1. maj 2017. - Pariz - 6 dana, avion - autobus

1. maj 2017. - Pariz - 6 dana, avion - autobus

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Ruta: Pariz - Diznilend - Minhen

Termin: 29. April 2017.
Program putovanja:
1.dan 29.04. Beograd - Pariz
Sastanak na arodromu Nikola Tesla u Beogradu, kod šaltera Wzzair u 09:45. Dolazak u Pariz u 14:30h po lokalnom vremenu. Posle sletanja i pasoške kontrole transfer do hotela u Parizu. Nakon kraćeg odmora, obilazak metroom u pratnji vodiča Programu plus Holiday - Čari Pariza (Monmartr - poznata umetnička četvrt, crkva Sacre Couer odakle se pruža prelepa panorama grada. Champs Elysees šetnja najlepšom avenijom Pariza, Trijumfalna kapija pauza za šampanjac ili kafu..). Povratak u hotel. Noćenje.
2.dan 30.04. Pariz
Doručak. U 09:00 panorama grada u pratnji lokalnog vodiča: trg Republike, Opera, Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Etoal, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, Dom invalida, Monparnas, Sen Mišel, Notr Dam... Slobodno popodne. Predlog agencije: Izlet autobusom do Versaja, obilazak rezidencije francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI (fakultativno). Smeštena je na 11 hektara kod grada Versaja jugozapadno od Pariza, i okružena sa 815 hektara parkova. Obilazak dvorca i kraljevskih vrtova u pratnji vodiča. Povratak u Pariz i slobodno vreme za šetnju i šoping. Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan 01.05. Pariz
Doručak. Predlog agencije: Ajfelov toranj - (fakultativno). Obilazak simbola Pariza u pratnji vodiča - koji je do sada posetilo preko 250 miliona turista. Atraktivan pogled sa trospratne kule visoke 324 metara pruža se na ceo Pariz. Kao na dlanu. Predlog agencije: obilazak Luvra, sa lokalnim vodičem (fakultativno). Prolazom kroz staklenu piramidu visoku 21m, počinje obilazak najvećeg muzeja na svetu. Imaćete priliku da vidite čuvenu Da Vinčijevu Mona Lizu, i preko 35.000 eksponata raspoređenih u devet paviljona. Slobodno popodne za šetnju i šoping. Sastanak u 19h za program Svetlosti Pariza. Večernja vožnja brodom po reci Seni, nezaboravni čarobni doživljaj grada Pariza (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan 02.05. Pariz - Rems
Doručak. Odlazak do Fabrike Fantazije - Diznilenda autobusom agencije, min. 25 osoba, za manji broj, brzom železnicom (RER). Za sve putnike koji ostaju u Parizu predlažemo vožnju metroom do novog dela La Defense. Slobodno vreme. U 19h polazak za Rems. Priključenje putnika iz Diznilenda. Panorama katedrale Notr Dam u Remsu, ovde su krunisani svi Francuski kraljevi. Nastavak putovanja za Nemačku. Noćna vožnja.
5.dan 03.05. Minhen - Kranjska Gora
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Panoramno razgledanje grada: Karlova vrata, Gradska Većnica, Marien plac... Slobodno vreme do 13:20 kada je polazak za Sloveniju. Dolazak u Kranjsku Goru uveče. Smeštaj u hotel. Noćenje.
6.dan 04.05. Kranjska Gora - Bled - Srbija
Doručak. Posle doručka odlazak na Bled i slobodno vreme za šetnju pored jezera, kafu i čuvene krempite... Nastavak putovanja za Srbiju sa usputnim pauzama za osveženje. Za putnike iz Novog Sada, organizovan je transfer od Rume. Dolazak uveče. U Beograd i Kragujevac.

Cena aranžmana: 299 €
Cena:izražena u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate. Devizni deo na putovanju odnosi se na transfer.

Aranžman obuhvata:
- Avio kartu na relaciji Beograd - Pariz
- prevoz modernim turist. autobusom, klima, dvd...
- 3 noćenje sa doručkom u Parizu, hotel 3*
- 1 noćenje sa doručkom u Kranjskoj Gori, Hotel sa 4*
- vodičke usluge I troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:
- aerodoromsku taksu 93 € plaća se u agenciji
- transfer od aerodroma do hotela (25€ na putovanju)
- troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
- fakultativne programe i ulaznice
- ostale nepomenute usluge.

Fakultativni izleti:
Za fakultativne izlete minimim 25 putnika
- Ajfelov Toranj (ulaznica i vodič) - 20 €
- Luvr (ulaznica i vodič) - 22 €/ D (17, 99) 8 €
- Versaj (autobus, ulaznica i vodič) - 35 €/ D (17, 99) 15 €
- Vožnja brodom po reci Seni u trajanju od sat vremena (karta).15 €/ D (8, 99) 7 €
- Diznilend - 63 €/ D (11, 99) 53 €
*Cene fakultative su formirane na osnovu cena iz 2016. godine i podložne su promenama

Popusti:
Deca do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruju popust 10% na iznos aranžmana, plus 10 € na deo u inostranstvu.

Doplata:
za večeru u Kranjskoj Gori - 10 €
za jednokrevetnu sobu - 110 €

Uslovi plaćanja:
- 30% pri rezervaciji, ostatak u mesečnim ratama. Poslednja najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- Plaćanje u gotovom, čekovima građana, virmanski - bezgotovinski, administrativnom zabranom, kreditnim karticama: Visa, Dina, Master Card, American Express

Odloženo plaćanje:
30 € mesečno, na sedam mesečnih rata bez kamate. Učešće 90 €. Troškovi obrade 1€.
Garancija plaćanja: administrativna z. i čekovi.

Transferi:
Novog Sada, Kragujevca, Kraljeva, Čačka, Vrnjačke Banje, Topole, Novog Sad - 20 €
Niša, Soko Banje - 28 €
* za putnike iz drugih gradova agencija može obezbeđuje transfer sa kućne adrese, u slučaju većeg broja putnika mesto polaska određuje organizator, 10 dana pre polaska

Napomene:
Za realizaciju putovanja minimalno 42 putnika, u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika, kao i otkaz putovanja ili promena termina od strane ogranizatora usled nepredviđenih okolnosti, otkazni rok je 5 dana Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, agencije Holiday, Licenca OTP: 463/2010. Organizator zadržava pravo manjih izmena u programu u cilju boljeg kvaliteta.
Hit ponude
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja