Azurna obala

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Azurna obala
Nica - Sen Trope - Kan - Monte Karlo - Monako - Milano

Autobusom, 6 dana

Promo cena: 189 € po osobi
Promo cena važi za rezervacije do 05. aprila.

Termin:
28. april - 03. maj 2017. - Prvomajski praznici
Nica je lučki grad, smešten na samoj obali Sredozemnog mora, između Kana i Monaka, u regionu Provansa-Alpi-Azurna obala. Najveće je naselje na rivijeri.
Stari deo grada karakteriše se svim odlikama mediteranskih gradova (kamene kuće, uske I krivudave ulice..)
Zbog svog položaja, Nica je jedno od najtoplijih mesta na Azurnoj obali.
Razni festivali doprinose zanimljivom gradskom životu i vedrini.
U Nici su živeli i radili Pikaso, Matis, Hemingvej…

Kan se nalazi jugozapadno od Nice, na Azurnoj obali. Kan se prostire na površini od 19,62 kvadratna kilometra, a u njemu živi oko 70 500 stanovnika.
Od srednjeg, pa do 19. veka je bio ribarsko selo.
U 19. veku francuski i strani bogataši kupuju svoje vikendice u njemu, tako od tada do danas on predstavlja mesto sastajanja bogatih.
U njegovom zalivu nalazi se jedna od najluksuznijih luka za jahte u Francuskoj.
Ovo je centar zimskog i letnjeg turizma, kongresa, i sajmova na Azurnoj obali.
Poznat je i po filmskom festival, koji je prvi put održan 1946. God.

Sen Trope je mala luka u francuskom departmanu Var.
Nalazi se na Azurnoj obali. Ovo ribarsko mesto se u 19. veku transformisalo u okupljalište umetnika, ali najveću popularnost i ekskluzivnost stiče 1950. god, kada se za mesto vezuje ime poznate francuske glumice Brižit Bardo.
Sen Trope je poznat po svojim klubovima, restoranima i luci za jahte.

Monte Karlo je glavni grad knževine Monako.Ima ukupno oko 15 000 stanovnika i to ne samo u oblasti gde se nalazi Le Grand Casino, već uključuje i četvrti Sent Mišel, Sent Roman/Tenao i plažu Larvoto.
Država je dobila ime po obližnjoj grčkoj koloniji Monoikos, koju su u 6. veku p.n.e. osnovali Feničani.
Monte Karlo je jedno od najbogatijih mesta u Evropi. U svetu je poznat po svojim kazinima, kockanju i predstavlja mesto gde bogati provode svoj odmor.Takođe je dom čuvene staze na kojoj se održava trka formule 1.
Milano - prestonica Lombardije, ima oko 1, 3 miliona stanovnika. Najveći je industrijski grad Italije i centar mode - dizajnera, umetnika, fotografa, manekena. Milano je moderan grad sa starom dušom; ima stari deo grada sa zanimljivim građevinama i palatama, zbog čega privlači brojne turiste. Smatra se „privrednim srcem“ Italije; svetski je poznat privredni, modni i medijski centar.

Program putovanja:
1.dan Beograd
Polazak autobusa iz Beograda u 17.00h sa parkinga kod O.T.C. Buvljak u ulici Jurija Gagarina, Novi Beograd. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim zadržavanjima radi graničnih formalnosti i odmora.
2.dan Nica
Dolazak u Nicu u prepodnevnim satima (po mogućstvu odmah smeštaj u hotel) ili razgledanje “kraljice Azurne obale“, kako još s pravom nazivaju ovaj grad, prepoznatljiv po prelepim palatama, čuvenim hotelima i kazinima, dugačkoj plaži... Panoramski obilazak: Trg Masena, Albertov vrt, Ruska crkva, engleska promenada, hotel Negresko... Slobodno vreme. Smeštaj u hotel. Noćenje.
3.dan Nica - Sen Trope - Kan - Nica
Doručak. Slobodno vreme u Nici. Fakultativno: celodnevno izelt za Sen Trope - prestižno letovalište na Azurnoj obali. Šetnja ulicama do gradskog zvonika, marine sa velikim brojem kafića i restorana, Prelepe peščane plaže i priroda samo su deo lepota koje pruža ovo mesto. Mogućnost vožnje brodom - pogled sa mora na rezidencijalnu zonu sa luksuznim vilama svetskog džet-seta… Nastavak puta za Kan. Panoramska šetnja duž čuvene Croasette, foto pauza pored još čuvenije festivalske dvorane u kojoj se održava Kanski filmski festival. Povratak u Nicu. Noćenje
4.dan Nica - Monte Karlo (Monako) - Eze - Nica
Doručak. Fakultativni izlet za Monako i Ez. Po dolasku u Kneževinu Monako, koju je osnovao nekadašnji pirat Frančesko Grimaldi. Panoramsko razgledanje ove najmanje kneževine na svetu: Kneževa palata, Katedrala u kojoj je sahranjena princeza Grejs Keli, Okeanografski muzej... Vožnja stazom Formule 1 do Monte Karla, najluksuznijeg kvarta Monaka, slobodno vreme za individualna razgledanja, a potom poseta fabrici parfema Galimard u Eze-u, gde se mogu kupiti neki od najboljih svetskih parfema po izuzetno povoljnim cenama. Povratak u Nicu. Noćenje.
5. dan Nica - Milano - Beograd
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Milano. Po dolasku u Milano panoramsko razgledanje grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala. Odlazak do jednog od tržnih centara. Slobodo vreme za kupovinu i individualne aktivnosti. U večernjim satima polazak za Beograd. Noćna vožnja kroz Italiju, preko Slovenije i Hrvatske sa pauzama prema potrebi.
6.dan Beograd
Dolazak u Beograd u popodnevnim časovima.

Popusti i doplate:
- Doplata za 1/1 sobu 75 €.
- Popust za decu do 12 godina u pratnji dve odrasle osobe 20 €.

Aranžman uključuje:
- prevoz turističkim autobusom (klima, audio, DVD...),
- smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi usluge 3 noćenja/doručak (pojačan doručak) u hotel 2*/3* u Nici
- razgledanja prema programu
- organizacija i stručno vođstvo puta, garanciju putovanja

Aranžman ne uključuje:
- obavezno zdravstveno osiguranje prema uslovima Uniqa osiguranja 575,00 po osobi do 70 god. starosti (potrebna fotokopija pasoša)
- individualne troškove
- fakultativne izlete

Cene fakultativnih izleta i ulaznica:
- Sen Trope i Kan - 20 €/deca 10 €, karta za brodić 15 €/deca 10 €
- Monako i Eze 15 €/deca 10 €

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

Uslovi i način plaćanja:
prilikom prijave i rezervacije 30% , a ostatak najkasnije 10 dana pre puta ili u mesečnim ratama do 15.06.2017.g.
Plaćanje je moguće izvršiti putem administrativne zabrane, gotovinski ili platnim karticama Visa, Dina, Master i Maestro.
Za rate koje dospevaju posle započetog putovanja potrebno je deponovati čekove 10 dana pre puta (ukoliko plaćanje nije preko administrativne zabrane).
Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate.

Opis smeštaja:
Appart’City Nice Acropolis 3* hotel se nalazi u centru Nice 15-tak minuta hoda od istorijskog starog dela grada i 20-tak od Engleske promenade. U svom sastavu ima 129 apartmana i studija, opremljenih kuhinjskim delom (frižider, štednjak, mikrotalasna, ketler), wi-fi (plaća se 1, 1 eur -24h), tv-sat, kupatilo. Sve sobe imaju grejanje i klimatizaciju. Doručak je pojačan francuski na bazi samousluživanja (hladan/ topli doručak)

Napomene:
- Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
- Aranžman je rađen na bazi minimum 45 putnika autobusom. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika, rok za otkaz aranžmana je 5 dana pre puta. Agencija zadržava pravo korekcije cena usled promena na monetarnom tržištu ili promena cena hotela ili prevoza Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti). Turistička agencija organizator, odnosno posrednik ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu.

Uz ovaj program važe opšti uslovi putovanja agencije Montesol Travel.
Hit ponude
Uskrs

Uskrs

Ponuda najlepših putovanja
Preporučujemo za praznike

Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom