1. maj 2017. - Kopenhagen

1. maj 2017. - Kopenhagen

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Кopenhagen - 5 dana / 4 noći - avionom

Polazak: 22. april 2017
Povratak: 26. april 2017.

Za realizaciju ovog putovanja potrebno minimum 10 putnika.
Državljanima Republike Srbije nije potrebna viza za ovo putovanje!
Kopenhagen sa dvorcima severnog Sjaelanda - Kopenhagen je dovoljno veliki da goste obraduje svojim znamenitostima i noćnim životom i dovoljno mali da čuva intimnu atmosferu. Zahvaljujući pogodnom položaju, predstavlja vezu izmedju centralne Evrope i Skandinavije. Broj muzeja je davno prevazišao očekivaniu cifru što čini posebno srećnim turiste. Bajkoviti heroji su pomešani sa prvoklasnim, savremenim dizajnom a popularna, stara džez muzika sa hladnom elektronikom. Najprivlačniji su Stari grad sa centralnim delom Njuhavnom i raznobojnim kućama poredjanim duž kanala, zamak Frideriksborg, Amalienborg - oficijelna rezidencija danskih kraljeva, „Mala sirena“ napravljena po liku iz Andersenove bajke, mnogobrojne crkve, istorijska zdanja, parkovi i aleje. Za jedan dan može da se obidje gotovo ceo a za nekoliko i da se pronikne u njegove tajne i dušu.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Kopenhahen
Sastanak putnika na beogradskom aerodromu Nikola Tesla u 04.35 h. Poletanje aviona za Kopenhagen (let JU 400) u 06.35 h. Obrok tokom leta. Sletanje u Kopenhagen 08.50 sati. Panoramsko tročasovno razgledanje, sa vodičem na srpskom jeziku, srednjevekovne prestonice i najstarije kraljevine: svetski poznati Tivoli sa velikim zabavnim parkom; Gradska većnica sa početka XX veka inspirisana italijanskim građevinama sa utkanim elementima srednjevekovne danske arhitekture; najduža pešačka zona na svetu - Stroeget; Nacionalni muzej; palata Christianborg sagrađena tek 1828. godine, nalazi se na mestu ranijih palata od kojih prva datira još iz XII veka, danas je u njoj sedište danskog parlamenta; crkva Holmen; živopisna luka Nyhavn; palata Amalienborg, rezidencija kraljevske porodice koja je podignuta u XVIII veku po nalogu kralja Frederika V. Ispred nje se može videti prepoznatljiva kraljevska garda; simbol grada Mala sirena najpoznatiji spomenik Kopenhagena, nastao po inspiraciji na istoimenu Andersonovu bajku…Po završetku razgledanja transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.
2. dan Kopenhagen
Doručak. Slobodan dan za individualne šetnje i razgledanja.Noćenje
3. dan Kopenhagen
Doručak. Slobodan dan za individualna razgledanja ili mogućnost odlaska na fakultativni izlet Dvorci severnog Sjaelanda. Odlazak u Helsingor, gradić na krajnjem istoku Danske, koji je nastao na strateškom mestu, na najjužem delu Oresundskog prolaza koji deli Dansku od Švedske (svega 4 kilometra preko mora). Panorama dvorca Kronborg izgrađenog početkom XV veka. Na ovom mestu je Šekspir smestio radnju svog, možda i najpoznatijeg dela, Hamleta. Vožnja do Hileroda i obilazak Frederiksborg zamka, prve kraljevske rezidencije koja je u XIX veku preuređena delom u muzej u kome je i najveća kolekcija umetničkih dela u Danskoj. Povratak u Kopenhagen.Slobodno vreme. Noćenje.
4. dan Kopenhagen
Doručak. Slobodan dan ili mogućnost individualnog odlaska (sa vodičem) vozom preko veličanstvenog mosta Oresund do simpatičnog i druželjubivog švedskog grada Malme (vožnja traje 50 minuta). Ne tako davno grad je oteo zemlju od mora i na njoj sagradio nove kvartove. Na posetioce najveći utisak ostavlja stari, renesansni deo grada sa crkvom Svetog Petra i raskošnom gradskom većnicom. Povratak vozom u Kopenhagen. Noćenje.
5. dan Kopenhagen - Beograd
Doručak. Slobodno vreme do polaska do aerodroma. Sobe se napuštaju u 12.00 sati. Transfer do aerodroma u 18.00 h. Poletanje aviona za Beograd u 20.55h (Let JU 405). Obrok tokom leta. Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 22.55 časova.

Cena aranžmana: € 569

Smeštaj:
Crown 3* www.copenhagencrown.dk Hotel je smešten u istoimenoj ulici kvarta Vesterbro, na svega 800 metara od centra grada i glavne pešačke ulice Stroget. Pripada poznatom skandinavskom lancu. Nalazi se u kvartu Vesterbro, poznatom po mnogobrojnim pivnicama, restoranima i prodavnicama. Ima izuzetnu lokaciju i udaljen je od parka Tivoli samo 650 metara, od glavne železničke stanice 500 metara i omogućava gostima da do najvećih znamenitosti stignu pešice. Sve sobe su klimatizovane i imaju kupatilo, tv, sef i telefon. Wi fu je dostupan u svim delovima hotela i besplatan je za goste. Olympic Travel zadržava pravo promene hotela za drugi iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji.

U cenu putovanja je uračunato:
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Kopenhagen Beograd
- Transferi aerodrom - hotel - aerodrom
- Smeštaj u dvokrevetnim standardnim sobama na bazi 4 noćenja sa doručkom u hotelu 3*
- Razgledanja prema programu
- Usluge vodiča agencije i lokalnog vodiča
- Troškovi organizacije i realizacije putovanja

U cenu putovanja nije uračunato:
- Aerodromske takse u Beogradu i inostranstvu (90 €) u trenutku objavljivanja programa,) iznos je podložan promeni i plaća se u dinarima u agenciji
- Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 10 putnika)
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Individualni troškovi
- Usluge koje nisu naznačene u programu putovanja
- Doplata za jednokrevetnu sobu (na upit)

Fakultativni izlet:
Dvorci severnog Sjaelanda - Cena: € 95 Opis izleta je u programu putovanja.

Napomene u vezi izleta:
- Minimum za realizaciju 15 putnika.
- Prijavljivanje i uplata se vrši u agenciji, najkasnije 7 dana pre polaska.

Doplata:
- Doplata za jednokrevetnu sobu: € 220 (isključivo na upit)
- Aerodromska taksa: € 90

Uslovi i način plaćanja:
- Cene putovanja su iskazane u evrima.
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu Banke Intesa na dan uplate.
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina, Master Card, Visa, Visa Electron, Maestro i American express), čekovima gradjana, kreditima poslovnih banaka ili avansnim računom (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture.
- U slučaju promene kursa dinara nenaplaćeni deo podleže promeni (valutna klauzula).
- Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje.

Garantovane cene: Prilikom prijave putnik može uplatiti celokupan iznos putovanja, čime se garantuje cena, bez obzira na datum polaska.

Beskamatni krediti:
- Plaćanje čekovima gradjana na tri rate bez kamate
- plaćanje kreditnim karticama bez kamate Visa, Master i American Express
- kreditnim karticama Banke Intese do 6 rata.

Aranžmani se mogu uplatiti turističkim kreditima poslovnih banaka sa rokom otplate od 6 do 24 meseca. U cenu putovanja nije uračunato medjunarodno putno zdravstveno osiguranje. Predlažemo osiguranje kod osiguravajuće kuće Uniqa Osiguranje. Optimum na 30.000 € osigurane sume. Za iznos uplate možete se informisati u svim poslovnicama Olympic Travel-a, jer ona varira u zavisnosti od dužine boravaka kao i vrste polise (individualna ili porodična).

Važne napomene za putovanje:
- Rok za prijavljivanje za ovo putovanje je 20 dana pre polaska na put ili do popune mesta.
- Potrebno je najmanje 10 putnika za realizaciju putovanja kao i fakultativnog izleta.
- Postoji mogućnost smeštaja u jednokrevetnim sobama - uz blagovremeni upit i doplatu.
- Uobičajeno je da se u hotele ulazi oko 14.00 sati, a napuštaju poslednjeg dana boravka oko 09.00 sati
- Hoteli su kategorisani od strane Nacionalne turističke asocijacije zemlje u kojoj se nalaze.
- Organizator putovanja zadržava pravo da promeni hotel za drugi, iste ili više kategorije na sličnoj lokaciji
- Za putnike koji poseduju nove biometrijske (crvene) pasoše, nije potrebna viza za ovo putovanje. Putnici koji poseduju inostrani pasoš treba sami da se informišu kod nadležnih ambasada (konzulata) o graničnim, viznim i svim ostalim propisima koji važe za zemlje u koje se putuje i obezbede odgovarajuće isprave.
- Organizator putovanja preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja. U poslovnicama Olympic Travel-a moguće je obezbediti polisu Uniqa Osiguranja. Ukoliko u roku od 48 sati od napravljene rezervacije putnici ne dostave kopiju pasoša, smatra se da putnici ne žele putno osiguranje.

Opšte napomene:

- U okviru razgledanja gradova navedenih u programu putovanja, nisu predviđene posete ni obilasci enterijera javnih građevina, institucija i spomenika kulture, osim kada je to predviđeno programom putovanja.
- Organizator zadržava pravo izmene redosleda realizacije programa u zavisnosti od drugih objektivnih okolnosti (vremenskih prilika, ograničenja vezana za otvaranje i zatvaranje određenih objekata…).
- Organizator putovanja zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza, izmene deviznog kursa, nedovoljnog broja putnika i slično izmeni cenu putovanja za odgovarajući iznos ili da otkaže putovanje.
- U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija će biti primorana da otkaže putovanje i to najkasnije 5 dana pre polaska na put.
- Olympic Travel ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće ulazak putnika na teritoriju EU ili zemlje u tranzitu zbog učinjenog prekršaja ili nepoštovanja viznih i carinskih propisa
- Mole se putnici da se brižljivo staraju o svojim putnim ispravama, dokumentima, novcu, vrednim stvarima, prtljagu.
- Olympic travel ne snosi odgovornost za njihov eventualni gubitak, krađu ili nestanak tokom putovanja iz bilo kog razloga.
- Opšti uslovi putovanja Olympic Travela su usklađeni sa Zakonom o turizmu Republike Srbije i standardima Udruženja turističkih agencija Srbije (YUTA). Mole se putnici da ih pažljivo pročitaju pre polaska na putovanje. Olympic Travel smatra da je putnik upoznat sa Opštim uslovima putovanja, potpisivanjem prijave (ugovora) za putovanje i uplatom akontacije.

Želimo Vam prijatno i ugodno putovanje.
Hit ponude
Specijalne ponude

Specijalne ponude

Saznajte prvi
Promotivne akcije
Najpovoljnije ponude
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje