Hotel El Mar

Hotel El Mar

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Utjeha „Uvala maslina“ kako je meštani zovu,je malo naselje locirano na samoj obali mora, potpuno odvojeno od gradske vreve. Nalazi se izmedju Bara i Ulcinja. Za mnoge je prava dragocenost, zbog velikih maslinjaka koji se nalaze u zaleđu, i zbog čiste morske vode u čijim dubinama izvire i slatka voda. Jedan deo plaže je pokriven kamenjem, a ostali delovi su na stenama koje su pretvorene u privatne plaže. Sa puno sunca, zelenila, besprekorno čistom plažom, povoljnom klimom i vazduhom bogatim jodom predstavlja idealno mesto za porodičan boravak.

Hotel El Mar se nalazi na obodu mesta Utjeha, na magistralnom putu Bar - Ulcinj, 15 km od Bara. Smešten je u mirnoj uvali, 50 metara udaljen od obale i sa pogledom na otvoreno more. U ovoj uvali se susreću vetrovi koji se spuštaju sa okolnih planina i morska strujanja tako da je vazduh uvek čist i svež, pun ozona i joda što povoljno deluje na ljude sa oboljenjem disajnih organa.
Hotel raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama koje imaju kupatilo, klima-uređaj, frižider, TV...Na recepciji postoji sef za svaku sobu.
U sastavu hotela se nalazi restoran, picerija i palačinkarnica, gril bašta, noćni klub i diskoteka. Na terasi ispred hotela gostima je na raspolaganju bazen sa morskom vodom, a od sportskih sadržaja gosti mogu koristiti terene za košarku, odbojku, mali fudbal i tenis, mini teretanu i sto za stoni tenis.
U okviru kompleksa hotela “El Mar” postoji nekoliko apartmana različitih tipova i veličina. Raspolažu sa dnevnim boravkom, spavaćom sobom, kuhinjom i kupatilom. Gosti apartmana mogu koristiti sve sadržaje hotela “El Mar”, kao i ishranu u restoranu hotela (uz doplatu na recepciji).

Aranžman obuhvata:
- 10 dana (9 noćenja) na bazi polupansiona (doručak i večera-švedski sto) po osobi u hotelu ili dnevni najam apartmana
- korišćenje klime, TV-a, frižidera, sefa na recepciji
- dnevni servis soba/apartmana (čišćenja soba ili apartmana i zamena peškira)
- korišćenje svih sadržaja hotela: bazena sa morskom vodom (ležaljki i suncobrana kod bazena), sportskog terena (košarka, odbojka, mali fudbal, tenis), mini teretane, kao i korišćenje stola za stoni tenis.

Aranžman ne obuhvata:
- boravišnu taksu i osiguranje - plaća se na licu mesta po danu i po osobi prema odluci Vlade Crne Gore
- prevoz
- individualne troškove

Popusti i doplate:
- deca do 3 godine uživaju besplatan boravak (nemaju ležaj i hranu)
- deca od 3-12 godina imaju popust od 30% ukoliko koriste sopstveni ležaj
- deca od 3-12 godina imaju popust od 50% ukoliko koriste zajednički ležaj sa dve odrasle osobe
- doplata za 1/1 sobu iznosi 50% od cene za 1/2 sobu

Uslovi i način plaćanja:
Aranžman se plaća u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu za devize poslovne banke na dan plaćanja. U slučaju promena na tržistu roba i usluga, organizator putovanja zadržava pravo korigovanja cena na neplaćeni deo. Za uplaćeni deo aranžmana, cena ostaje nepromenjena.

Aranžman se može platiti:
- Gotovinski - prilikom rezervacije uplaćuje se akontacija od 30%, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska
- Platnim karticama - Visa, Visa Electron, Dina, Master, Maestro,
- Čekovima građana - prilikom rezervacije uplaćuje se 30%, a ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana ili otplatom od zarade do 10.12.2016. godine. Rate dospevaju svakog 10-og, 20-og ili 30-og u mesecu.

Napomena:
- U sobe se ulazi prvog dana boravka posle 13h, a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09h
Hit ponude
Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
1. maj

1. maj

Popularne prolećne ture
Atraktivne destinacije
Autobusom ili avionom
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu
First minute

First minute

Popusti za rane uplate
Najbolje ponude
Top destinacije