Hotel Lion

Hotel Lion
  • Cena:
  • od 36 do 75 € / dan + din. deo
  • Kategorizacija smeštaja:
  • Destinacije:
  • Bugarska: Bansko
  • Vrste putovanja:
  • Zimovanje
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion
Hotel Lion

Ponuda je prestala da važi.

Aktuelne ponude možete videti na početnoj strani Aladin Putovanja
Cene su izražene u evrima po osobi po danu.

Moguć je manji broj noćenja na upit.
Bansko je najmlađi i najrazvijeniji ski centar u Bugarskoj. Bio je jedan od kandidata za zimske olimpijske igre 2014. Grad Bansko smešten je u podnožju planine Pirin, na 925 m nadmorske visine. Nalazi se 160 km južno od Sofije i 150 km od Plodvila (drugi po veličini grad u Bugarskoj) ima oko 9.500 stalno nastanjenih žitelja. Položaj Banskog omogućava održavanje snežnog pokrivača od decembra do aprila, a alpska priroda Pirina pruža odlične uslove za ski sportove. Poslednjih godina ovaj resort je postao najpopularniji bugarski ski centar. U njemu se gradi mnogo novih hotela, restorana, a ukupna dužina ski staza je više 70 km koje počinju na visini od 2.550 metara i spuštaju se do 1.000 m nadmorske visine. Ski centar poseduje preko 25 km ski liftova, jedan kabinski lift, 6 četvorosedežnice, jednu dvosedežnicu i 15 tegljača. Ski staze su široke i opremljene mašinama za veštački sneg.

Hotel Lion 4*
Komforan hotel u kome su idealno smešteni luksuz i udobnost. Nalazi se 400 m od gondole, 20 minuta hoda od starog dela grada. Poseduje restoran, restoran nacionalne kuhinje - mehanu, lobi bar, diskoteku, internet, skijašnicu, parking. Od dodatnih sadržaja gostima je na raspolaganju SPA centar u okviru kojeg se nalazi zatvoreni bazen, fitnes, solarijum, saunu, džakuzi, parno kupatilo. Sve sobe i apartmani poseduju SAT TV, telefon, mini-bar, kupatilo sa fenom za kosu. Sobe imaju dva odvojena kreveta i fotelju na razvlačenje. Porodična soba ima francuski ležaj i dvosed na razvlačenje. Svojim gostima hotel nudi besplatan prevoz do gondole. Usluga je na bazi polupansiona (doručak i večera - švedski sto).

www.hotelslion.bg

Program putovanja:
1.Dan Dolazak u izabrani hotel (najkasnije do 19 h) i smeštaj u sobe/apartmane najranije od 14 h. Slobodno vreme. Noćenje.
2. do -3 - 4...pretposlednji... dan
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranoj sobi/apartmanu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.
Poslednji dan
Napuštanje hotela najkasnije do 10 h, osim ako po pravilima hotela nije drugačije predvidjeno. Povratak za Srbiju.
Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koji utiču na boravak, propisanu uslugu i servis.

Obavezne doplate:
Boravišna taksa: 1 evro dnevno po odrasloj osobi, 0, 5 evra dnevno za decu do 12 godina starosti.

U cenu aranžmana je uračunato:
Smeštaj u izabranoj jedinici na bazi izabrane usluge.

U cenu aranžmana nije uračunato:
- Autobuski prevoz. Cena autobuskog prevoza:Beograd - Borovec - Beograd 50 evra, jedan pravac 30 evra. Polazak iz Beograda je svakoga petka u 23.00h (dan ranije u odnosu na datum iz tabele).Mesto i tačno vreme polaska biće naknadno obajvljeni. Organizovan je transfer Novi Sad - Beograd - Novi Sad po ceni od 15 evra po osobi. Povratak sa Boroveca od 15.00h po lokalnom vremenu. Prtljag: Putnici u prtljažnik mogu uneti maksimum 2 torbe srednje veličine po putniku. Ova napomena je stavljena kako bismo izbegli neprijatne situacije koje se dešavaju kada pojedini putnici ponesu previše prtljaga i time ograničavaju komfor ostalih putnika u autobusu.
Sedište u autobusu: Ukoliko stranke žele da sede na tačno određenom sedištu u autobusu, doplata je 1.000 din po sedištu.
- Prilikom rezervacije prevoza obavezno je naglasiti da li stranke žele određeno sedište u autobusu.
- Boravišne takse (osim ako cenovnikom nije drugacije predviđeno).
- Dinarski deo aranžmana 1790 dinara po rezervaciji.
- Fakultativne izlete, lične troškove i sve ostalo što nije navedeno pod cena putovanja uključuje.
- Ostale obavezne doplate koje su navedene ispod cenovnika.
- Ski pass - postoji mogućnost doplate u agenciji, kao i povlastice na osnovne pakete ski pass-a (osim u određenim terminima koji su posebno naznačeni).

Načini plaćanja:
- gotovinski - avans od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- kreditnim karticama Intesa banke moguće je plaćati do 6 jednakih mesečnih rata.
- kreditnim karticama Komercijalne banke moguće je plaćati do 12 mesečnih rata.
- preko računa.
- kreditima poslovnih banaka (koje kupac aranžmana na osnovu ugovora o putovanju/predračuna ugovara direktno sa bankom).

Važne napomene:
- Program je individualan, rezervacija se vršei na upit.
- Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta prijave za putovanje i uplate akontacije.
- Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije Kontiki Travel& Service d.o.o. je 5 dana pre početka putovanja.
- Cena aranžmana za jednokrevetnu sobu se radi na upit.
- Uz ovaj cenovnik važe Opšti uslovi putovanja agencije.

U skladu sa odredbama Zakona o turizmu Organizator ima garancije putovanja po Ugovoru o garanciji putovanja broj 0001/2016 od 25.01.2016. godine zaključenog sa ugovaračem osiguranja Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija PU YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 koja se aktivira kod Nacionalne asocijacije turističkih agencija PU YUTA, 011 3228 686, 011 3228 687, prijavom na adresu YUTA, Beograd, ul. Kondina br. 14 ili na e-mail: garancijaputovanja@yuta.rs. Polisa broj 300050822, od 25.01.2016.godine, Akcionarskog društva za osiguranje DDOR Novi Sad.
Hit ponude
Letovanje

Letovanje

Najveći izbor aranžmana
Hoteli i privatan smeštaj
Najpovoljnije letovanje
Last minute

Last minute

Ne propustite
Popusti i do 30%

Kružne ture

Kružne ture

Znameniti gradovi
Nezaboravni pejzaži
Od mita do stvarnosti
Izleti i vikend ture

Izleti i vikend ture

Upoznajte Srbiju
Posetite Evropu
Uživajte u vikendu