avgust: 03, 08, 13, 18, 23, 28
- Septembar: 02, 07, 12, 17, 22

Cena prevoza:
Odrasli Povratna karta: 70 eur Karta u jednom pravcu: 50 eur
Deca do 12 god. Povratna karta: 60 eur Karta u jednom pravcu: 50 eur

Način plaćanja:
Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana. Ostatak uplate:
- čekovima građana na jednake mesečne rate bez kamate do 15.11.2017.,
- gotovinski ili platnim karticama najkasnije 15 dana pre početka putovanja

Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate, sa uračunatim svim bankarskim troškovima.

Napomena:
Agencija nema lokalnog predstavnika u hotelu Golden Star. Za sve informacije i mogućnost organizovanja izleta, molimo Vas da kontaktirate osoblje recepcije koje govori engleski i grčki jezik

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije

Mladost Turist


Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%