1. maj 2017. - Pariz - 6 dana, avion - autobus

1. maj 2017. - Pariz - 6 dana, avion - autobus

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Ruta: Pariz - Diznilend - Minhen

Termin: 29. April 2017.
Program putovanja:
1.dan 29.04. Beograd - Pariz
Sastanak na arodromu Nikola Tesla u Beogradu, kod šaltera Wzzair u 09:45. Dolazak u Pariz u 14:30h po lokalnom vremenu. Posle sletanja i pasoške kontrole transfer do hotela u Parizu. Nakon kraćeg odmora, obilazak metroom u pratnji vodiča Programu plus Holiday - Čari Pariza (Monmartr - poznata umetnička četvrt, crkva Sacre Couer odakle se pruža prelepa panorama grada. Champs Elysees šetnja najlepšom avenijom Pariza, Trijumfalna kapija pauza za šampanjac ili kafu..). Povratak u hotel. Noćenje.
2.dan 30.04. Pariz
Doručak. U 09:00 panorama grada u pratnji lokalnog vodiča: trg Republike, Opera, Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Etoal, palata Šajo, Ajfelova kula, Marsovo polje, Vojna škola, Dom invalida, Monparnas, Sen Mišel, Notr Dam... Slobodno popodne. Predlog agencije: Izlet autobusom do Versaja, obilazak rezidencije francuskih kraljeva Luja XIV, Luja XV i Luja XVI (fakultativno). Smeštena je na 11 hektara kod grada Versaja jugozapadno od Pariza, i okružena sa 815 hektara parkova. Obilazak dvorca i kraljevskih vrtova u pratnji vodiča. Povratak u Pariz i slobodno vreme za šetnju i šoping. Povratak u hotel. Noćenje.
3.dan 01.05. Pariz
Doručak. Predlog agencije: Ajfelov toranj - (fakultativno). Obilazak simbola Pariza u pratnji vodiča - koji je do sada posetilo preko 250 miliona turista. Atraktivan pogled sa trospratne kule visoke 324 metara pruža se na ceo Pariz. Kao na dlanu. Predlog agencije: obilazak Luvra, sa lokalnim vodičem (fakultativno). Prolazom kroz staklenu piramidu visoku 21m, počinje obilazak najvećeg muzeja na svetu. Imaćete priliku da vidite čuvenu Da Vinčijevu Mona Lizu, i preko 35.000 eksponata raspoređenih u devet paviljona. Slobodno popodne za šetnju i šoping. Sastanak u 19h za program Svetlosti Pariza. Večernja vožnja brodom po reci Seni, nezaboravni čarobni doživljaj grada Pariza (fakultativno). Povratak u hotel. Noćenje.
4.dan 02.05. Pariz - Rems
Doručak. Odlazak do Fabrike Fantazije - Diznilenda autobusom agencije, min. 25 osoba, za manji broj, brzom železnicom (RER). Za sve putnike koji ostaju u Parizu predlažemo vožnju metroom do novog dela La Defense. Slobodno vreme. U 19h polazak za Rems. Priključenje putnika iz Diznilenda. Panorama katedrale Notr Dam u Remsu, ovde su krunisani svi Francuski kraljevi. Nastavak putovanja za Nemačku. Noćna vožnja.
5.dan 03.05. Minhen - Kranjska Gora
Dolazak u Minhen u jutarnjim satima. Panoramno razgledanje grada: Karlova vrata, Gradska Većnica, Marien plac... Slobodno vreme do 13:20 kada je polazak za Sloveniju. Dolazak u Kranjsku Goru uveče. Smeštaj u hotel. Noćenje.
6.dan 04.05. Kranjska Gora - Bled - Srbija
Doručak. Posle doručka odlazak na Bled i slobodno vreme za šetnju pored jezera, kafu i čuvene krempite... Nastavak putovanja za Srbiju sa usputnim pauzama za osveženje. Za putnike iz Novog Sada, organizovan je transfer od Rume. Dolazak uveče. U Beograd i Kragujevac.

Cena aranžmana: 299 €
Cena:izražena u evrima, plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banke Intese na dan uplate. Devizni deo na putovanju odnosi se na transfer.

Aranžman obuhvata:
- Avio kartu na relaciji Beograd - Pariz
- prevoz modernim turist. autobusom, klima, dvd...
- 3 noćenje sa doručkom u Parizu, hotel 3*
- 1 noćenje sa doručkom u Kranjskoj Gori, Hotel sa 4*
- vodičke usluge I troškove organizacije

Aranžman ne obuhvata:
- aerodoromsku taksu 93 € plaća se u agenciji
- transfer od aerodroma do hotela (25€ na putovanju)
- troškove međunarodnog zdravstvenog osiguranja
- fakultativne programe i ulaznice
- ostale nepomenute usluge.

Fakultativni izleti:
Za fakultativne izlete minimim 25 putnika
- Ajfelov Toranj (ulaznica i vodič) - 20 €
- Luvr (ulaznica i vodič) - 22 €/ D (17, 99) 8 €
- Versaj (autobus, ulaznica i vodič) - 35 €/ D (17, 99) 15 €
- Vožnja brodom po reci Seni u trajanju od sat vremena (karta).15 €/ D (8, 99) 7 €
- Diznilend - 63 €/ D (11, 99) 53 €
*Cene fakultative su formirane na osnovu cena iz 2016. godine i podložne su promenama

Popusti:
Deca do 10 godina u zajedničkom ležaju ostvaruju popust 10% na iznos aranžmana, plus 10 € na deo u inostranstvu.

Doplata:
za večeru u Kranjskoj Gori - 10 €
za jednokrevetnu sobu - 110 €

Uslovi plaćanja:
- 30% pri rezervaciji, ostatak u mesečnim ratama. Poslednja najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.
- Plaćanje u gotovom, čekovima građana, virmanski - bezgotovinski, administrativnom zabranom, kreditnim karticama: Visa, Dina, Master Card, American Express

Odloženo plaćanje:
30 € mesečno, na sedam mesečnih rata bez kamate. Učešće 90 €. Troškovi obrade 1€.
Garancija plaćanja: administrativna z. i čekovi.

Transferi:
Novog Sada, Kragujevca, Kraljeva, Čačka, Vrnjačke Banje, Topole, Novog Sad - 20 €
Niša, Soko Banje - 28 €
* za putnike iz drugih gradova agencija može obezbeđuje transfer sa kućne adrese, u slučaju većeg broja putnika mesto polaska određuje organizator, 10 dana pre polaska

Napomene:
Za realizaciju putovanja minimalno 42 putnika, u slučaju nedovoljno prijavljenih putnika, kao i otkaz putovanja ili promena termina od strane ogranizatora usled nepredviđenih okolnosti, otkazni rok je 5 dana Uz ovaj program važe opšti uslovi organizatora putovanja, agencije Holiday, Licenca OTP: 463/2010. Organizator zadržava pravo manjih izmena u programu u cilju boljeg kvaliteta.
Hit ponude
Metropole

Metropole

Svetske metropole
Turističke atrakcije
Nezaboravna putovanja
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti